Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ψάχνει τον αντί-Πάμπλο επί δύο

Τους αντικαταστάτες των Πάμπλο Γκαρσία και Πάμπλο Κοντρέρας ψάχνει ο Μάκης Χάβος για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα τον Ηρακλή. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να προτιμήσει τον Ντιέγκο Αρίας για να καλύψει το κενό του Ουρουγουανού χαφ, ενώ στην άμυνα αντι-Κοντρέρας θα είναι ο έμπειρος Μπρούνο Τσιρίλο, από τη στιγμή που και ο Σαβίνι είναι τραυματίας. Την Τετάρτη η έφεση.

Τις υπηρεσίες δύο από τους πολυτιμότερους παίκτες του θα στερηθεί για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Ηρακλή, ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο Μάκης Χάβος έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το σύστημα που θα παρατάξει το προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα είναι, όπως όλα δείχνουν το 4-2-3-1, με κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα.

Ο Χαλκιάς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρα, με τους Μαλεζά και Τσιρίλο μπροστά του και τους Σνάουτσνερ-Λίνο στα μπακ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Αρίας και Βιτόλο, με τον Ίβιτς να έχει το ρόλο του οργανωτή. Αριστερά θα πάει ο Βιεϊρίνια και δεξιά ο Ελ Ζαρ, με τον Σαλπιγγίδη να είναι ο μοναδικός προωθημένος. Οι τελικές αποφάσεις του Έλληνα τεχνικού θα παρθούν την Παρασκευή ή το Σάββατο, ανάλογα και με την πορεία της αποθεραπείας των τραυματιών.

Τετάρτη η έφεση

Στα γραφεία της δευτεροβάθμιας επιτροπης εφέσεων της ΕΠΟ θα βρεθεί την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ, όταν θα εκδικαστεί η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να μειωθει η χρηματική ποινή που είχε επιβληθεί ύψους 250.000 ευρώ. Για να συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια, πρέπει να απορριφθεί η έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, η οποία θα εκδικαστεί την ίδια ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: