Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«Κλεισμένος» στην Ξάνθη ο Μαρκόφσκι!!

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας περιόδου φέρεται να έχει κάνει ήδη η Skoda Ξάνθη, η οποία έχει συμφωνήσει με τον επιθετικός της Δόξας Δράμας, Μάρκο Μαρκόφσκι.

Το συμβόλαιο του Σέρβου επιθετικού των "μαυραετών" μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι Ακρίτες είχαν κάθε δικαίωμα να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον παίκτη, τον οποίο παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό.

Παράλληλα, οι φήμες αναφέρουν ότι την σχετική έγκριση για την μεταγραφή του Μαρκόφσκι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος θα αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας από την επόμενη σεζόν.

«Τουρκικά» σενάρια για Πανθρακικό

Δύο τουρκικές εταιρίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αγορά του Πανθρακικού, με τη διοίκηση της ομάδας της Θράκης να μην διαψεύδει τα σενάρια. Οι γείτονες που πνίγονται.... στο χρήμα τα τελευταία χρόνια, όπως όλα δείχνουν θέλουν να επεκταθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι εταιρείες «Ulker» και η Ziraat Bank είναι οι εμπλεκώμενες στα σενάρια, τα οποία μάλιστα συνεδεύονται από φήμες πως ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Τζελέπης βλέπει με θετικό μάτι την πώληση των μετοχών και προσπαθεί να πείσει τους μεγαλομέτοχους, που είναι οι Κητζίδης, Σαββάκης και Καραολάνης
 

Ο Τζιμπρίλ θέλει, η Τζουντ θέλει, ο ΠΑΟ μπορεί;

Ο Τζιμπρίλ σκέφτεται να μείνει, η Τζουντ λέει "θέλω Αθήνα", ωστόσο η παραμονή του Γάλλου δεν εξαρτάται από την οικογένεια Σισέ, αλλά από την ...οικογένεια του Παναθηναϊκού και το μπαγιόκο της νέας σεζόν.
Ο Τζιμπρίλ θέλει, η Τζουντ θέλει, ο ΠΑΟ μπορεί;
Όσο περνάει ο καιρός από το περιβόητο ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» και τη δήλωση του Τζιμπρίλ Σισέ περί αποχώρησης του από την ομάδα, τόσο ο Γάλλος –στα λόγια τουλάχιστον…- φαίνεται να είναι πιο διαλλακτικός στο ενδεχόμενο τελικά να παραμείνει.
«Είπα κάποια πράγματα πάνω στα νεύρα μου. Δεν μετανιώνω για όσα είπα, αλλά από τότε έχω ηρεμήσει», είπε στη συνέντευξη του στην «Εκίπ» ο 30χρονος επιθετικός, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι διόλου αρνητικός στο να συνεχίσει στην ομάδα.
Συν τοις άλλοις, «σύμμαχος» του Παναθηναϊκού είναι και η… Τζουντ Σισέ. Η σύζυγος του Γάλλου φορ, παρότι αρχικά ούτε που ήθελε να ακούσει για Ελλάδα, πλέον είναι υπέρ της παραμονής της οικογένειας της στη χώρα μας!
«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Εγώ πάντως ελπίζω να παραμείνουμε στην Αθήνα και για τα επόμενα χρόνια. Όλα εδώ είναι πολύ όμορφα», έχει εκμυστηρευθεί σε δικούς της ανθρώπους η κ.Σισέ, ενώ άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λαμβάνει υπόψη πολύ σοβαρά τη γνώμη της.
Ο Τζιμπρίλ λοιπόν (φέρεται να) θέλει, η Τζουντ θέλει και το μόνο που μένει να δούμε είναι το αν και ο Παναθηναϊκός μπορεί να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα… Γιατί όσο το ταμείον είναι… μείον και η διοικητική αστάθεια συνεχίζεται, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται από την ομάδα ο αρχηγός της…

Άτακτη η μαμά ΛεΜπρόν!!

Συνελήφθη η μητέρα του ΛεΜπρον Τζέιμς με την κατηγορία της απόπειρας βιαιοπραγίας.
Άτακτη η μαμά ΛεΜπρόν!
Το περιστατικό συνέβη σε παραλιακό ξενοδοχείο του Μαϊάμι. Όπως αναφέρουν τα αμερικάνικα Media, η μητέρα του Λεμπρόν επιτέθηκε σε σε υπάλληλο του ξενοδοχείο, επειδή άργησε να φέρει το αμάξι της.
Η Γκλόρια οδηγήθηκε στο τμήμα και αφέθηκε ελεύθερη με τις πηγές να αναφέρουν ότι μεσολάβησαν υψηλόβαθμα στελέχη των Χιτ προκειμένου να μην μπει πίσω από τα κάγκελα…
Υπενθυμίζεται ότι η άτακτη μαμά το 2006 είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε μεθυσμένη.

Πάβλικ, ο διάδοχος του Πολ!!

Ο Πολ, το χταπόδι που έκανε προβλέψεις στο Μουντιάλ 2010 πέθανε αλλά οι Ουκρανοί βρήκανε τον αντικαταστάτη του, ονόματι Πάβλικ!

Πάβλικ, ο διάδοχος του Πολ
Δηλαδή Πολ(ελληνηστί Παύλος) στα Ουκρανικά. Ο Πάβλικ που λέτε είναι η ατραξιόν του ενυδρείου του Κιέβου, γι’ αυτό οι διοργανωτές του Euro 2012 τον βάλανε να κάνει προβλέψεις για του αγώνες.
Έκανε μάλιστα και ντεμπούτο προβλέποντας με επιτυχία τον νικητή του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Σαχτάρ!
Τώρα ξέρετε ποιοι μένουν να ανακαλύψουν το νέο χταπόδι-μάντη;
Φυσικά οι Έλληνες. Το όνομά του το ξέρουμε από τώρα! Παυλάρας θα είναι…
 

Ηδονικό… ατύχημα για Λονγκόρια (ΒΙΝΤΕΟ)!!

Ένα μικρό ατυχηματάκι είχε η Εύα Λονγκόρια σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Τετάρτης.
Ηδονικό… ατύχημα για Λονγκόρια (ΒΙΝΤΕΟ)
Η σταρ του Desperate Housewives  και πρώην σύζυγος του άσου του ΝΒΑ, Τόνι Πάρκερ, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Late Show του Ντέιβιντ Λέτερμαν, προκειμένου να προωθήσει ένα βιβλίο μαγειρικής που έχει συγγράψει. Η ενδυμασία της βέβαια ήταν όλα τα λεφτά!
Έχετε δει στρίπερ που φοράνε κάτι ντεκολτέ και κοντές φούστες προκειμένου να τα βγάζουν όλα στη φόρα με ευκολία; Ε, έτσι ήταν ντυμένη το Ευάκι…
Με μίνι φούστα που κάλυπτε μόνο το εσώρουχό της (αν φορούσε) και ένα σακάκι, το οποίο άφηνε ελεύθερο το μπούστο της. Σε ένα σημείο ένα κουμπί από το σακάκι της έφυγε από τη θέση του με αποτέλεσμα ο Λέτερμαν να δει την… αποκάλυψη.
Η Λονγκόρια βέβαια έδειξε ότι ντράπηκε, αλλά μάλλον το έκανε για τα μάτια του κόσμου.

Τον έβρισαν και τους... έδειξε στο γήπεδο!!

Ρατσιστικά συνθήματα με επίκεντρο την οικογένειά του άκουσε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ από τους Άγγλους οπαδούς το βράδυ της Τρίτης στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Τότεναμ. Λέτε γι’ αυτό να έβαλε δύο γκολάκια;
Τον έβρισαν και τους... έδειξε στο γήπεδο
Ο Αφρικανός άσσος της «Βασίλισσας» άκουσε τους Άγγλους να βρίζουν τον πατέρα του και τη μητέρα του λέγοντας ένα πραγματικά εμετικό σύνθημα.
«Ο πατέρας σου πλένει ελέφαντες και η μητέρα σου είναι πουτ...», φώναζαν οι οπαδοί της Τότεναμ στον Αφρικανο παίκτη της Ρεάλ.
Η ομάδα τους όμως δεν θα γλιτώσει το πρόστιμο το οποίο θα φτάσει τις 25.000 ευρώ.
Πάντως ο Αντεμπαγιόρ έκλεισε τα αυτιά του και τους αποστόμωσε μέσα στο γήπεδο, με τα δύο γκολάκια που… φύτευσε στην εστία της Τότεναμ.

Ποιος Ρούμπιο; Ο Τεόντοσιτς…!!!

Μπορεί στη Μπαρτσελόνα να τους πιάνει… τρέμουλο στην περίπτωση που φύγει ο Ρούμπιο για άλλες πολιτείες, οι Σέρβοι όμως απαντούν στους φόβους των Καταλανών αντιπροτείνοντας τον Τεόντοσιτς του Ολυμπιακού. Τι λέει ιταλικό δημοσίευμα…
Ποιος Ρούμπιο; Ο Τεόντοσιτς…
Σύμφωνα με το ιταλικό solobasket.it, το οποίο επικαλείται τις πηγές του από δημοσιεύματα του σέρβικου Τύπου, μετά τα… χαμένα όνειρά της «Μπάρτσα» για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, η ισπανική ομάδα ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά. Στη Βαρκελώνη υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει ο Ρούμπιο για το ΝΒΑ, γι’ αυτό οι «μπλαουγκράνα» φτιάχνουν τον προγραμματισμό τους προκειμένου να αναπληρώσουν το κενό του Ισπανού γκαρντ.
Τα σέρβικα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Μαρτσελόνα. Ωστόσο, η μετακίνηση του «ερυθρόλευκου» παίκτη είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά, μιας και έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2012.
Βέβαια, Μπάρτσα είναι αυτή, αλλά θα αφήσει η ομάδα του Πειραιά έτσι εύκολα έναν από τους καλύτερους παίκτες της να φύγει;

Έρχεται και άλλη «καμπάνα» για τη Ζανκτ Πάουλι!!

Αφού έχασε το ματς με τη Σάλκε στα χαρτιά με 2-0, λόγω της ρίψης ενός πλαστικού μπουκαλιού μπύρας στον βοηθό διαιτητή, η Ζανκτ Πάουλι απειλείται και με ποινή κεκλεισμένων των θυρών από τη γερμανική Ομοσπονδία.
Έρχεται και άλλη «καμπάνα» για τη Ζανκτ Πάουλι
Το κατηγορητήριο αναφέρει πως η ομάδα του Αμβούργου δεν φρόντισε επαρκώς την ασφάλεια του γηπέδου, ενώ πέρα από την μπύρα κατηγορείται και για ρίψεις ενός αναπτήρα αλλά και κερμάτων προς τον βοηθό.
Από την πλευρά της η Ζανκτ Πάουλι λέει πως πρέπει να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο, ενώ η απόφαση αναμένεται την Παρασκευή.

Ένοχος για τα στημένα!!

Παραδέχτηκε την ενοχή του για τα στημένα παιχνίδια ο Άντε Σάπινα ο οποίος δρούσε ως εγκέφαλος κυκλώματος στη Γερμανία.
Ένοχος για τα στημένα
Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε στο Μπόχουμ, ο 35χρονος Κροάτης αποδέχτηκε τις κατηγορίες του μαζί με άλλα πέντε άτομα, ωστόσο, αρνήθηκε ότι ήταν ο αρχηγός της σπείρας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σάπινα είχε κριθεί ένοχος το 2005 και σύμφωνα με το νέο κατηγορητήριο εμπλέκεται σε 47 ποδοσφαιρικούς αγώνες με προκαθορισμένα αποτελέσματα,

Έβρεξε… πρόστιμα στη μισή Super League!!

Χρηματικά πρόστιμα θα κληθούν να πληρώσουν 8 ομάδες τις Super League, οι οποίες είχαν κληθεί σε απολογία από τον Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής.
Έβρεξε… πρόστιμα στη μισή Super League!
Πρόκειται για τις ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα, Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών τους στα ματς της 28ης αγωνιστικής.
Να σημειωθεί βέβαια ότι η ΑΕΚ τιμωρήθηκε και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών κάτι που σας ενημερώσαμε προηγουμένως σε σχετικό θεμα.
Δείτε αναλυτικά την απόφαση:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 28ης Αγωνιστικής.
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή τριάντα μίας χιλιάδων ευρώ
Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων εκατό ευρώ

Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ

Δ) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εκατό ευρώ

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

Ζ) ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρ

H αγανάκτηση έφερε τιμωρία!!

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τη συμπεριφορά... αγανάκτησης των οπαδών της στο ματς με τον Ατρόμητο, εξαιτίας της συντριβής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
H αγανάκτηση έφερε τιμωρία
Έτσι η «Ένωση» θα εκτίσει την ποινή που της επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή…
«Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή τριάντα μίας χιλιάδων ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί μπήκαν στον περίγυρο του αγωνιστικού χώρου και μετέφεραν πανό μπροστά από την εξέδρα των επισήμων προκειμένου να στείλουν μήνυμα στη διοίκηση, ενώ κατά την επίτευξη του τέρματος από τον Γκερέιρο, αρκετά άτομα φορώντας κουκούλες έτρεξαν με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος του Πολωνού.
Τέλος, να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του ματς συνέβησαν σοβαρά επεισόδια εκτός του ΟΑΚΑ...

Κινδυνεύει με μηδενισμό ο ΟΦΗ!!

"Λερναία Ύδρα" είναι τα προβλήματα για τον ΟΦΗ, καθώς παρότι λύθηκε η υπόθεση με τον Μύρωνα Σηφάκη, ήρθε η νέα απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον Ερέρα και τα χαμόγελα πάγωσαν..
Κινδυνεύει με μηδενισμό ο ΟΦΗ
Σύμφωνα με την απόφαση του Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο ενεργοποιείται η ποινή της αφαίρεσης δύο βαθμών και της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει ο ΟΦΗ εξαιτίας οφειλών 90.000 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ' ολοκληρίαν την από 14/01/2011 Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ESTEBAN JOSE ERRERA (ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΧΟΣΕ ΕΡΡΕΡΑ) κατά της καθ' ης ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΦΗ». Επιβάλει και Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ' αρίθμ. 131/2010 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθ' ης «ΠΑΕ ΟΦΗ».
Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της καθ' ης ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΦΗ»:α) την ποινή της αφαίρεσης δύο βαθμών και β) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ' ης ΠΑΕ από τη δημοσίευση της παρούσης και εφεξής στο τρέχον, ή στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή του επιδικασθέντος με τη με αριθμό 997/2009-2010 Απόφαση της Πρωτοβάθμιας (Α') Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. ποσού των ογδόντα δύο χιλιάδων τριακοσίων επτά Ευρώ και ενενήντα εννέα λεπτών (82.307,99?), νομιμοτόκως κατά το σκεπτικό και διατακτικό αυτής, καθώς και του ποσού των οκτακοσίων Ευρώ (800,00?) για τη δικαστική δαπάνη του αιτούντος ποδοσφαιριστή και στους δύο βαθμούς δικαιοδοσίας, συμφώνως με τις: α) υπ' αρίθμ. 997/2009-2010 Απόφαση της Α' Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) υπ' αρίθμ. 27/2010 Απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Εφέσεων της Ε.Π.Ο».
 

Έβαλε γκολάρα, φόρεσε μάσκα και... αποβλήθηκε ο Νεϊμάρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν τον Ισμαελ Μπλάνκο την... πάτησε ο Νεϊμάρ!
Έβαλε γκολάρα, φόρεσε μάσκα και... αποβλήθηκε ο Νεϊμάρ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στον αγώνα της Κόλο Κόλο με τη Σάντος για το Κόπα Λιμπερταδόρες, ο Βραζιλιάνος άσος έβαλε άλλο ένα φοβερό γκολ αλλά μετά είχε την ιδέα να πανηγυρίσει φορώντας μια... δική του (!) μάσκα. Ο διαιτητής πάντως δεν συμμερίστηκε το χιούμορ του και τον απέβαλε!






"Adios από Eρνέστο; Έρχεται ο Φλόρες"!

Αν αποχαιρετήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Κίκε Φλόρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca"!
"Adios από Eρνέστο; Έρχεται ο Φλόρες"!
Όπως γράφουν οι Ισπανοί, η τελευταία ομάδα που έχει δείξει πως σκέφτεται τον Φλόρες είναι οι Πειραιώτες και θα κινηθούν για να τον εντάξουν στην ομάδα τους, σε περίπτωση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε πει "adios".
O Φλόρες αναμένεται να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι οι Λάουντρουπ, Σπαλέτι και Πάντιτς.

"ΑΕΛ σε όλη την Αλφαβήτα"!!

Πανό με το οποίο θα δηλώνουν την αγάπη τους στην ΑΕΛ, σε όποια κατηγορία και αν παίζει, θα αναρτήσουν στον αγώνα με την ΑΕΚ οι φίλαθλοι της θεσσαλικής ομάδας.
"ΑΕΛ σε όλη την Αλφαβήτα"
Με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί μοιάζει ο κόσμος της ΑΕΛ, που βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στην 15η θέση, ουσιαστικά στην Football League, παρά τις μεγάλες προσδοκίες που του είχαν υποσχεθεί στην αρχή της σεζόν, αφού το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν οι «βυσσινί» φέτος, είναι απογοητευτικό.
Θέλοντας να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους, για τα όλα όσα συνέβησαν στην ομάδα, οι οργανωμένοι οπαδοί ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στον αγώνα με την ΑΕΚ στο «AEL FC Arena».
Οι φίλαθλοι, λοιπόν, μεταξύ άλλων, θα αναρτήσουν ένα πανό προκειμένου να δείξουν την αγάπη τους στην ομάδα που θα γράφει, "ΑΕΛ στην Α, ΑΕΛ στην Β, ΑΕΛ σε όλη την Αλφαβήτα". Αυτή, πάντως, δε θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνουν κάτι τέτοιο. Οι φίλοι της ΑΕΛ είχαν φτιάξει και είχαν αναρτήσει στο παιχνίδι με τον Άρη πανό που έγραφε, «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, η ΑΕΛ δεν πεθαίνει ποτέ».
ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com

Η πιο απίθανη εκτέλεση πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε δει πέναλτι με πάσα, πέναλτι χωρίς φόρα, λόμπα, αλλά πέναλτι... τούμπα, πρώτη φορά βλέπουμε!
Η πιο απίθανη εκτέλεση πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!












Μπέος κατά Κούγια!!

Προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες του Αχιλλέα Μπέου κατά του Αλέξη Κούγια διενεργεί η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.
Μπέος κατά Κούγια!
Αναλυτικά:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με βάση την καταγγελία του προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχ. Μπέου εις βάρος του προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 Κ. Αλ. Κούγια, διενεργεί πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση των καταγγελιών.

Κατόπιν αυτού καλούνται τη Δευτέρα 11-4-2011 και ώρα 11:00 ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέας Μπέος και στις 13:00 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 κ. Αλέξης Κούγιας.»

Να γιατί χαίρεται ο Ολυμπιακός για Κυριάκο!!

Βλέποντας τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να κάνει ...όργια με τη Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι στον Ολυμπιακό βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο.
Να γιατί χαίρεται ο Ολυμπιακός για Κυριάκο!
Πολύ πιθανό γιατί δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την αξία του μικρού δίνοντάς του ευκαιρίες και βγάζοντας στο μέλλον περισσότερα από τα 2 εκ. ευρώ πους τους έδωσε το καλοκαίρι η Σάλκε.

Ωστόσο, από τον Πειραιά προνόησαν και κατάφεραν να βάλουν ποσοστό μεταπώλησης στο συμβόλαιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τη γερμανική ομάδα! Της τάξης του 10%.
Οπότε αν θεωρήσουμε ότι μπορεί η τιμή του να τριπλασιαστεί και να πουληθεί στο μέλλον σε μια ...Ίντερ έναντι 6 εκ. ευρώ, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν τα 600 χιλ. ευρώ. Ένα καλό συμβόλαιο δηλαδή…
Πηγή: sportdog.gr

Με τα λεφτά του Ντουντού, φέρνει παιχταρά!!

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να διακοπεί τώρα η συνεργασία με τον Ντουντού Σεαρένσε. Μεταγραφές έρχονται, οπότε βάλτε με το νου σας...
Με τα λεφτά του Ντουντού, φέρνει παιχταρά!
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει κάνει ήδη επαφές με μεγάλο όνομα από το εξωτερικό και ήθελε να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Βραζιλιάνου περιπατητή των δυο τελευταίων ετών, προκειμένου να ρίξει το "μπικικίνι" στα πόδια του παίκτη που θέλει να φέρει.
Αυτοί που ξέρουν λένε ότι πρόκειται ίσως για το κορυφαίο όνομα εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή που θα έχει έρθει ποτέ στην χώρα μας και μάλιστα σε ηλικία που θα έχει σχεδόν δέκα χρόνια μπάλας μπροστά του.
Τα λεφτά που θα έπαιρνε ο Ντουντού συν αυτά ενός ακόμα εκ των Μάρκο Πάντελιτς, Ντένις Ρόμενταλ ή στην καλύτερη των περιπτώσεων του Ραούλ Μπράβο, είναι αρκετά για να καλυφθεί το συμβόλαιο του παίκτη - κράχτη που θέλει να φέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Περιμένουμε να μάθουμε ποιός θα είναι.
Ονόματα έχουν γραφτεί πολλά. Από Άλτιντοπ και Καλού, μέχρι Ντιέγκο και Λουίς Φαμπιάνο. Όποιος και να είναι από αυτούς πάντως, δεν πρόκειται να χαλάσει κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού...
Πηγή: sportdog.gr

«Σφήνα» ανάμεσα σε Λουκάκου-Τότεναμ μπαίνει η Νιουκάστλ!!

Έτοιμη να εισέλθει δυναμικά στο «κόλπο» της διεκδίκησης του Ρομέλου Λουκάκου είναι η Νιουκάστλ. Οι «ανθρακωρύχοι» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Άντι Κάρολ και φαίνεται πώς ο Βέλγος επιθετικός της Άντερλεχτ είναι ο εκλεκτός.

Με γεμάτα λοιπόν τα ταμεία από την πώληση του Άγγλου στράικερ στη Λίβερπουλ, η Νιουκάστλ διατίθεται να προσφέρει το ποσό των δεκαεννέα εκατομμυρίων ευρώ και προπορεύεται της επίσης αγγλικής Τότεναμ που είχε εκφράσει ενδιαφέρον και το Γενάρη.

Παρόλα αυτά, το σενάριο που επίσης ακούγεται στο Νησί είναι πως η Τότεναμ θα πουλήσει τον Κράουτς στην Νιουκάστλ για να τη «βγάλει» εκτός από το «παιχνίδι» για το Λουκάκου και ο δεκαεπτάχρονος θα καταλήξει στα «σπιρούνια».

Τελειώνει και τυπικά του Ντουντού!!

Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για την μεταγραφή του Ντουντού Σεαρένσε στην Ατλέτικο Μινέιρο.  Η διοίκηση του Ολυμπιακού τα έχει βρει σε όλα με τους Βραζιλιάνους και ο έμπειρος μέσος αναχωρεί το βράδυ για την χώρα του καφέ. 

Εκεί αναμένεται να διευθετήσει και τις τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες, έτσι ώστε να γίνει παίκτης του συλλόγου της πατρίδας του και επίσημα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν  στα ταμεία τους περίπου 1 εκ. ευρώ από την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Ατλέτικο Μινέιρο,  ενώ παράλληλα θα γλιτώσει  και από το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη που έφτανε τα 1,8 εκ ευρώ, ενώ ταυτόχρονα θα αδειάσει και μία θέση ξένου.

Επιβεβαιώνει τον τραυματισμό του Χούντελαρ η Σάλκε!!

Ο τραυματισμός του Χούντελαρ, επιβεβαιώθηκε και επισήμως από τη διοίκηση της Σάλκε την Πέμπτη το μεσημέρι. Οι Γερμανοί υποστήριξαν ότι ο Ολλανδός θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τρεις εβδομάδες.

Τόσο τα διοικητικά στελέχη του γερμανικού συλλόγου, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Ραλφ Ράνγκνιγκ, δήλωσαν πως ο στράικερ τους ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν θα αγωνιστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

«Το γόνατο του είναι ακόμα σε κακή κατάσταση. Μίλησα με τους γιατρούς της ομάδας και μου είπαν πως θα χρειαστεί ακόμα τρεις εβδομάδες απραξίας για να αναρρώσει. Είναι σημαντική η στιγμή και πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση».    

Κάτω τα χέρια από τον Παστόρε!

Την «όρεξη» πολλών συλλόγων που ερίζουν για την απόκτηση του Χαβιέ Παστόρε, έκοψε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι. Το πρόσφατο ενδιαφέρον της Ρόμα φαίνεται  να εξόργισε τον Ιταλό ιδιοκτήτη, ο οποίος αρνήθηκε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν το όνομα του Αργεντινού επιτελικού μέσου.

«Ο Χαβιέ(Παστόρε) στη Ρόμα; Δεν τον πουλάω αυτό το καλοκαίρι και όχι μόνο στη Ρόμα, αλλά και σε καμιά άλλη ομάδα», τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό Κiss Kiss και συνέχισε τοποθετούμενος και για την «κούρσα» τίτλου στην Ιταλία: «Είμαι με τη Νάπολι για τον τίτλο, αλλά μόλις έρθουν εδώ δεν θα τους αφήσουμε να νικήσουν».

Περίπου 4.000 Iσραηλινοί στη Βαρκελώνη!!

Από τώρα έχουν αρχίσει να  ζουν στους ρυθμούς της Ευρωλίγκαςοι φίλαθλοι της Μακάμπι, καθώς όλοι τους αναζητούν να βρουν ένα εισιτήριο για το Final- Four.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του one.co.il, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι στο «Palau Blaugrana» θα δώσουν το παρών περίπου 4.000 ισραηλινοί, ενώ ακόμα γίνεται προσπάθεια  από πολλούς να βρουν εισιτήρια από το διαδίκτυο.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η «ομάδα του λαού» θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης Βαλένθια

Περιοδεία στην Κίνα για τη Λίβερπουλ!!

Τη «μόδα» που επιβάλει φιλικά στις χώρες της Άπω Ανατολής για εμπορικούς σκοπούς θα ακολουθήσει και η Λίβερπουλ το εφετινό καλοκαίρι. Οι «reds», είχαν πραγματοποιήσει παρόμοιο τούρ και το 2009 και συγκεκριμένα στην Ταϊλάνδη και τη Σιγκαπούρη.

Ο προσεχής Ιούλιος λοιπόν, θα βρει την ομάδα του Νταγκλίς σε Κίνα, Κορέα και Μαλαισία όπου θα αντιμετωπίσει την κινεζική Γκουαντζού, την Κουάλα Λουμπούρ και την κορεάτικη Σεούλ FC.

O τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Ίαν Άιρ δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη πραγματοποίηση του ταξιδιού αυτού: «Πήγαμε και το 2009 στις χώρες αυτές και χαίρομαι που θα επανέλθουμε μετά το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τους οπαδούς μας εκεί το να βλέπουν την ομάδα να αγωνίζεται από κοντά. Θα δουλέψουμε με τον κύριο χορηγό μας, την Standard Chartered, για να κάνουμε το τουρ επιτυχημένο».

Κόσμι:«Ήμουν αποδιοπομπαίος τράγος από τη διοίκηση»!!

Το μπαλάκι στη διοίκηση «πέταξε» ο πρώην προπονητής της Παλέρμο, Σέρσε Κόσμι, αναφορικά με τις κακές εμφανίσεις της ομάδας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και τις ντροπιαστικές ήττες, από Ουντινέζε και Κατάνια.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε πως οι διοικούντες τον σύλλογο με κύριο εκφραστή τον πρόεδρο Μαουρίσιο Τζαμπαρίνι, είναι υπεύθυνοι για τις ήττες και τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας της Σικελίας.

Ο Κόσμι δήλωσε στη «Gazzetta dello Sport»:

«Είχα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος από τη διοίκηση και πιστεύω πως αυτή η κατάσταση είχε επηρεάσει πολλούς από τους παίκτες μου. Μάλιστα, όταν την Κυριακή στο ντέρμπι είπα στον πρόεδρο ότι ο Παστόρε θα βρίσκεται στον πάγκο και ο Μίκολι θα είναι μέσα, αυτός αντέδρασε και μου είπε να μην τολμήσω και το κάνω αυτό και στην ουσία να κάνω το αντίθετο. Μετά το ματς με την Κατάνια, είχα μία έντονη συζήτηση με τον πρόεδρο και έτσι τελείωσαν όλα».

Περίπατος στο Περιστέρι (60-90) για Ολυμπιακό!

Μία ακόμα νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής, επί του Περιστερίου με 90-60 και παραμένει πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία.

Το Περιστέρι αντιστάθηκε σθεναρά την πρώτη περίοδο της αναμέτρησης, αφού οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη με «όπλο» τους την άμυνα κατάφεραν να περιορίσουν την επιθετική δράση των «ερυθρολεύκων» και να κρατηθούν κοντά στο σκορ (15-24). Στη συνέχεια όμως, ο Ολυμπιακός άρχισε να… πατάει γκάζι και να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο, χωρίς παράλληλα να αφήσει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους. Η διαφορά παρέμεινε στο φάσμα των 10 πόντων και τελικά η ανάπαυλα της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με σκορ 36-46.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς δείχνοντας ιδιαίτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι τους, κατάφεραν σταδιακά να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την διαφορά και να μετατρέψουν το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία. Το Περιστέρι με τους Λούμπι και Παπανικολάου προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο η κατάσταση είχε φύγει πλέον από τα χέρια τους. Τελικά, ο Ολυμπιακός πέτυχε μία ακόμα άνετη νίκη με 90-60 και παραμένει αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 36-46, 49-68, 60-90

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 10(1), Γούντγουορθ 4(1), Ψαρόπουλος, Παπανικολάου 12(2), Α. Μάντζαρης, Σκοτ 4, Πέτρουλας 4, Βρκιτς 6, Λούμπι 16, Μότσνικ 4.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 8(2), Νεστέροβιτς 10, Γκόρντον 8(1), Μπουρούσης 9(1), Κέσελ 2, Μαυροκεφαλίδης 8, Χαλπερίν 4, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου 10(3), Έρτσεγκ 16(1), Τεόντοσιτς 13(3), Κατσίβελης 2.

 

Ζιντάν… reloaded για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!

Το έντονο ενδιαφέρον της πρωτοπόρου της Πρέμιερ Λίγκ για το γιό του Ζινεντίν Ζιντάν ,Έντσο, αποκαλύπτουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο δεκαεξάχρονος χάφ που ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, έχει … «όνομα βαρύ σαν ιστορία» και φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ήδη, εκτός από τη Γιουνάιτεντ , «ζεστή» για την απόκτησή του είναι και η παλιά ομάδα του πατέρα του, Γιουβέντους, ενώ και η Σταντάρ Λιέγης έχει ζητήσει το δανεισμό του.

Φτάνει να δούμε αν ο Ζιντάν … τζούνιορ θα ακολουθήσει πιστά τα χνάρια του -ποδοσφαιρικού θρύλου- πατέρα του και θα επιλέξει τη «μεγάλη κυρία» ή θα δελεαστεί από το υψηλό επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πρόστιμο στη Ζενίτ για την... μπανάνα!!

Με πρόστιμο περίπου 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από τη Ρωσική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την... μπανάνα που προσέφερε οπαδός της στον Ρομπέρτο Κάρλος πριν τη φιλική αναμέτρηση με την Άνζι τον περασμένο μήνα.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Πρωταθλήτρια Ρωσίας στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζενίτ είχε ανακοινώσει λίγες ημέρες μετά το περιστατικό ότι ο οπαδός που προχώρησε στη συγκεκριμένη ρατσιστική πράξη δεν πρόκειται να ξαναμπεί στο στάδιο Πετρόφσκι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ρωσικός σύλλογος τιμωρείται για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών του, καθώς και το 2008 του είχε επιβληθεί πρόστιμο 40.000 ευρώ επειδή οι οπαδοί του πέταξαν μπανάνες και έκαναν ήχους... μαϊμούδων σε 3 έγχρωμους παίκτες της Μαρσέιγ.

«Καμπανάκι» από Γκουαρντιόλα!!

Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας του και της Σαχτάρ μπορεί να ήταν «ιλιγγιώδες» και μόνο στο άκουσμα(5-1), αλλά αυτό δεν φαίνεται να καθησυχάζει τον Πέπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε την προσοχή των παικτών του για τη ρεβάνς του «Λουζνίκι» και τους θύμισε το πρόσφατο –παρολίγο- στραπάτσο από τη Μπέτις για το κύπελλο, όταν και, έχοντας επικρατήσει με 5-0 στο πρώτο μάτς, βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο ημίχρονο.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα υπερτόνισε τη διαφορά δυναμικότητας όσον αφορά στη σύγκριση μεταξύ των δυο περιπτώσεων, εξηγώντας ότι η ουκρανική ομάδα είναι σαφώς ανώτερη: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη, αλλά και αφυπνισμένος. Θυμάμαι τι πήγαμε να πάθουμε από τη Μπέτις και η Σαχτάρ είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω δεί».

"Ζήτω το Νο3"!

Με το δικό της τρόπο πανηγύρισε η Σακίρα το 5-1 της Μπαρτσελόνα επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ...
"Ζήτω το Νο3"!
"Ζήτω η Μπαρτσελόνα και το Νο3", έγραψε στη σελίδα της στο Twitter η γνωστή τραγουδίστρια, αναφερόμενη φυσικά στον σύντροφο της, Γεράρδ Πικέ...

«Σκόντο» για… Ακουιλάνι!!

Έκπτωση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στην τιμή αγοράς του Αλμπέρτο Ακουιλάνι από τη Λίβερπουλ ζητάει η Γιουβέντους.

Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να αγοράσουν τον 26χρονο Ιταλό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τους «κόκκινους», και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

Η Λίβερπουλ αξιώνει 16 εκατομμύρια ευρώ για τον Ακουιλάνι, ωστόσο η Γιουβέντους θεωρεί απαγορευτικό το ποσό και, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», προσπαθεί να ρίξει την τιμή στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό σημαίνει, όμως, ότι θα μειωθούν και οι απολαβές του πρώην μέσου της στα 3,5 εκατομμύρια ετησίως.

Την ίδια ώρα, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» παρακολουθούν παράλληλα και τον Αντρέα Πίρλο της Μίλαν, σε περίπτωση που οι συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για τον Ακουιλάνι οδηγηθούν σε τέλμα.

"Τελειώνει" από Ολυμπιακό ο Ράμπο

Δεν συμπλήρωσε καλά καλά ένα χρόνο στη θέση του γενικού αρχηγού του Ολυμπιακού ο Τάσος Μητρόπουλος και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα πάρει... πόδι.
"Τελειώνει" από Ολυμπιακό ο Ράμπο
Το "έργο" του δεν έχει αφήσει ικανοποιημένη τη διοίκηση και οι πιθανότητες να διακοπεί η συνεργασία με την παλιά δόξα της ομάδας, η οποία φόρεσε στο στήθος τόσο τον "δικέφαλο αετό" όσο και το "τριφύλλι", είναι πάρα πολλές.
Υπάρχουν πολλά παράπονα για τον "Ράμπο", ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό... επαναστάτη που γνωρίσαμε στα γήπεδα. Σε αυτή την περίοδο της ζωής του είναι πιο λάιτ από ποτέ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από αυτούς που τον πληρώνουν.
Στον Ολυμπιακό κάνουν ήδη σκέψεις για νέο πρόσωπο στο πόστο του γενικού αρχηγού με τον Γρηγόρη Γεωργάτο, τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον εσχάτως μάνατζερ παικτών, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, να είναι εκ των υποψηφίων.

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μαλεζάς!

«Πάγωσαν» όλοι στην «Σουρωτή», όταν είδαν τον Στέλιο Μαλεζά να αποχωρεί από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων. Τελικά όμως, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έχει τίποτα ανησυχητικό και θα προλάβει το ματς με τον Ηρακλή. 

Αντίθετα, ο Γκαρσία ακολούθησε και πάλι θεραπεία, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς. 

Κατά τα άλλα, ο Ντάριο Κρέσιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στον αριστερό καρπό στην αρχή του προγράμματος έκανε ατομικό αλλά προς το τέλος μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας ότι σιγά σιγά ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (8/4).

Νέα επίθεση σε σύνδεσμο της ΑΕΚ!

Στόχος φαίνεται πως έχει γίνει ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ στον Κορυδαλλό, καθώς δέχτηκε νέα επίθεση και αυτή την στιγμή πυροσβεστικά οχήματα προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά στο κτιριο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ταξιαρχών και Γ.Λαμπράκη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές για τις ζημίες, αλλά οι φωτιά είναι μεγάλη και πραγματικά έχει κυκλώσει το κτίριο. Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιοι έκαναν την συγκεκριμένη επίθεση. Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δέχτηκε επίθεση και πριν από τρεις ημέρες, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν τρία γκαζάκια στην είσοδο του κτιρίου.
 

Μήνυση στη Σάντερλαντ λόγω... Σισέ!

Ένα άστοχο σουτ του Τζιμπρίλ Σισέ κατά τη διάρκεια της προπόνησης ήταν η αιτία που οπαδός της Σάντερλαντ... μήνυσε τον νυν παίκτη του Παναθηναϊκού!

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, Νιάλ Κουίν, ο οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά παρακολουθώντας προπόνηση του συλλόγου τη σεζόν 2008-09 και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση!

«Νομίζω ότι ήταν ένα άστοχο σουτ του Τζιμπρίλ Σισέ από τα 30 μέτρα που τραυμάτισε τον οπαδό. Μπορεί να γελάμε τώρα με αυτό, αλλά είναι πολύ σοβαρό. Ο συγκεκριμένος οπαδός μάλιστα μήνυσε τον σύλλογο», εξήγησε ο Κουίν.

Έπειτα από εκείνο το περιστατικό, οι «Μαύρες Γάτες» απαγόρευσαν στους οπαδούς να παρακολουθούν τις προπονήσεις!

Μάξγουελ: «Η Ρεάλ είναι η τελευταία που μας απασχολεί»

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του Απριλίου, τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο τρέχων μήνας είναι… καυτός για τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι θα έρθουν τουλάχιστον δύο φορές αντιμέτωποι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα δύο μεγαθήρια του ισπανικού ποδοσφαίρου θα συναντηθούν αρχικά στις 16 Απριλίου για την Primera Division και τέσσερις ημέρες αργότερα θα τα ξαναπούν στον τελικό του Copa del Rey.

Αρκετές πιθανότητες, όμως, συγκεντρώνει το σενάριο να κοντραριστούν και στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 27 Απριλίου και 3 Μαρτίου, σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα προκριθεί έναντι της Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Ρεάλ Μαδρίτης έναντι τις Τότεναμ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον μεσοεπιθετικό των Καταλανών, Μάξγουελ, το μυαλό του ιδίου και των συμπαικτών του δεν θα πρέπει να σκέφτεται τις… κόντρες με τη «βασίλισσα», αλλά να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεων που προηγούνται αυτών.

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δε μας βοηθάει να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στη συνέχεια», δήλωσε ο Μάξγουελ στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «Marca» και πρόσθεσε: «Αν περάσουμε και οι δύο, τότε θα το σκεφτούμε. Είναι πολύ επικίνδυνο και μόνο το να σκεφτόμαστε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να βλέπουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Πρώτα πρέπει να σεβαστούμε τις Αλμερία και Σαχτάρ και μετά θα δούμε».

«Ο προπονητής πάντα φροντίζει να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη, θα είναι δύσκολα στο Ντόνετσκ», σχολίασε ο Μάξγουελ εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τους Ουκρανούς την επόμενη εβδομάδα, για να καταλήξει: «Προπονούμαστε σκληρά για τον Απρίλιο, καθώς το να παίξουμε σε όλα τα επίπεδα κόντρα στη Ρεάλ αποτελεί τεράστια πρόκληση».

Έπρεπε να σκεφτούν πριν ανοίξουν το στόμα τους

Με τιμωρία κινδυνεύει από την UEFA η Ρέιντζερς λόγω των προσβλητικών για τους αντιπάλους της συνθήματα που τραγούδησαν οι οπαδοί των «διαμαρτυρόμενων» στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν τον προηγούμενο μήνα. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει για την τύχη της σκωτσέζικης ομάδας στις 28 Απριλίου.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Ρέιντζερς αρνούνται τις κατηγορίες και μάλιστα δηλώνουν πως λίγοι σύλλογοι στην Ευρώπη έχουν εργαστεί όσο αυτή για την εξάλειψη αντικοινωνικών συμπεριφορών από τα γήπεδα.
Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια που η ομάδα της Γλασκώβης καλείται να λογοδοτήσει στη Νιόν για αντίστοιχες συμπεριφορές.

Λίλα με τα χίλια!!

Η Λίλα Κυριαζοπούλου είναι sexy διαιτολόγος και party animal, ενώ λατρεύει το shopping με τις φίλες της στη Γλυφάδα και την Κηφισιά και κάνει ατελείωτες βόλτες βλέποντας τις βιτρίνες των καταστημάτων.
Η Λίλα είναι 25 ετών και τελειόφοιτη της σχολής Διαιτολογίας-Διατροφολογίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, την οποία και λατρεύει. Ασχολήθηκε από τα τέσσερά της με το κλασικό μπαλέτο, το σύγχρονο χορό, το κάρακτερ, τους λατινοαμερικάνικους και τους ευρωπαϊκούς χορούς, ενώ τελευταία ασχολείται και με το judo.
Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς, ο οποίος της άνοιξε πολλές πόρτες. Η Κυριαζοπούλου έχει μια ιδιαίτερη αγάπη προς το πράσινο!