Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«Είμαι ο καλύτερος μέσος»!

Θέση στην εθνική Αγγλίας απαιτεί ο Τζόι Μπάρτον της Νιούκαστλ σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο που θα συζητηθούν! Ο μέσος της Νιούκαστλ τονίζει ότι είναι ο καλύτερος Άγγλος μέσος αυτή τη στιγμή, χαρακτηρίζει τον Μπάρι χελώνα και ότι βρίσκεται εκεί που βρίσκεται λόγω του μάνατζέρ του, ενώ τονίζει πως αν δεν αλλάξουν μυαλό οι άνθρωποι στην Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τότε η Αγγλία δεν θα δει ξανά κούπα Μουντιάλ ούτε στα επόμενα 200 χρόνια!

Ο Μπάρτον διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη Νιούκαστλ, όμως δεν βλέπει τον Φάμπιο Καπέλο να έχει σκοπό να τον καλέσει σε αποστολή των «τριών λιονταριών» σύντομα. Για το λόγο αυτό ξέσπασε κατά πάντων:

Για την αξία του
Ειλικρινά πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος μέσος. Ο Λούκα Μόντριτς και ο Σαμίρ Νασρί είναι πολύ καλοί, όμως αν δούμε μόνο τους Άγγλους τότε… ο Γουίλσιρ δεν είναι κακός, ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι σε πτώση και ο Τζέραρντ συνεχώς τραυματίας. Είμαι Άγγλος και θέλω να παίξω για τη χώρα μου. Ίσως κάποια υψηλά πρόσωπα να έχουν πρόβλημα μαζί μου. Δεν ξέρω.

Για τον Γκάρεθ Μπάρι
Είδατε τον αγώνα κόντρα στη Γερμανία στο Μουντιάλ; Αν προσέξετε στο τέταρτο γκολ, όταν ο Εζίλ πάει να περάσει τον Μπάρι, ήταν σαν περνούσε χελώνα. Απλά έχει έναν πολύ καλό ατζέντη. Επίσης είναι ευθύς χαρακτήρας και συμφωνεί συνεχώς με τον προπονητή. Είναι σαν παιδάκι που κάθεται στην πρώτη σειρά και προσέχει μόνο το δάσκαλο. Ποτέ δεν αγχώνομαι όταν τον έχω αντίπαλο.

Για την εθνική Αγγλίας
Εμείς οι Άγγλοι ούτε στα επόμενα 50 Μουντιάλ δεν πρόκειται να πάρουμε κύπελλο ξανά. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι στην Ομοσπονδία έχουν μείνει κάπου 50-60 χρόνια πίσω και νομίζουν ότι ακόμη μπορούμε να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο κάναμε το 1966. Είμαστε πολύ κολλημένοι στην παράδοση και παίζουμε πάντα το 4-4-2. Κάποιες φορές πρέπει να πειραματίζεσαι. Να δοκιμάζεις άλλα πράγματα. Να προχωρήσεις μπροστά. Η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία το έκαναν. Εμείς συνεχίζουμε το ίδιο έργο εδώ και 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: