Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η ώρα της «πρώτης» του Ηρακλή!

Έστω και καθυστερημένα αρχίζει ή για να ακριβολογούμε γίνεται η πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας, στην οποία με μεγάλη αγωνία περιμένουμε να δούμε πόσοι από τους παίκτες θα παραβρεθούν. Η πλειοψηφία των παικτών έχει καταθέσει προσφυγές, με αποτέλεσμα για να αναγεννηθεί η ομάδα, να χρειάζεται παικτική ενίσχυση.
Για να γίνει αυτό, βεβαίως, απαιτείται οπωσδήποτε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Όλα αυτά όμως τουλάχιστον για την ώρα, τουλάχιστον για σήμερα περνούν σε δεύτερη μέρα. Ο Ηρακλής δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία, θα αγωνίζεται, αλλά ο κόσμος θα είναι εκεί. Άλλωστε, ήταν μία απόφαση για να δοθεί «ζωντάνια», να σταλεί ένα μήνυμα. Κι όπως είναι φυσιολογικό, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση θα στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ειδικά με αυτές τις συνθήκες.
Θεωρείται σίγουρο ότι πολύς κόσμος θα βρεθεί στο Καυτανζόγλειο για να είναι περισσότερο στην… έννοια της έναρξης και λιγότερο στην ουσία της, αλλά αυτό δε λύνει το πρόβλημα, γιατί τα βασικά σημεία λειτουργίας, που απαιτούνται, βρίσκονται σε μία κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη.
Συν τοις άλλοις, την στιγμή που όλες σχεδόν οι ομάδες της Λίγκας κινούνται μεταγραφικά, έχουν παίκτες και προπονητές, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία και έχουν κάνει κάποια έστω πλάνα για τη νέα σεζόν (2011-2012), ο Ηρακλής δίνει το πρώτο ραντεβού με τους λιγοστούς εναπομείναντες παίκτες στο ρόστερ της ομάδας και με τη συμμετοχή, όπως είναι φυσικό, παικτών της ομάδας νέων.
Η σκέψη εξάλλου για την πρώτη προπόνηση είχε να κάνει ξεκάθαρα με τον κόσμο, είχε να κάνει ως ενός σημείου και για τις προεγγραφές, τις οποίες θέλουν και επιζητούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.
«Για τον Ημίθεο και μόνο»
Πάντως, χθες αργά το απόγευμα η «Αυτόνομη Θύρα 10″ τοποθετήθηκε μέσω της ιστοσελίδας της, με αφορμή την πρώτη προπόνηση στο Καυτανζόγλειο. «Για τον Ημίθεο και μόνο», είναι το κεντρικό μήνυμα του συνδέσμου. «Δεν έχουμε γήπεδο, δεν έχουμε διοίκηση, δεν έχουμε παίκτες. Είμαστε Ηρακλής…», λέει με νόημα η «Αυτόνομη» και συνεχίζει. «Η τρέλα μας περισσεύει και πάμε στην πρώτη προπόνηση να το δείξουμε και πάλι… Ο σύνδεσμος στο πάρκο θα είναι ανοικτός από τις 4 μ.μ.», τονίζεται από την πλευρά του συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: