Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Οι λόγοι της… στροφής του Βαλβέρδε!!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως αλλάζει γνώμη σχετικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά. Διαβάστε τους λόγους που… κρατάνε τον Βάσκο στο Λιμάνι.
Οι λόγοι της… στροφής του Βαλβέρδε
Πρώτος λόγος: Η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ
Ο Θρύλος θ' αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη πρόκληση για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που είναι ένας προπονητής με φιλοδοξίες και απαιτήσεις από τον εαυτό του. Όπως και να το κάνουμε πρόκειται για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ενώ το γεγονός πως οι Πειραιώτες μπαίνουν απευθείας στην φάση των ομίλων δίνει μία επιπλέον δυνατότητα για μία ακόμα πιο μεγάλη πορεία.
Εξάλλου ο Βαλβέρδε έχει να ξεπληρώσει το... γραμμάτιο του οδυνηρού αποκλεισμού από την Ανόρθωση. Ο Βάσκος δεν έχει ξεχάσει το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο αποτελεί ένα από τα... μελανά σημεία της προπονητικής του πορείας αλλά και της καριέρας του στον Θρύλο γενικότερα.
Δεύτερος λόγος: Οι ιδανικές συνθήκες και το συμβόλαιο...
Στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει διασφαλίσει στον Βαλβέρδε ιδανικές συνθήκες δουλειάς αλλά και ένα πολύ καλό συμβόλαιο, που δεν θα το βρει εύκολα αλλού. Ο πρόεδρος του Θρύλου δεν χαλάει... χατήρι στον Βάσκο, έχοντάς του απόλυτη εμπιστοσύνη και στηρίζοντάς τον σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί. Ο ίδιος ο Βαλβέρδε νιώθει πολύ καλά στον Θρύλο διότι έχει βρει το εργασιακό περιβάλλον που ήθελε και τους έχουν δοθεί αρκετά από αυτά που επιθυμεί για να χτίσει μία μεγάλη ομάδα.
Τρίτος λόγος: Ο κόσμος... πίνει νερό στ' όνομά του!
Η σχέση του Βαλβέρδε με τον κόσμο της ομάδας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πλέον ιδεατή! Η κόκκινη κερκίδα στάζει... μέλι για τον Ισπανό τεχνικό που και τίτλους έχει φέρει στον Θρύλο αλλά και έχει κάνει την ομάδα μας να παίζει πολύ καλή μπάλα κατά διαστήματα. Οι οπαδοί μας σε κάθε ευκαιρία τον αποθεώνουν και ο ίδιος τους έχει απονείμει τα εύσημα ουκ ολίγες φορές. Αν μην τι άλλο πρόκειται για κάτι που τον έχει επηρεάσει αισθητά...
Πηγή: Katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: