Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Κακά... Μαντα(ν)τά για Μαρσέιγ!!

Προσπάθεια για να κρατήσει τον Στιβ Μανταντά για άλλον ένα χρόνο στο έμψυχο δυναμικό της κάνει η Μαρσέιγ.

Οι «Ολυμπιονίκες» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε ο διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία τους και την επόμενη σεζόν, γνωρίζοντας ότι οι ομάδες που τον «γλυκοκοιτάζουν» είναι πολλές…

«Δεν πιστεύω ότι θα παραμείνει στη Μαρσέιγ, όμως έχει συμβόλαιο με εμάς. Ποτέ δεν έχω δει τον Στιβ δυστυχισμένο στην ομάδα κι έχει πολλούς λόγους να μείνει», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Χοσέ Ανιγκό, στην εφημερίδα «La Provence» και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, δεν είμαστε μία ομάδα που ξεπουλάει και αν κάποιος θέλει τον Μανταντά, θα πρέπει να καταθέσει μία τεράστια προσφορά».

Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις τους σε γαλλικά μέσα, ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Γκάμπριελ Χάινζε, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Προς το παρόν, είναι 50-50. Δεν πήρα την τελική μου απόφαση. Θα συνεχίσω να δίνω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι σημαντικό για εμένα να νιώθω ότι η ομάδα κι εγώ βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος», επισήμανε ο Αργεντινός αμυντικός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: