Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«Πεντακάθαρο πέναλτι»

Εκνευρισμένος για το γεγονός ότι ο διαιτητής Μαγένκο δεν έδωσε το πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τα προημιτελικά του Champions League ήταν ο Τζον Τέρι. Ο αμυντικός των «μπλε» επεσήμανε, ωστόσο, ότι η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να πάει μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» για να διεκδικήσει την πρόκριση

«Ήταν πεντακάθαρο. Ακόμα και εγώ που ήμουν 56-60 μέτρα πιο μακριά είδα ότι ο Ραμίρες ακούμπησε πρώτος την μπάλα. Μετά τον αγώνα το παρακολουθήσαμε στο βίντεο, όπως όλος ο κόσμος» είπε ο αρχηγός των Λονδρέζων, για να συμπληρώσει:

«Το πιο εκνευριστικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τέτοια πράγματα. Υπάρχει πιθανότητα να τιμωρηθούμε. Βλέπουμε παίκτες αν τρώνε “καμπάνες” επειδή λένε την αλήθεια μετά από παιχνίδια. Όλος ο κόσμος βλέπει και λέει την αλήθεια, αλλά εμείς απαγορεύεται να μιλάμε. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα επί του θέματος, αλλά για τη φάση τονίζω ότι ήταν πεντακάθαρο πέναλτι».

Ερωτηθείς για τη ρεβάνς στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκρίθηκε: «Πιστεύω 100% ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είμαστε τσαντισμένοι που χάσαμε, αλλά ο προπονητής μας είπε ότι ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο και πως βρισκόμαστε απλά στη μέση. Έχουμε την ποιότητα να πάμε εκεί και να νικήσουμε. Το κάναμε και πέρσι στο πρωτάθλημα. Ξέρουν και αυτοί ότι είμαστε ακόμα μέσα στο κόλπο της πρόκρισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: