Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Έγινε επαγγελματίας ο Αγριμάκης!!

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλλονή υπέγραψε την Πέμπτη ο Γιώργος Αγριμάκης, όπως ανακοίνωσαν οι νησιώτες στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Έγινε επαγγελματίας ο Αγριμάκης
Σημαντική μέρα η σημερινή για τον ποδοσφαιριστή της U20 της Καλλονής, Γιώργο Αγριμάκη, αφού ο 20χρονος μέσος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη νησιωτική ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση

Σημαντική μέρα η σημερινή για τον ποδοσφαιριστή της U20 Γιώργο Αγριμάκη: Υπέγραψε επαγγελματικο συμβόλαιο στην Καλλονή! Ο νεαρός μέσος γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 11 Νοεμβρίου του 1995. Ήρθε στην U20 Καλλονής την περίοδο 2013-2014 στην οποία αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γαβαλά αφήνοντας πολλές θετικές εντυπώσεις.

Τον καλωσορίζουμε εκ νέου στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή αρχή.

Το μίνι βιογραφικό του έτσι όπως το κατέγραψε το kallonifc.gr:

Γεννημένος στο Ηράκλειο στις 11 Νοεμβρίου του 1995. Ήρθε στην U20 Καλλονής την περίοδο 2013-2014. Tην διετία 2010-2012 έπαιξε στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας και την αμέσως επόμενη σεζόν στον Όλυμπο Αγιάσου. Θαυμάζει το Μέσι. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου.

«Μπλαουγκράνα» ο Περπέρογλου!!

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι κι επίσημα ο Στράτος Περπέρογλου. Ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου φόργουορντ, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

«Μπλαουγκράνα» ο Περπέρογλου!

Ο 31χρονος διεθνής φόργουορντ έλυσε προ ημερών το συμβόλαιό του με την Αναντολού Εφές και εντάχθηκε στο δυναμικό των δευτεραθλητών Ισπανίας, αν και επιχείρησε να τον επανεντάξει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός.

Φέτος κατέκτησε το Κύπελλο με την Εφές έχοντας μαζί της 10,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν τήρησε τα προαπαιτούμενα…!!

Τα επιπόλαια λάθη και η κούραση στο τελευταίο ημίωρο προβλημάτισαν τον Γιάννη Αναστασίου που πρέπει να παρουσιάσει έναν Παναθηναϊκό έτοιμο με την Μπριζ. Γράφει στο sport-fm.gr ο Διονύσης Δεσύλλας.

Δεν τήρησε τα προαπαιτούμενα…
Το «καμπανάκι» χτύπησε. Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε αδυναμίες, λογικές σε ένα βαθμό, στο χθεσινό φιλικό με την Ουντινέζε, λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο βράδυ της 28ης Ιουλίους και την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μπριζ. Κι’ αν το σκορ δεν πολυενδιαφέρει, μια και μιλάμε για μη επίσημο παιχνίδι, τα επιπόλαια λάθη είναι αυτά που προβληματίζουν τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος καλείται να παρουσιάσει μια ομάδα πιο σοβαρή κόντρα στους Βέλγους, προκειμένου να μη ζήσουμε ξανά ότι και με τη Σταντάρ Λιέγης.

Πρώτα τα θετικά: Ο Παναθηναϊκός, παίζοντας με ένα 4-3-1-2 και τον Νίνη ως ελεύθερο πίσω από τους Μπεργκ – Καρέλη, είχε υπομονή στην κυκλοφορία του και προσπαθούσε ορθολογικά να σπάσει τη… γραμμή μαζινό των Ιταλών. Βρήκε απέναντί του μια ομάδα, που με ένα παλιομοδίτικο, αλλά αποτελεσματικό 3-5-2, αμυνόταν και έπαιζε την κόντρα. Αυτό τον δυσκόλεψε. Γι’ αυτό και άργησε να βγάλει φάσεις.

Το γεγονός, όμως, ότι προσπαθούσε να επιτεθεί με ένα πλάνο και όχι στο κουτουρού και φυσικά η νοοτροπία του «μπαίνω από νωρίς για να κάνω παιχνίδι», ήταν άκρως θετικό. Οι «πράσινοι» είτε από τον άξονα, είτε από τους πλάγιους μπακ (Βέμερ, Πράνιτς) που ανέβαιναν, προσπαθούσα να δημιουργήσουν ρήγματα. Τα κατάφεραν περισσότερο στην επανάληψη όταν και περισσότερες ευκαιρίες δημιούργησαν και γκολ σημείωσαν με τον Μάρκους Μπεργκ.

Τα αρνητικά έχουν να κάνουν με την ανασταλτική λειτουργία και κυρίως τα φτηνά γκολ που δέχθηκε το «τριφύλλι». Στο πρώτο υπάρχει αδράνεια από τον Ταυλαρίδη και στο δεύτερο προσωπικό λάθος του Τριανταφυλλόπουλου. Κι’ αν στα φιλικά… δεν τρέχει και κάτι, από την Τρίτη τέτοια λάθη δεν θα συγχωρούνται. Διότι θα παίζεται μια πρόκριση, το πρεστίζ του συλλόγου και φυσικά τα εκατομμύρια της ΟΥΕΦΑ. Κι επειδή ανάλογο «έργο» είδαμε πέρυσι με τη Σταντάρ, η επιπολαιότητα και η απροσεξία δεν θα πρέπει να επαναληφθούν και φέτος, που, ούτως ή άλλως, η ομάδα είναι και πιο ώριμη.

Αρνητικό, επίσης, ήταν το φαινόμενο των… αργών επιστροφών. Στο τελευταίο 20λεπτο, η Ουντινέζε όποτε ανέβαινε έβρισκε… ανοικτές λεωφόρους. Οι «πράσινοι» αργούσαν να γυρίσουν, δείγμα της κούρασης από την προετοιμασία και των δυνατών προπονήσεων της τελευταίας εβδομάδας.

Εν ολίγοις, ζητείται βελτίωση και στον δημιουργικό και στον ανασταλτικό τομέα από τον Παναθηναϊκό στα δύσκολα παιχνίδια με την πιο έτοιμη Μπριζ. Τα επιπόλαια λάθη ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, το μη καθαρό μυαλό, επίσης. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιαστεί μεταμορφωμένος κι ας μην… τήρησε τα προαπαιτούμενα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Πλατανιά ο Ανγκούλο!

Την απόκτηση του Ανγκούλο Αλμπονίγκα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης (30 συμμετοχές / 14 γκολ), ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.

Στον Πλατανιά ο Ανγκούλο
Την απόκτηση του Ανγκούλο Αλμπονίγκα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης (30 συμμετοχές / 14 γκολ), ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ίγκορ Ανγκούλο Αλμπονίγκα (Igor Angulo Alboniga). Ο Ανγκούλο γεννήθηκε στις 26/1/1984 κι έχει ύψος 1,83. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 19.

Σημειώνεται ότι ο Ανγκούλο αναμένεται να ενσωματωθεί σήμερα το απόγευμα στην αποστολή της ομάδας μας, στο Πράβετς της Βουλγαρίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έμειναν στο γυμναστήριο οι Μιλιβογιεβιτς, Πουλίδο, Σαλίνο!!

Με μια προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αποψινό φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ανταλιασπορ για το Afyon Cup.

Έμειναν στο γυμναστήριο οι Μιλιβογιεβιτς, Πουλίδο, Σαλίνο
Οι Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο και Σαλίνο έμειναν στο γυμναστήριο όπου έκαναν ασκήσεις για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι Μανιάτης, Σιόβας και Ρέτσος έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων φαίνεται κάθε ημέρα σε καλύτερη κατάσταση δείχνοντας ότι ξεπερνά το πρόβλημα του τραυματισμού του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στο Βώλακα!!

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανθρακικού εν όψει της νέας σεζόν. Στη φυσική κατάσταση και την τακτική δούλεψαν οι Ακρίτες.

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στο Βώλακα
Την προετοιμασία τους εν όψει της νέας σεζόν συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού στο Βώλακα της Δράμας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της ημέρας ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, με το προπονητικό επιτελείο του ακριτικού συλλόγου να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της δύναμης και της ταχύτητας.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν για αρκετή ώρα στο κομμάτι της τακτικής και ιδιαίτερα όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, με ασκήσεις στις οποίες οι αμυντικοί είχαν να αντιμετωπίσουν έναν παίκτη παραπάνω σε επιθετικές προσπάθειες.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί το απόγευμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εσιέν: «Ανυπομονώ πραγματικά»!

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Μίκαελ Εσιέν στη βρετανική εφημερίδα «Guardian». «Ήταν καλή κίνηση για μένα να πάω στην Ελλάδα», τόνισε ο Γκανέζος μέσος.

Εσιέν: «Ανυπομονώ πραγματικά»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκανέζος μέσος του «τριφυλλιού» στη βρετανική εφημερίδα

Για τον Μουρίνιο και τα χρόνια του στην Τσέλσι: «Είχαμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών με έναν προπονητή που ήταν πάντα δίπλα μας και μας πίεζε συνεχώς. Είχαμε παίκτες με μεγάλο ''εγώ'' και ισχυρούς χαρακτήρες, αλλά ταυτόχρονα ήταν καλοί άνθρωποι. Ο Μουρίνιο είχε μεγάλο ''εγώ'' επίσης αλλά με την καλή έννοια. Ήταν εύκολο γι' αυτόν να διαχειριστεί τέτοιους παίκτες. Παραμένει ο ίδιος, είναι πάντα σκληρός».

Για το πώς ο Μουρίνιο θα χειριστεί τον Φαλκάο: «Ξέρει πώς να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του, πώς να πει τα σωστά πράγματα, πώς να τους δώσει κίνητρο. Σίγουρα θα επαναφέρει τον Φαλκάο που όλοι ξέρουμε».

Για την απόφασή του να ακολουθήσει τον Μουρίνιο ως δανεικός από την Τσέλσι στη Ρεάλ: «Όταν έχεις έναν προπονητή που σε ξέρει και είναι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, τότε φυσικά λες ναι. Πήγα δανεικός στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο».

Για τη μετακόμιση στον Παναθηναϊκό: «Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να απολαύσω το ποδόσφαιρο μέχρι να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Ήταν καλή κίνηση για μένα να πάω στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και ανυπομονώ πραγματικά. Μετά από αυτό θέλω να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο. Μου λείπουν όταν είμαι μακριά».

Για το φιλανθρωπικό του έργο και τον αγώνα του ενάντια στον ιό Έμπολα, από τον οποίο είχε αναφερθεί λανθασμένα ότι είχε προσβληθεί όταν ήταν στη Μίλαν: «Αντί να νιώσω αρνητικά γι' αυτό, αποφάσισα να ξεκινήσω μία καμπάνια. Είναι μία ασθένεια που σκοτώνει, ειδικά στη Δυτική Αφρική. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να την σταματήσουμε. Είναι αληθινά επικίνδυνη και σκοτώνει κόσμο κάθε μέρα. Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε».

Για την πατρίδα του, Γκάνα: «Πάντα περνάω τα καλοκαίρια μου στη Γκάνα. Δεν πάω πουθενά αλλού. Τα παιδιά μου πρέπει να ξέρουν από που κατάγονται και τον τρόπο ζωής της Αφρικής. Μπορούν να κάνουν τις συγκρίσεις και να εκτιμήσουν αυτά που έχουν».

Για το πώς βοηθά τα παιδιά της Αφρικής μέσω ποδοσφαιρικών σχολών: «Τα παιδιά συγκεντρώνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά προσπαθούμε να τους εκπαιδεύσουμε και σε άλλα πράγματα. Η Τσέλσι έγινε πολύ δημοφιλής στη Γκάνα όταν πήγα στην ομάδα».

Για τη δοκιμή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ήταν 17 ετών: «Είχα συναντήσει τον Φέργκιουσον. Ήταν μία καλή εμπειρία. Είχα πάει μαζί με έναν φίλο, ήταν καλά για μας που πήγαμε εκεί και είδαμε εκείνους τους μεγάλους παίκτες. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να παίξω στην Ευρώπη. Όταν ήμουν μικρός το όνειρό μου ήταν να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Οπότε όταν μου έκανε πρόταση η Τσέλσι είπα ''ναι'' αμέσως. Τότε ο σύλλογος προσπαθούσε να ανέβει στην κορυφή. Περάσαμε καλά, τους έδωσα ό, τι μπορούσα και έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Τσέλσι. Είμαι ευτυχισμένος που κέρδισα πολλά τρόπαια και περήφανος που είμαι ένας από τους παίκτες που βοήθησαν την Τσέλσι να ανέβει στην κορυφή».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Τσέλσι: «Ήμουν ο πρώτος Γκανέζος που το κατακτούσε, μετά το πήρε και ο καλύτερος φίλος μου Σούλεϊ Μουντάρι με την Πόρτσμουθ».

Για την Εθνική: «Στην πατρίδα μου κάθε παιδί θέλει να παίξει στην Ευρώπη ως επαγγελματίας. Είναι καλό για την Ευρώπη να έχει τους καλύτερους παίκτες. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μία μέρα μία αφρικανική ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Το να παίζεις με τη χώρα σου είναι μία τιμή. Αγαπάω τη χώρα μου και πάντα θέλω να της προσφέρω. Ήταν απογοήτευση για μένα το ότι δεν έπαιξα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να κερδίσω το τρόπαιο, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα».

Για το αν οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν κίνητρο να δουλέψουν σκληρά: «Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Τώρα τα παιδιά λαμβάνουν πάρα πολλά πολύ γρήγορα και δεν δουλεύουν αρκετά για να παίξουν ποδόσφαιρο. Παίζουν μπάλα για άλλους λόγους, όχι γιατί την αγαπούν. Παλιότερα έπαιζες γιατί το αγαπούσες, αλλά πλέον με μερικά από τα σημερινά παιδιά είναι δύσκολο να το πεις. Για μένα δεν είχαν καμία σημασία τα χρήματα. Αγαπάω το παιχνίδι περισσότερο απ' ότι αυτά που μου προσφέρει. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ελεύθερος ο Μάρτενς»!

Δημοσίευμα στην Ολλανδία κάνει λόγο για εξαγορά του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ από τον Μάρτενς.

«Ελεύθερος ο Μάρτενς»
Σε όποια ομάδα επιθυμεί εκείνος μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του ο Μάαρτεν Μάρτενς.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Telegraph» ο 31χρονος άσος ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ εξαγοράζοντας το συμβόλαιό του.

«Ο πρώην αστέρας της Άλκμααρ εξαγόρασε (!) το συμβόλαιό του και είναι ελεύθερος», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα χωρίς λεπτομέρειες όμως για το ζήτημα.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει κάτι που να αφορά το μέλλον του Ολλανδού άσου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πάτησε Ελλάδα ο Βιγιάλμπα!!

Στην Ελλάδα έφτασε στη μία το μεσημέρι για λογαριασμό του Πανιωνίου ο Λεάντρο Ενρίκε Βιγιάλμπα, ο οποίος αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τον δανεισμό του.

Πάτησε Ελλάδα ο Βιγιάλμπα
Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Λεάντρο Ενρίκε Βιγιάλμπα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να αγωνιστεί ως δανεικός στους Νεοσμυρνιώτες από τη Βέλες Σάρσφιλντ, με την οποία υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και πλέον εκείνο που απομένει είναι ο 21χρονος παίκτης να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο Βιγιάλμπα στη συνέχεια θα υπογράψει τον δανεισμό του στους «κυανέρυθρους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η φανέλα της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό!!

Τη φανέλα με την οποία θα αγωνιστούν σήμερα οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα στο σημερινό – πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους με την Χάποελ Τελ Αβίβ παρουσίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η φανέλα της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό

Σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους», αυτή δεν θα είναι η επίσημη φανέλα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε την ανάρτηση

Η φανέλα του πρώτου φιλικού #AEKpreseason2015
Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015


*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρκαριάν: «Βρήκα εμπόδια που δεν περίμενα»


Ο Σέρχιο Μαρκαριάν δεν ξεκαθάρισε το μέλλον του στην Εθνική, άφησε αιχμές για Καραγκούνη και Κωστένογλου και πλεόν η ΕΠΟ θα είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση.

Μαρκαριάν: «Βρήκα εμπόδια που δεν περίμενα»

«Υπήρξε πλήρης σύμπνοια με τον κ. Πρόεδρο στα επόμενα απαραίτητα βήματα για να οδηγήσουμε την Εθνική Ελλάδας στον δρόμο των επιτυχιών. Δυστυχώς βρήκα εμπόδια στην υλοποίηση αυτών των βημάτων από ανθρώπους που δεν ανέμενα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός στη σημερινή του τοποθέτηση, η οποία έγινε μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, δεν αναφέρει εάν εμμένει ή όχι στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής ποδοσφαίρου και πλέον όλα είναι στο χέρι της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η δήλωση του...

"Mε την προχθεσινή μου δήλωση γνωστοποίησα μια πολύ δύσκολη για μένα απόφαση. Δυστυχώς από εκεί και μετά, κάποια ΜΜΕ μου απέδωσαν προθέσεις και σκέψεις που δεν είναι δικές μου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τον κύριο Γκιρτζίκη και τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να εργαστώ. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου ήταν αυτή, που παρά τα αποτελέσματα, με έκανε να θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι στην Εθνική Ελλάδας.

Υπήρξε πλήρης σύμπνοια με τον κ. Πρόεδρο στα επόμενα απαραίτητα βήματα για να οδηγήσουμε την Εθνική Ελλάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Δυστυχώς βρήκα εμπόδια στην υλοποίηση αυτών των βημάτων από ανθρώπους που δεν ανέμενα. Για αυτό ο ηθικός μου κώδικας και η ευθύνη μου απέναντι στην Ομοσπονδία, στους παίκτες της Εθνικής και στους Έλληνες φιλάθλους με ώθησαν σε αυτή τη δήλωση την Τρίτη.

Δεν μασάω τα λόγια μου και προτίθεμαι σύντομα να πω και περισσότερα". *Πηγή: sport-fm.gr*

Οριστικά απών από το Ευρωμπάσκετ ο Τελέτοβιτς!!

Χωρίς τον Μίρζα Τελέτοβιτς θα παραταχθεί στο Ευρωμπάσκετ η Βοσνία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου.

Οριστικά απών από το Ευρωμπάσκετ ο Τελέτοβιτς
Μεγάλη απώλεια για τη Βοσνία, η οποία θα αναγκαστεί να πορευτεί στο Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου) χωρίς τον Μίρζα Τελέτοβιτς. Ο φόργουορντ των Σανς, που έχασε μεγάλο μέρος της φετινής περιόδου λόγω θρόμβωσης, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου πως του έγινε σύσταση να μην παίξει στη μεγάλη διοργάνωση και έτσι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει.

«Οι Σανς μού συνέστησαν να μην αγωνιστώ στο Ευρωμπάσκετ. Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έτσι πήρα αυτή την απόφαση. Ποτέ δεν τίθεται σε αμφιβολία η θέλησή μου να παίξω στην εθνική ομάδα, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πάντως θα είμαι σίγουρα παρών στο μέλλον», τόνισε ο Τελέτοβιτς.

Η Βοσνία συμμετέχει στον πρώτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, όπου θα αντιμετωπίσει Γαλλία, Ισραήλ, Πολωνία, Ρωσία και Φινλανδία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανανέωσε με ΤΣΣΚΑ ο Χριάπα!

Νέο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, για 1+1 χρόνια, υπέγραψε ο Βίκτορ Χριάπα.

Ανανέωσε με ΤΣΣΚΑ ο Χριάπα
Στην ΤΣΣΚΑ θα γεράσει μπασκετικά ο Βίκτορ Χριάπα. Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός της ομάδας υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την ομάδα της Μόσχας, στην οποία μετρά ήδη δέκα χρόνια παρουσίας.

Με τη φανέλα της έχει κατακτήσει μια Ευρωλίγκα, δέκα πρωταθλήματα Ρωσίας και πέντε φορές VTB League έχοντας σε 477 παιχνίδια (387 στην πρώτη πεντάδα) 7,6 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 22,8 λεπτά κατά μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μας προσκάλεσαν σε ένα συμβούλιο - παρωδία»

Την ενόχληση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο χθεσινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας μετέφερε ο Χάρης Γρηγορίου μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6. « Έχει λογική να καλείς την ΑΕΚ να συμμετέχει σαν ακροάτρια», τόνισε.

«Μας προσκάλεσαν σε ένα συμβούλιο - παρωδία»
«Παρωδία» χαρακτήρισε το χθεσινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας ο Χάρης Γρηγορίου με αφορμή τα όσα έγιναν σε αυτό. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετέφερε την έντονη ενόχληση της Ένωσης για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας κάτι που ουσιαστικά την έφερε να συμμετέχει ως ακροάτρια, όπως τόνισε.

«Ποια είναι η λογική να μας καλεί στην κλήρωση, σε μία τελετή όλο λάμψη, και το όνομα της ΑΕΚ δεν μπορεί να λείπει από μία τέτοια κλήρωση. Και μετά μας προσκαλείς σε μία Συνεδρίαση που έχει πολύ σημαντικά θέματα, όπως η Κεντρική Διαχείριση, τα κανάλια και άλλα ζητήματα. Συμμετέχει μία ομάδα που μπορεί σε λίγες μέρες να μην είναι καν στην κατηγορία. Έχει λογική να καλείς την ΑΕΚ να συμμετέχει σαν ακροάτρια», τόνισε ο νομικός σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Γρηγορίου στην εκπομπή «Αντεπίθεση τώρα» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο

Για το χθεσινό επεισόδιο στη συνεδρίαση της Λίγκας:

«Τα νομικά είναι και τα λογικά. Η νομική δεν διαφέρει από τη λογική. Είναι μία παραγοντική συζήτηση. Εδώ και 55 ημέρες η ΑΕΚ έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια μετά από έναν μαραθώνιο στη Β’ Εθνική. Τερμάτισε στην πρώτη θέση, η Σούπερ Λίγκα ζητάει κάποια προαπαιτούμενα για την εγγραφή της ως μέλος του Συνδέσμου. Ο νομικός σύμβουλος της διοργανώτριας γνωμοδότησε ότι όλα είναι καθαρά και η ΑΕΚ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία. Η ΑΕΚ δεν είχε κανένα θέμα με τη συμμετοχή της ομάδας. Δεν υπάρχει προσφυγή από κάποια άλλη ομάδα. Εμάς τι μας ενδιαφέρει ο πόλεμος της ουράς και γιατί εμείς πρέπει να εξαρτόμαστε από αυτούς τους συσχετισμούς. Ποια είναι η λογική να μας καλεί στην κλήρωση, σε μία τελετή όλο λάμψη, και το όνομα της ΑΕΚ δεν μπορεί να λείπει από μία τέτοια κλήρωση. Και μετά μας προσκαλείς σε μία Συνεδρίαση που έχει πολύ σημαντικά θέματα, όπως η Κεντρική Διαχείριση, τα κανάλια και άλλα ζητήματα. Συμμετέχει μία ομάδα που μπορεί σε λίγες μέρες να μην είναι καν στην κατηγορία. Έχει λογική να καλείς την ΑΕΚ να συμμετέχει σαν ακροάτρια. Πού είμαστε σε Συνέδριο επιστημόνων; Αν αρχίσουμε τώρα έναν πόλεμο για τα αυτονόητα, και για την εγγραφή μέλους στη διοργανώτρια αρχή. Χθες έπρεπε να επικυρωθεί η βαθμολογία».

Για τη στάση του Γιώργου Μποροβήλου:

«Δεν ξέρω αν βάζει απέναντι του την ΑΕΚ. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για αυτό. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος και έχει 2 εκατ. ενωσίτες πίσω της. Μην μας προσκαλείς καλύτερα σε ένα συμβούλιο που είναι παρωδία. Αυτό όπως καταλάβατε δεν έχει κάποια ουσιαστική ενέργεια. Είναι μία παρωχημένη εικόνα και παλαιοκομματική. Είχε τόσα θέματα σοβαρά και θα έλειπε η ΑΕΚ από αυτά, όπως ο ΟΠΑΠ, τα κανάλια εξωτερικού και άλλα πολλά. Ούτε καν μπήκε στην ψηφοφορία το θέμα. Να πουν τα άλλα μέλη τη γνώμη τους. Το θέμα της επικύρωσης μπήκε σε ψηφοφορία. Παρά την έγκριση του νομικού συμβούλου, ο κ. Μποροβήλος είπε πως δεν γίνεται να μπει η ΑΚΕ».

Για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τον Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Δεν το έχουμε συζητήσει. Είναι απολύτως ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν ξέρω γιατί επιμένει η ΕΕΑ. Έχουμε καταθέσει φακέλους και στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Νομίζω ότι η ΕΕΑ κάνει μία υπερέκταση. Πείτε μου και εσείς, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο όνομα που λέγεται Μελισσανίδης που θέλει να χτίσει ένα γήπεδο και δεν γίνεται να εκφράζει τη γνώμη του. Ή η γνώμη του υποσκάπτει και προκαλεί πρόβλημα στην έκταση της διοικητικής εικόνας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Απάντηση ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο!!

Για ανέξοδη κι εκ του ασφαλούς κριτική κατηγορεί τον Ερασιτέχνη η ΚΑΕ Πανιώνιος κάνοντας λόγο και για παραγκωνισμό της στις συζητήσεις με την ΑΕΚ για την πώληση του Μωραΐτη.

Απάντηση ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ εξέδωσε στις 13 Ιουλίου ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία εξέθετε την παρούσα κατάσταση και συγχρόνως καλούσε όλους στην Πανιώνια οικογένεια, να συνδράμουν στην προσπάθεια της επόμενης μέρας. Η αναφορά στην αρνητική ανταπόκριση του Ερασιτέχνη σχετικά με τη συνεκμετάλλευση του τμήματος Υποδομών (μοντέλο που έχει υιοθετήσει όλη η "πολιτισμένη" μπασκετικά Ευρώπη), ήθελε απλά να αναδείξει το γεγονός, ότι έχουμε βρει όλες τις πόρτες κλειστές, ακόμα και αυτές που βρίσκονται μέσα στο "σπίτι" μας. Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρχε διάθεση καταλογισμού ευθυνών ούτε προσπάθεια μετάθεσης τους. Είναι απορίας άξιο, γιατί άραγε αισθάνονται έτσι στον Ερασιτέχνη. Τους προτρέπουμε να ξαναδιαβάσουν την ανακοίνωσή μας.

Είναι ιδιαίτερα βαρετό, εξαιρετικά κουραστικό και σίγουρα αναποτελεσματικό να ακούμε συνεχώς για επιμερισμούς ευθυνών. Αρκετά πια με την ανέξοδη και την εκ του ασφαλούς κριτική που είναι το μόνο είδος εν αφθονία τον τελευταίο χρόνο. Λύσεις για το μέλλον έχει κάποιος να προτείνει; Εάν, σε αυτή τη δύσκολη για το σύλλογο καμπή, δεν μπορεί κάποιος να συνεισφέρει κάπως για το μέλλον, η σωστή στάση απέναντι στον Πανιώνιο θα ήταν η από μέρους του σιωπή. Υπ'αυτήν την έννοια, δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε τη χρησιμότητα της ανακοίνωσης του Ερασιτέχνη.

Τέλος, σχετικά με την παραχώρηση του αθλητή Μωραϊτη, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής. Καταρχήν, θέλουμε να ευχηθούμε σε ένα σπάνιου χαρακτήρα παιδί και σε ένα εξαιρετικό αθλητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας και της ζωής του. Στην οικογένεια του Δημήτρη, που έχει αναμφισβήτητα συμβάλει περισσότερο από κάθε άλλο τόσο στη διαπαιδαγώγηση όσο και την αθλητική εξέλιξη του, ευχόμαστε να τον καμαρώνουν διαρκώς όλο και ψηλότερα. Όσον αφορά στα οφέλη από την εν λόγω παραχώρηση, θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτοί που κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα του Πανιωνίου το έκαναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τον Ερασιτέχνη. Το γεγονός ότι αγνοηθήκαμε πλήρως στη διαδικασία αυτή το θεωρούμε εντελώς "συμπτωματικό". Υπενθυμίζουμε όμως, ότι ο εν λόγω αθλητής αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ομάδας, μιας ομάδας η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωσή σας, εμφανίζει "αδικαιολόγητη στασιμότητα" στην οργάνωσή της. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Είμαι o Μπέκαμ και σας κάνω δώρο 100.000 λίρες» (video)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συμμετείχε σε ένα ριάλιτι σόου με στόχο να αλλάξει τη ζωή μιας οικογένειας που αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης.

«Είμαι o Μπέκαμ και σας κάνω δώρο 100.000 λίρες» (video)

Το ερώτημα αυτό όμως δεν ήταν το σημαντικό. Φυσικά και η Κλόντια Γκονσάλες γνώριζε αλλά και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Σημασία είχε, τι είχε στα χέρια του ο βρετανός σούπερ σταρ. Μια επιταγή 100.000 λιρών, δηλαδή, περίπου 143.000 ευρώ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συμμετείχε στο πρώτο επεισόδιο ενός ριάλιτι σόου στις ΗΠΑ στο οποίο ένας επώνυμος εμφανίζεται ξαφνικά στην πόρτα του σπιτιού μιας οικογένειας που έχει ανάγκη τα χρήματα και αλλάζει τη ζωή στα μέλη της.

inner

Έτσι και έγινε στην περίπτωση του Μπέκαμ. Στο επεισόδιο που συμμετείχε ο Άγγλος σούπερσταρ οι παραγωγοί επέλεξαν την οικογένεια Γκονσάλες. Ο πατέρας, Βίκτορ, ήταν παλιά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο Μεξικό αλλά υποχρεώθηκε να τα παρατήσει λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η οικογένειά του.

Έτσι παράτησε το αγαπημένο του άθλημα για να δουλέψει ως εργάτης σε κατασκευαστική εταιρεία.

inner

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί τα μέλη της οικογένειας έμειναν με το στόμα ανοικτό ειδικά όταν ο Μπέκαμ τους έκανε γνωστά κάποια από τα δώρα. Εκτός των 100.000 λιρών, τους δώρισε από ένα iphone με 10 χρόνια προπληρωμένο πρόγραμμα…










inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Μέινορ η Νίζνι!!


Η Νίζνι απέκτησε τον Έρικ Μέινορ, που έκανε καλή σεζόν στη Βαρέζε μετά από καριέρα στο ΝΒΑ.

Ανακοίνωσε Μέινορ η Νίζνι

Από το 2009 μέχρι το 2014 αγωνίστηκε σε Τζαζ, Θάντερ, Μπλέιζερς, Σίξερς και Γουίζαρντς έχοντας 4,3 πόντους, 2,8 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα βρήκαν Παρί – Γιουνάιτεντ για Ντι Μαρία!!

Τη συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία αποκαλύπτει σήμερα το γαλλικό περιοδικό «France Football».

Τα βρήκαν Παρί – Γιουνάιτεντ για Ντι Μαρία!
Θετικά απάντησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρόταση των 65 εκατ. ευρώ που κατέθεσε η Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Ένα χρόνο μετά τη μετακόμισή του στην Αγγλία για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων» ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία. Ο διεθνής άσος δεν ήταν στα πλάνα του Λουίς Φαν Χάαλ για τη νέα σεζόν, κάτι που θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι Παριζιάνοι για να κάνουν δικό τους τον 27χρονο παίκτη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «France Football», οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν στα 65 εκατ. ευρώ για τον Ντι Μαρία, ύστερα από καθημερινές συζητήσεις που είχαν ο εκτελεστικός διευθυντής του βρετανικού συλλόγου, Εντ Γουντγουόρντ, με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Ολιβιέ Λετάνγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αρκετά πιθανό ο Αργεντινός να αντιμετωπίσει σύντομα τη Γιουνάιτεντ, καθώς οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε φιλικό στις ΗΠΑ στις 30 Ιουλίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ερχόταν στις προπονήσεις και μύριζε αλκοόλ»

Ο πρόεδρος των Νάγκετς, Τζος Κροένκε, αποκάλυψε πως ο πρώην-πλέον-άσος της ομάδας του, Τάι Λόσον, είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ.

«Ερχόταν στις προπονήσεις και μύριζε αλκοόλ»

«Εμείς δεν θέλουμε να περιορίσουμε την ελευθερία των παικτών μας εκτός γηπέδου και καταλαβαίνουμε πως είναι νεαρά παιδιά. Δεν θα γίνουμε λοχαγοί τους, αλλά θέλουμε να μπορούν να ελέγχουν την προσωπική τους ζωή. Ο Τάι είχε πρόβλημα για πολλά χρόνια και είχαμε κλάνει πολλές συζητήσεις γι’ αυτό. Υπήρχαν μέρες που ερχόταν στις προπονήσεις και μύριζε αλκοόλ», δήλωσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Συμφωνία για Βιδάλ!!

Στη Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αρτούρο Βιδάλ, καθώς ο γερμανικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού.

Συμφωνία για Βιδάλ!

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, οι Βαυαροί προσφέρουν 35 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων στους «μπιανκονέρι» για τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό.

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γερμανούς.

Όλα δείχνουν ότι σήμερα ή το αργότερο αύριο ο παίκτης που βρίσκεται στο Μαϊάμι θα μεταβεί στο Μόναχο, όπου και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το πρώτο «τεστ» της ΑΕΚ!!

Το πρώτο της φιλικό κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας δίνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει επί πολωνικού εδάφους την Χάποελ Τελ Αβίβ από το Ισραήλ.

Το πρώτο «τεστ» της ΑΕΚ
Δύο εβδομάδες μετά την πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δίνει απόψε το πρώτο της φιλικό κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» αντιμετωπίζει στο Σλούμπιτσε, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, την Χάποελ Τελ Αβίβ από το Ισραήλ (18:00, OTE Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Ο Δέλλας, όπως φάνηκε και χθες από τις προπονήσεις, θα χρησιμοποιήσει δύο ενδεκάδες.

Η πρώτη λογικά σε σχηματισμό 4-2-3-1 θα αποτελείται από τους Βούρα, Γκάλο, Πεταυράκη, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Κορδέρο, Αραβίδη, Βάργκας, Τζεμπούρ και Γροντή.

Τη δεύτερη σε 4-3-3 θα αποτελέσουν οι Ανέστης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλαντωνόπουλος, Ανδρεόπουλος, Σιμόες, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Κρισάντους. Οι τρεις τερματοφύλακες θα μοιραστούν τον χρόνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κρίνει η UEFA!!

Υπό την προεδρία του Τζιάνι Ινφαντίνο η αρμόδια επιτροπή της UEFA θα κρίνει την τύχη της προσφυγής του Παναθηναϊκού κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κρίνει η UEFA

Προ αρκετών ημερών οι πράσινοι είχαν καταθέσει έναν φάκελο στον οποίο είχαν συμπεριλάβει ό,τι στοιχεία και αναφορές υπάρχουν για εμπλοκή των ερυθρολεύκων και του προέδρου τους στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Οι πράσινοι με την προσφυγή αυτή ουσιαστικά έχουν ως στόχο να πάρουν αυτοί τη θέση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι όποια ομάδα «ηττηθεί» στην σημερινή διαδικασία, στην οποία θα προεδρεύσει ο γγ. της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο, έχει δικαίωμα προσφυγής στο CAS. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έχω καλές σχέσεις με τον Κριστιάνο»

Εγκώμια πολλά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μια διάψευση από τον Ράφα Μπενίτεθ. «Έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί του», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Έχω καλές σχέσεις με τον Κριστιάνο»
Το χθεσινό επεισόδιο στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι αντιπροσωπευτικού της σχέσης του με τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο προπονητής της «βασίλισσας» σε συνέντευξη που παραχώρησε επεσήμανε ότι οι σχέσεις του με τον Πορτογάλο άσο είναι καλές θέλοντας να βάλει ένα τέλος στα όσα γράφηκαν χθες.

«Πρέπει να δουλέψεις πρώτα μαζί του για να διαπιστώσεις το πόσο ανταγωνιστικός είναι, και πόσο του αρέσει να νικά», ανέφερε –αρχικά- ο Μπενίτεθ και συνέχισε:

«Έχει μεγάλη ποιότητα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Μακάρι όλοι οι ποδοσφαιριστές να είχαν το ίδιο πάθος για την νίκη. Οι σχέσεις μου μαζί του είναι όπως και με τους άλλους παίκτες. Μιλάω πολύ με όλους, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Σας διαβεβαιώνω ότι οι σχέσεις μου μαζί του είναι καλές», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πλησιάζει στη Νάπολι ο Μπάρτρα!

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μαρκ Μπάρτρα.

Πλησιάζει στη Νάπολι ο Μπάρτρα
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται για τη Νάπολι η μεταγραφή του Μαρκ Μπάρτρα.

Οι διαπραγματεύσεις των «παρτενοπέι» με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ισπανού στόπερ είναι σε προχωρημένο στάδιο, έχοντας μάλιστα αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή για την ολοκλήρωση της υπόθεσης.

Οι Καταλανοί φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου άσου, όμως δεν αποκλείεται τελικά το deal να κλείσει και με λιγότερα χρήματα.

Την ίδια ώρα, ο ιταλικός σύλλογος κινείται για την απόκτηση του Νταβίντ Αστόρι από την Κάλιαρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Ίντερ πηγαίνει ο Γιόβετιτς!

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Στέβαν Γιόβετιτς φέρεται να βρίσκεται η Ίντερ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Sky Italia και του έγκυρου δημοσιογράφου, Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο.

Στην Ίντερ πηγαίνει ο Γιόβετιτς

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Sky Italia και του έγκυρου δημοσιογράφου, Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο, οι «νερατζούρι» φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Μαυροβούνιου επιθετικού.

Μάλιστα, θα υπάρχει και όρος για την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τον οποίο ο ιταλικός σύλλογος θα μπορεί να αγοράσει τον διεθνή άσο έναντι 15,7 εκατ. ευρώ και παράλληλα θα υπάρξει μπόνους για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Ο 25χρονος άσος είχε μείνει εκτός της λίστας της Σίτι για το Champions League και έψαχνε ομάδα για να αποχωρήσει από τους «πολίτες», με την Ίντερ να κερδίζει τη Γιουβέντους για την απόκτησή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Διάψευση για Μιλιβόγεβιτς!!


Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς! Οι Πειραιώτες διαψεύδουν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν απαντήσει θετικά σε πρόταση 9 εκατ. ευρώ της Φενερμπαχτσέ για τον Σέρβο χαφ.

Διάψευση για Μιλιβόγεβιτς
Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς παραμένει στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι νωρίς το πρωί προχώρησαν στη διάψευση δημοσιεύματος το οποίο έκανε λόγο για αποδοχή πρόταση από την Φενέρμπαχτσε ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα Μιλιβογιεβιτς» και πως δεν ευσταθούν οι πληροφορίες από την Τουρκία που επικαλείται το δημοσιεύμα.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται "για παραμύθια των Τούρκων" βάζοντας ένα τέλος στο θέμα της μεταγραφής του Σέρβου άσου.

Θυμίζουμε ότι ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς αποτελεί διακαή πόθο του Βίτορ Περέιρα στη Φενερμπαχτσέ. Αυτή έχει καταθέσει ήδη δυο προτάσεις οι οποίες όμως έχουν πέσει στο κενό από τους ερυθρόλευκους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Ηρακλή ο Μακρής!

Ποδοσφαιριστής του Ηρακλή θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Μακρής, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και πλέον εκείνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις.

Στον Ηρακλή ο Μακρής
Σε προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Ηρακλή έχει έρθει η διοίκηση του Ηρακλή, η οποία ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το βασικό κομμάτι του μεταγραφικού της σχεδιασμού.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να συμφωνήσουν με τον πρώην άσο του ΟΦΗ, αφού είχαν παρατηρηθεί αρκετές διαφωνίες στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Ωστόσο, ο 31χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου και η διοίκηση δεν θέλησε να του χαλάσει το χατίρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Βγάζει» μπροστά τους παλαίμαχους!!

Ο Όλε Σκόμποε πρόεδρος και οι Ντίνος Κούης, Γιώργος Ζήνδρος μέλη του ΔΣ… Ο Άλεξ Κάλας έχει αποφασίσει να δώσει τα «κλειδιά» του Άρη στους παλαιμάχους.

«Βγάζει» μπροστά τους παλαίμαχους
Σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα του είναι αποφασισμένος να στηρίξει την νέα προσπάθεια του στον Άρη ο Άλεξ Κάλας.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, ο ελληνοαμερικανός ο οποίος πήρε εκ νέου το χρίσμα της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, πρόκειται να ενεργοποιήσει μέλη της ομάδας της δεκαετίας του ’80 για να λαμβάνουν αποφάσεις και να τρέξουν την ομάδα.

Ο Όλε Σκόμποε πρόκειται να αναλάβει χρέη προέδρου και οι Ντίνος Κούης, Γιώργος Ζήνδρος θα είναι μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ που θα συσταθεί.

Ο Σκόμποε επιβεβαίωσε χθες την πρόταση που έχει στα χέρια του με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Ο Δανός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους κίτρινους από άλλο πόστο. Είχε στα χέρια του τις τύχες της ομάδας επί θητείας Λάμπρου Σκόρδα στη Β’ Εθνική.

«Μου πρότεινε να βοηθήσω από την θέση του προέδρου. Περιμένω να ενημερωθώ πρώτα για να τα ακριβή καθήκοντα μου. Μέχρι τότε δεν μπορώ να απαντήσω. Η καρδιά μου όμως παραμένει κίτρινη και είμαι πολύ θετικός», τόνισε –μεταξύ άλλων- στο Μετροπόλις. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έτοιμος για ψηλά με την Εθνική, όχι ακόμη για την ΑΕΚ»

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού U18, ο Διονύσης Σκουλίδας μιλά στο sport-fm.gr για τον εφικτό στόχο του μεταλλίου και την απόφασή του να μείνει στο Περιστέρι παρά την πρόταση της ΑΕΚ.

«Έτοιμος για ψηλά με την Εθνική, όχι ακόμη για την ΑΕΚ»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Προς Ίντερ ο Μαζουακού!

Νέα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Αρτούρ Μαζουακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, καθώς οι «νερατζούρι» προσφέρουν 8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Προς Ίντερ ο Μαζουακού
Εκτός από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που αναμένεται να μεταγραφεί στη Φενερμπαχτσέ, και ο Αρτούρ Μαζουακού φαίνεται πως θα αγωνίζεται του χρόνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γάλλος μπακ-χαφ παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους και της Ρόμα, όμως όλα δείχνουν ότι εκείνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» φέρονται να προσφέρουν ένα ποσό που αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ στους νταμπλούχους Ελλάδας για τον 22χρονο άσο. Πρόκειται σίγουρα για ένα αρκετά μεγάλο ποσό, όμως δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξει και κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα στη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Η περίπτωση του Μεδέλ έχει διαψευστεί από τους «ερυθρόλευκους», όμως η Ίντερ έχει τρία αριστερά μπακ και φημολογείται πως έχει προταθεί ο Σαντόν και ο Ντοντό.

Υπενθυμίζεται ότι στον ιταλικό σύλλογο είναι και ο Βίντιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει πρόσφατα τους Πειραιώτες που βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κάζο ΗΠΑ, στον τελικό Τζαμάικα-Μεξικό!! (video)

Η Τζαμάικα έκανε τη μεγάλη έκπληξη νικώντας με 2-1 στην Ατλάντα τις ΗΠΑ και θα διεκδικήσει το Gold Cup στον τελικό απέναντι στο Μεξικό, που απέκλεισε δραματικά τον Παναμά.

Κάζο ΗΠΑ, στον τελικό Τζαμάικα-Μεξικό (video)

Ο Ντάρεν Μάτοκς στο 31’ με κεφαλιά και ο Τζιλ Μπαρνς στο 36’ με εκτέλεση φάουλ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Τζαμαϊκανούς και παρότι ο Μάικλ Μπράντλεϊ μείωσε νωρίς (48’΄), τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς και η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.




Στον άλλο ημιτελικό, ο Παναμάς παρά την αποβολή του Λουίς Τεχάδα μόλις στο 25’ κατάφερε να προηγηθεί στο 57’ με τον Ρομάν Τόρες. Στο 89’ καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής, οι Παναμέζοι οπαδοί άρχισαν να πετούν αντικείμενα και το ίδιο έκαναν και οι Μεξικανοί. Μετά από δεκάλεπτη καθυστέρηση ο Αντρές Γκουαρδάδο ευστόχησε και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο στο 106’ χάρισε την πρόκριση στο Μεξικό. 





*Πηγή: sport-fm.gr*

Προλαβαίνει τα πλέι οφ ο Εσιέν!

Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα για τον Μίκαελ Εσιέν μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο Μόναχο, καθώς ο γιατρός του είπε πως «θα είσαι έτοιμος να παίξεις πιο γρήγορα από ό,τι νομίζεις»!

Προλαβαίνει τα πλέι οφ ο Εσιέν
Εντός της ημέρας αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Γερμανία από τον ειδικό Κλάους Κότζε.

Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν ενήμερος για το πρόβλημα του Καμερουνέζου μέσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν σε κατάσταση «μέθης» κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

«Θα είσαι πολύ γρήγορα γερός για να παίξεις ξανά, πιο γρήγορα από ό,τι νομίζεις», είπε ο κ. Κότζε στον Αφρικανό χαφ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Εσιέν σε 10 ημέρες θα αρχίσει να τρέχει, να κάνει ατομικό πρόγραμμα και σε 15 ημέρες θα είναι σε θέση να αρχίσει κανονικές προπονήσεις με την ομάδα.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο 32χρονος μέσος είναι αρκετά πιθανό να προλάβει τους επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες (στο Champions League ή το Europa League) του «τριφυλλιού» μετά την Μπριζ. Μόλις ολοκληρώθηκε η επέμβαση ενημερώθηκα τηλεφωνικά ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τάκης Φύσσας μαζί με τον Λεωνίδα Βόκολο, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις πληροφορίες που άκουσαν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τι αλλάζει στους πλειστηριασμούς, τι φοβούνται οι δανειολήπτες!!

Με διαδικασίες εξπρές στο «σφυρί» τα στεγαστικά δάνεια που είναι στο «κόκκινο» - Μέσα σε τέσσερις μήνες θα χάνονται οι κόποι και ο ιδρώτας μιας ζωής

Τι αλλάζει στους πλειστηριασμούς, τι φοβούνται οι δανειολήπτες

Ουσιαστικά είναι παντελώς απροστάτευτοι απέναντι στις Τράπεζες οι δανειολήπτες οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης της τελευταίας πενταετίας δεν μπορούσαν να πληρώσουν στις Τράπεζες τις δόσεις των στεγαστικών δανείων τους, με συνέπεια τα δάνεια τους να περάσουν στο κόκκινο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο «protothema.gr» το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου Παναγιώτης Νικολόπουλος, με το νέο «Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, γνωστό σχέδιο «Χαμηλοθώρη» περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό οι δυνατότητες άμυνας των οφειλετών - πολιτών».

Δηλαδή, τονίζει ο κ. Νικολόπυλος, αυτός ο οποίος έχει «μια οφειλή έστω προς μια Τράπεζα, υπάρχει πλέον κίνδυνος μέσα σε μερικούς μήνες να απολέσει την περιουσία του, αφού οι δυνατότητες προσφυγής στην Δικαιοσύνη περιορίζονται».

Ακόμη, τονίζει ο κ. Νικολόπουλος, ότι «τα ακίνητα θα εκπλειστηριάζονται με βάση τις εμπορικές τους αξίες, οι οποίες πλέον είναι πάρα πολύ χαμηλές και έτσι ο οφειλέτης - πολίτης ο οποίος αδυνατεί να πληρώσει, κινδυνεύει να εκπλειστηριαστεί η περιουσία του με εξευτελιστικό τίμημα».

Ο νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας ρητά προβλέπει ότι οι πλειστηριασμοί θα γίνονται πλέον όχι με βάση τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων - όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα - αλλά με βάση τις εμπορικές αξίες.

Έτσι, για την εκτίμηση της αξίας ενός του ακινήτου που κατάσχεται από τις Τράπεζες, προκειμένου να βγει σε πλειστηριασμό, λαμβάνεται υπόψη η εμπορική αξία του ακινήτου, όπως αυτή προσδιοριζόταν κατά το χρόνο της κατάσχεσης.

Επίσης, ως τιμή πρώτης προσφοράς για τον πλειστηριασμό ακινήτου ορίζεται η εμπορική του αξία, όπως αυτή προσδιοριζόταν κατά το χρόνο της κατάσχεσης.

Με αυτό το νέο νομοθετικό πλαίσιο παρέχεται απερίφραστα η δυνατότητα στις Τράπεζες να προσδιορίζουν μικρές εμπορικές αξίες στα ακίνητα που πρόκειται να βγουν στο πλειστηριασμό.
Κάτι που είναι σε βάρος των δανειοληπτών. Και αυτό γιατί οι δανειολήπτες θα αποσβένουν μικρότερο ποσό χρέους, ενώ αντίθετα το κέρδος των Τραπεζών θα πολλαπλασιάζεται, αφού το υπόλοιπο της οφειλής του δανειολήπτη θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Παράλληλα, η δικαστική άμυνα των δανειοληπτών απέναντι στους πλειστηριασμούς περιορίζεται αισθητά έως και σχεδόν μηδενίζεται, ενώ ο χρόνος προσβολής των πράξεων που οδηγούν στην αναγκαστική εκτέλεση είναι πλέον ασφυκτικός.

Με άλλα λόγια με το παλαιό νομοθετικό πλαίσιο όλες οι πράξεις της προδικασίας και κύριας διαδικασίας της αναγκαστικής εκτέλεσης μέχρι και το σημείο της κατάσχεσης μπορούσαν να προσβληθούν μέσα σε 45 ημέρες.

Τώρα με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας οι προθεσμίες αυτές περιορίζονται στις 15 ημέρες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η δικαστική άμυνα του δανειολήπτη, μέσω του δικηγόρου του, να είναι ελλιπής και ατελής.

Και αυτό, γιατί δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για την συγκέντρωση των στοιχείων και αναγκαίων εγγράφων, ενώ η νομική προετοιμασία κ.λπ. Είναι ελλιπής.

Την ίδια στιγμή, η προθεσμία προσβολής του πλειστηριασμού των ακινήτων περιορίζεται από τις 90 στις 60 ημέρες από τη μεταγραφή της σχετικής κατακυρωτικής έκθεσης.

Τα μέχρι χθες στάδια που μπορούσε να ασκηθούν ανακοπές ήταν τρία, ενώ τώρα με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας περιορίζονται στα δύο και ο δανειολήπτης-οφειλέτης δεν έχει πλέον δικαίωμα να ασκήσει αναίρεση κατά της απόφασης της ανακοπής.

Από 15 μέρες περιορίζεται στις 5 ο χρόνος που πρέπει η αναγγελία του πλειστηριασμού να επιδοθεί στον συμβολαιογράφο πριν την ημερομηνία του πλειστηριασμού, ενώ μέσα στο 5νθήμερο αυτό πρέπει να κατατεθούν και τα έγγραφα που αποδεικνύουν την απαίτηση της Τράπεζας.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο κ. Νικολόπουλος, «κατά την διαδικασία της ικανοποίησης των δανειστών προτάσσονται τα δικαιώματα των Τραπεζών σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των ασφαλιστικών φορέων, ακόμη δε και του Δημοσίου».

Με άλλα λόγια, συνεχίζει το μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, ένας εργαζόμενος ο οποίος επιδιώκει να πάρει την αποζημίωσή του ή τα δεδουλευμένα του μέσα από διαδικασίες πλειστηριασμών των ακινήτων της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν, ενδεχομένως δεν θα ικανοποιείται η απαίτησή του, αφού πρώτα θα ικανοποιείται η απαίτηση της Τραπέζης προς την οποία υπάρχει οφειλή».

Χαρακτηριστικό είναι ότι για τον επανακαθορισμό της σειράς κατάταξης στην διαδικασία της ικανοποίησης των δανειστών, ακόμη έχει αντιδράσει και το Γενικό Λογιστήριο του Κράους, το οποίο έχει επισημάνει ότι το μέτρο αυτό, λειτουργεί σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς δημιουργείται απώλεια εσόδων.

Σε περίπτωση που το ακίνητο που πλειστηριάστηκε είναι μισθωμένο, τότε ο μισθωτής πρέπει μέσα σε δύο μήνες να εγκαταλείψει το ακίνητο, ανεξάρτητα εάν επάνω του έχει πραγματοποιήσει επένδυση, την οποία ήλπιζε ότι θα την αποσβέση σε βάθος χρόνου.
Επιπλέον, με τον νέο Κώδικα, καταργείτε η προφορικότητα στο ακροατήριο (εμμάρτυρη κατάθεση), αναφέρει ο κ. Νικολόπουλος και εξηγεί: «Ο δικαστής πλέον δεν θα μπορεί ο ίδιος να εξετάζει μάρτυρες, ώστε να οδηγηθεί στην σωστή κρίση, με αποτέλεσμα να καταργείται το Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της δημοσιότητας».

Δεν παραλείπει να αναφέρει ο κ. Νικολόπουλος ότι ο νέος «Κώδικας έχει αποδοκιμαστεί από το σύνολο του νομικού κόσμου της χώρας και δη από τους δικηγόρους, δικαστές και τις δικαστικές Ενώσεις, από τα Ανώτατα Δικαστήρια της χώρας, από τους συμβολαιογράφους και τους δικαστικούς επιμελητές».

Τέλος, σημειώνει ότι οι δικηγόροι απέρριψαν με δημοψήφισμα τους (ποσοστό 93%), τον Κωδικά τον Δεκέμβριο του έτους 2014 όταν ακόμη αυτός ήταν σχέδιο.

Πηγή: protothema.gr

Ματς δίχως αύριο!!


Τη νίκη με την οποία θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Τον Κουλούρη επιλέγει για την επίθεση ο Τούντορ.

Ματς δίχως αύριο!

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα, ένα αποτέλεσμα που αφήνει αρκετές ελπίδες στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ που έχει λιγότερα προβλήματα να διαχειριστεί σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Κροάτη προπονητή επέστρεψαν ο Λούκας Πέρεθ και ο Ευθύμης Κουλούρης, ενώ σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι Ρατς, Μακ και Τζιόλης. Εκτός παραμένουν ο τιμωρημένος (για πειθαρχικό παράπτωμα) Περέιρα, και οι τραυματίες Αθανασιάδης, Γλύκος.

Όλα δείχνουν ότι ο 37χρονος τεχνικός θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον «Δικέφαλο του Βορρά». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Όλσεν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τζιόλης και Κάτσε, με τους Μακ και Πέλκα στα πλάγια. Ο Λούκας θα έχει ελεύθερο ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κουλούρης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοροβέσης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Γκολάσα, Ρατς, Μαντούρο, Μελίσσας και Μυστακίδης.

Το πιθανότερο σχήμα για τους φιλοξενούμενους είναι με τους Ζελένικα, Μάρτολετς, Μρτσέλια, Πρέγκαλ, Μπρούσιτς, Μπεγκόνια, Σόφτσιτς, Λέκο, Αντριάσεβιτς, Μάριτς και Κόλαρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Και τώρα Κάραμπακ για τη Σέλτικ!!

Η Σέλτικ επικράτησε 4-1 στην Ισλανδία της Στιάρναρ και διπλασιάζοντας τις νίκες της, πέρασε στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου την περιμένει η Κάραμπακ.
Οι πρωταθλητές Σκωτίας είχαν το υπέρ του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, αλλά τα… χρειάστηκαν στο ξεκίνημα του ματς, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ (1-0) με το γκολ του Φίνσεν.
Στη συνέχεια ωστόσο κατέφεραν να φέρουν τον αγώνα στα μέτρα τους με τον Μπίτον να ισοφαρίζει στο 33’ και τον Μόλγκροου να ολοκληρώνει την ανατροπή με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (49’).
Το 3-1 έγινε στο 88ο λεπτό από τον Γκρίφιθς και ο Γιόχανσεν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Έτσι η Σέλτικ πέρασε με δύο νίκες στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Ρόνι Ντέιλα είναι η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, Κάραμπακ, η οποία επικράτησε 1-0 της Ρούνταρ στο Μαυροβούνιο και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, πήρε τη σπουδαία πρόκριση.
*Πηγή: England365.gr*

«Ξεμούδιασε» με εξάρα η Στόουκ!!

Η Στόουκ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τη Ρέξαμ, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0.
Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, με πέντε συνολικά παίκτες της να βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Ο Μάμε Ντιούφ άνοιξε το σκορ στο 21’, με την Γουόλτερς να κάνει το 2-0 στο 29’ και τον δανεικό από την Τσέλσι, Μάρκο Φαν Χίνκελ να σκοράρει στο 41’, για το 3-0 του πρώτου μέρους.
Οι «πότερς» πέτυχαν ακόμα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γουόλτερς να φτάνει τα δύο προσωπικά τέρματα στο 65ο λεπτό και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Χοσέλου και Τέλφορντ να βρίσκουν στόχο στο 68’ και το 87’ αντίστοιχα.
*Πηγή: England365.gr*

Δανεικός στην Κάρπι ο Γουάλας!!

Η Κάρπι ανακοίνωσε το μονοετή δανεισμό του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ της Τσέλσι, Γουάλας.
Οι νεοφώτιστοι της Serie A εξασφάλισαν τις υπηρεσίες του 21χρονου άσου, ο οποίος ανήκει στους πρωταθλητές Αγγλίας από τον Ιανουάριο του 2013, χωρίς όμως να καταφέρει ακόμα να πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε στην πρώτη ομάδα των «μπλε».
Γι’ αυτό και ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό, κάτι που είχε συμβεί ήδη ακόμα τρεις φορές, καθώς ο Γουάλας έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε Φλουμινένσε, Ίντερ και Φίτεσε.
*Πηγή: England365.gr*