Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Με τα λεφτά του Ντουντού, φέρνει παιχταρά!!

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να διακοπεί τώρα η συνεργασία με τον Ντουντού Σεαρένσε. Μεταγραφές έρχονται, οπότε βάλτε με το νου σας...
Με τα λεφτά του Ντουντού, φέρνει παιχταρά!
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει κάνει ήδη επαφές με μεγάλο όνομα από το εξωτερικό και ήθελε να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Βραζιλιάνου περιπατητή των δυο τελευταίων ετών, προκειμένου να ρίξει το "μπικικίνι" στα πόδια του παίκτη που θέλει να φέρει.
Αυτοί που ξέρουν λένε ότι πρόκειται ίσως για το κορυφαίο όνομα εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή που θα έχει έρθει ποτέ στην χώρα μας και μάλιστα σε ηλικία που θα έχει σχεδόν δέκα χρόνια μπάλας μπροστά του.
Τα λεφτά που θα έπαιρνε ο Ντουντού συν αυτά ενός ακόμα εκ των Μάρκο Πάντελιτς, Ντένις Ρόμενταλ ή στην καλύτερη των περιπτώσεων του Ραούλ Μπράβο, είναι αρκετά για να καλυφθεί το συμβόλαιο του παίκτη - κράχτη που θέλει να φέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Περιμένουμε να μάθουμε ποιός θα είναι.
Ονόματα έχουν γραφτεί πολλά. Από Άλτιντοπ και Καλού, μέχρι Ντιέγκο και Λουίς Φαμπιάνο. Όποιος και να είναι από αυτούς πάντως, δεν πρόκειται να χαλάσει κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: