Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Καρπίν: «Φαβορί η Πόρτο, αλλά…»!!

Έτοιμοι να δώσουν σκληρή «μάχη» κόντρα στην Πόρτο δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές της Σπαρτάκ Μόσχας, σύμφωνα με τον Βαλερί Καρπίν.

Οι «δράκοι» υποδέχονται απόψε (22:05) τους Μοσχοβίτες στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ρώσο προπονητή να χρίζει φαβορί τους γηπεδούχους, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του θα έχει τις δικές της πιθανότητες, αν κάνει το τέλειο παιχνίδι.

«Αν παίξουμε όπως κόντρα στον Άγιαξ, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ωστόσο, αν ένας μείνει εκτός αγώνα ή δεν παίζει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί, θα είναι δύσκολο να περιμένουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται τη σημασία της μάχης», δήλωσε ο Καρπίν κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

«Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία από τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πριν από μερικά χρόνια, η Πόρτο κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ και το ΟΥΕΦΑ. Αυτά τα κατορθώματα μιλούν από μόνα τους».

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος άσος της Σπαρτάκ, Ίμπσον, ο οποίος αποχώρησε από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2009, ελπίζει ότι η ομάδα του θα καταφέρει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από τους «δράκους».

«Γνωρίζουμε ότι η Πόρτο είναι δυνατή, άρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Πόρτο, φυσικά, είναι το φαβορί, όμως εμείς ελπίζουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα», κατέληξε ο Ίμπσον.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: