Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«Ναι, τον θέλουμε και μιλάμε μαζί του»

Στη χθεσινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής οι κ.κ. Γόντικας, Πολέμης και Βεκρής (απουσίαζε ο Νίκας) συζήτησαν αρκετά θέματα. Τα μεταγραφικά με το όνομα του Μπλάνκο να κυριαρχεί και να ακολουθούν αυτά των Αμπντούν και Μάτος, αλλά και τα οικονομικά.

Πρώτα στα οικονομικά. Την επόμενη Παρασκευή 15 Απριλίου θα διεξαχθεί το Δ.Σ. όπου θεωρητικά τα μέλη του και κυρίως οι μέτοχοι θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και με ποιο ποσό. Δέκα εκατομμύρια; Δεκαπέντε; Λιγότερα; Ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή. Ούτε ο Γόντικας για την ακρίβεια, ο οποίος πάντως αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση. Παρακολουθεί τον επικοινωνιακό πόλεμο που έχει ξεκινήσει και προσπαθεί να μείνει ανεπηρέαστος και να.καταστρώσει το οικονομικό πλάνο της επόμενης σεζόν. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος ασχολείται πολλές ώρες την ημέρα με τα οικονομικά και το μπάτζετ που πρέπει να έχει η ΠΑΕ την επόμενη περίοδο για να καταστεί βιώσιμη. Χθες μάλιστα κατά τη διάρκεια  της συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής αναλύθηκε το αρχικό πλάνο που παρουσίασε ο Γόντικας και τα υπόλοιπα μέλη εξέφρασαν τις απόψεις τους. Επί της ουσίας δεν διαφωνεί κανείς με όσα έχει σκεφτεί ο προεδρεύων, ωστόσο υπάρχουν επιμέρους διαφωνίες που έχουν να κάνουν με τις πωλήσεις παικτών.

Στα μεταγραφικά τώρα. Το theplayer.gr  σας ενημέρωσε πρώτο για τις εξελίξεις στην υπόθεση Μπλάνκο. Ο Γόντικας ουσιαστικά παραδέχθηκε την υπάρξη επαφών, απλώς τόνισε στα άλλα δύο μέλη, πως «ακόμη έχουμε μία μικρή απόκλιση στο οικονομικό, που πιστεύω θα γεφυρωθεί».

Για τον Αμπντούν ειπώθηκε πως πρόκειται για φοβερή ευκαιρία και πρέπει να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του, ενώ συζητήθηκε και το θέμα του Μάτος. Είναι δεδομένη η επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για επιστροφή. Μάλιστα επειδή ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος δεν είναι και τόσο πρόθυμος να γυρίσει, υπάρχει η σκέψη για πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2012. Πάντως αν ο Μάτος επιμείνει στην άρνηση το βέβαιο είναι ότι θα γίνει κίνηση πώλησης του αφού δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί πάλι ως δανεικός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: