Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

"ΑΕΛ σε όλη την Αλφαβήτα"!!

Πανό με το οποίο θα δηλώνουν την αγάπη τους στην ΑΕΛ, σε όποια κατηγορία και αν παίζει, θα αναρτήσουν στον αγώνα με την ΑΕΚ οι φίλαθλοι της θεσσαλικής ομάδας.
"ΑΕΛ σε όλη την Αλφαβήτα"
Με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί μοιάζει ο κόσμος της ΑΕΛ, που βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στην 15η θέση, ουσιαστικά στην Football League, παρά τις μεγάλες προσδοκίες που του είχαν υποσχεθεί στην αρχή της σεζόν, αφού το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν οι «βυσσινί» φέτος, είναι απογοητευτικό.
Θέλοντας να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους, για τα όλα όσα συνέβησαν στην ομάδα, οι οργανωμένοι οπαδοί ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στον αγώνα με την ΑΕΚ στο «AEL FC Arena».
Οι φίλαθλοι, λοιπόν, μεταξύ άλλων, θα αναρτήσουν ένα πανό προκειμένου να δείξουν την αγάπη τους στην ομάδα που θα γράφει, "ΑΕΛ στην Α, ΑΕΛ στην Β, ΑΕΛ σε όλη την Αλφαβήτα". Αυτή, πάντως, δε θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνουν κάτι τέτοιο. Οι φίλοι της ΑΕΛ είχαν φτιάξει και είχαν αναρτήσει στο παιχνίδι με τον Άρη πανό που έγραφε, «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, η ΑΕΛ δεν πεθαίνει ποτέ».
ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: