Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«Δυνατή φιλία με Ζαγοράκη-Ντέμη»

Για το δέσιμο που έχει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ντέμη Νικολαΐδη μίλησε ο Φερνάντος Σάντος, ενώ εξήγησε γιατί έχει κακή ψυχολογία ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης…
«Δυνατή φιλία με Ζαγοράκη-Ντέμη»
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην «Real News»:
Για τη σχέση του με τον Ζαγοράκη:
«Ανάμεσα σε μένα και τον Ζαγοράκη υπάρχει μία πολύ δυνατή φιλία. Όπως, επίσης και με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Το ίδιο θα γίνει και με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι στην ΕΠΟ. Ξέρω, πάντως, ότι στα δύσκολα ο Ζαγοράκης και ο Νικολαΐδης θα είναι δίπλα μου και το αντίστροφο».
Για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ:
«Με τον ΠΑΟΚ δέθηκα. Κατάφερα να καταλάβω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν έχουν την δυνατότητα να χτυπήσουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».
Για την κακή ψυχολογία ορισμένων ποδοσφαιριστών:
«Ως εκλέκτορας στην Εθνική ομάδα είναι δύσκολο να διαχειριστείς την ψυχολογία των παικτών, που κατά κάποιο τρόπο έχει σχέση με τη φυσική κατάσταση».
Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη:
«Για παράδειγμα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Ωστόσο, βλέπουμε μέσα στο γήπεδο ότι ο Παπαδόπουλος φαίνεται σαν να έχει ξεκινήσει τώρα τη σεζόν, ενώ ο Σαλπιγγίδης φαίνεται ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Γιατί ο ένας μόλις έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και είναι στα πάνω του και ο άλλος έχει ψυχολογικά, αφού έχει περάσει δύσκολες στιγμές με τον σύλλογό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: