Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ριμπερί: «Το ΟΥΕΦΑ δεν έχει πλάκα»!

Μία χρονιά που έμοιαζε εδώ και καιρό χαμένη για τη Μπάγερν Μονάχου με την απώλεια του τίτλου της Bundesliga, ίσως τελικά σωθεί για τους «Βαυαρούς», αν καταφέρουν να εξασφαλίσουν την έξοδό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον Φρανκ Ριμπερί, η πρόκριση στην κορυφαία τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι ο πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του, αλλά και για τον ίδιο ο οποίος δεν μπορεί να δει τον εαυτό του να αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν μεγάλο παίκτη όταν δεν είσαι σίγουρος αν η ομάδα σου θα τα καταφέρει να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πέρασα πριν την πρώτη μου σεζόν στη Μπάγερν. Παίξαμε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και δεν είχε τόση πλάκα», δήλωσε ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός στο γερμανικό περιοδικό «TZ».

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Ριμπερί ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από τη Μπάγερν, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει από το «Αλιάνζ Αρίνα» στο τέλος της σεζόν.

«Έχω πάρει ήδη την απόφαση ότι θέλω να μείνω. Το συμβόλαιό μου με τη Μπάγερν ισχύει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο μεταγραφής. Νιώθω πολύ καλά στον σύλλογο και δεν θέλω να φύγω από τη Μπάγερν», δήλωσε ο άσος των Βαυαρών.

Τέλος, ο πρώην σταρ της Μαρσέιγ πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό για την ομάδα του Μονάχου να κρατήσει στις τάξεις της τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της: «Προφανώς θέλω να μείνει ο Άριεν Ρομπέν. Είναι πολύ σημαντικό για τη Μπάγερν να μείνουν οι Λαμ, Ρομπέν, Ριμπερί και Σβάινσταϊγκερ στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: