Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

"Σκεφτόμαστε να προσφύγουμε και στα πολιτικά δικαστήρια"...!!

Ο Κώστας Πηλαδάκης σε δηλώσεις του τόνισε πως η ΑΕΛ θα προσφύγει στην ΕΠΟ για την επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ πρόσθεσε πως "ίσως πάμε στα πολιτικά δικαστήρια ή μέχρι την UEFA"...
"Σκεφτόμαστε να προσφύγουμε και στα πολιτικά δικαστήρια"...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NOVAΣπορFM:
-τις επόμενες κινήσεις της Λάρισας: «Θα κάνουμε προσφυγή στην ΕΠΟ για την επικύρωση της βαθμολογίας. Οποιαδήποτε ομάδα θα έκανε το ίδιο. Θέλουμε να είναι όσο το δυνατό πιο ξεκάθαρη η νομική μας θέση, ειδικότερα όταν σε λιγότερο από 24 ώρες από την επικύρωση υπήρξαν διώξεις. Δεν είναι δυνατό από πλευράς ηθικής τάξης και για τη φίλαθλη κοινή γνώμη να πηγαίνουμε βεβιασμένα να επικυρώσουμε τη βαθμολογία. Υπήρχε πλήρης εκκρεμοδικία με το κομμάτι του Ηρακλή και δεν έπρεπε να επικυρωθεί η βαθμολογία. Ενδεχομένως να σκεφτούμε και την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Στην UEFA προσφεύγει κάποιος όταν δεν δικαιωθεί σε πρώτο ή δεύτερο βαθμό».
-τους λόγους που αντιδρά η Λάρισα: «Δεν φοβήθηκα ποτέ να πω τη γνώμη μου. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν, αλλά αν η ομάδα μου έχει υποστεί κάτι, πρέπει να δικαιωθεί. Και το ηθικό μέρος απασχολεί όλους μας, αλλά και το ουσιαστικό. Αν η βαθμολογική θέση της ομάδας είχε κάποιες παραβατικές συμπεριφορές σε βάρος της, θα πρέπει αυτές οι συμπεριφορές να τιμωρηθούν. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό ζητάω και αυτό ζητούσα από την αρχή. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη Λάρισα, αλλά και άλλες ομάδες στην ίδια θέση, όπως τον Πανσερραϊκό. Οφείλουν τα αρμόδια όργανα να κινηθούν γρήγορα και αισιοδοξώ πως θα το κάνουν. Οφείλουμε να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις».
-την ευκαιρία για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρέπει να κοιτάξουμε όλες τις πλευρές. Και τη νομική, και την ουσιαστική και την ηθική. Οφείλουμε, όσοι τουλάχιστον θέλουμε το άθλημα να απασχολεί τόσο πολύ κόσμο, να βοηθήσουμε να γίνει πραγματική κάθαρση σε αυτή τη χρυσή ευκαιρία και όχι να γίνει κουκούλωμα. Είναι η ώρα μηδέν. Φτάσαμε στον πάτο και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Αρκεί να μπουν σωστές βάσεις. Τώρα είναι η ευκαιρία. Το ιδανικό για όλους, και για τον ΟΠΑΠ και τη Nova, είναι το προϊόν να αναγεννηθεί από τις στάχτες του».
-το σχεδιασμό της ομάδας χωρίς να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ίσως όμως είναι μία χρυσή ευκαιρία. Οι πρώτες μας κινήσεις ήταν να επενδύσουμε σε νεαρά παιδιά. Αν είναι να παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα, έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό για το πού θα αποταθούμε».
-το αν αισθάνεται δικαιωμένος μετά τις εξελίξεις του τελευταίου μήνα: «Ποτέ δεν πίστευα πως θα φτάναμε εδώ. Αν δεν είχε γίνει αυτό που έγινε τον τελευταίο μήνα-γιατί υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν πως ο Πηλαδάκης είναι ένας χαλαρός άνθρωπος-θα ήμουν με ένα γήπεδο στο κεφάλι, μία ομάδα στη Β’ Εθνική και δεν θα ήξερα τι θα κάνω. Έλεγαν πως δεν παρέχω στην ομάδα την προστασία που χρειάζεται και ρωτούσα πώς εννοούν αυτή την προστασία και απάντηση δεν πήρα. Η Λάρισα δεν είναι η ομάδα που έχει επιτυχίες κάθε χρόνο, αλλά έχει λιγότερες και έντονες. Αυτό κάνει τους δεσμούς με τον κόσμο της ακόμη πιο δυνατούς. Τα πιο παραγωγικά μου χρόνια επιχειρηματικά είναι στη Λάρισα. Έκανα το σκ… μπισκότο για να γίνει αυτό το γήπεδο. Το κράτος μάς οφείλει 7,5 εκατ. ευρώ από το ΦΠΑ, ενώ πιστώθηκε για παράδειγμα αυτό το ποσό στο Καραϊσκάκη. Καλώς έγινε για το γήπεδο αυτό, αλλά γιατί όχι και για μας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: