Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

«Θα είναι δύσκολα για ‘μας, φαβορί ο ΠΑΟΚ»


Τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε φαβορί για την πρόκριση ο τεχνικός της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Άντε Τσάτσιτς που περιμένει μια δύσκολη ρεβάνς αύριο στην Τούμπα.

«Θα είναι δύσκολα για ‘μας, φαβορί ο ΠΑΟΚ»
Στην πίεση που θα βαραίνει τον ΠΑΟΚ ποντάρει αρκετά για την πρόκριση ο Άντε Τσάτσιτς που αναγνώρισε όμως ότι οι Θεσσαλονικείς παραμένουν το μεγάλο φαβορί.

«Το γνωρίζουμε πως μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας με μια ποιοτική ομάδα που είναι ξεκούραστη εδώ και οχτώ μέρες -συγκριτικά με εμάς- και πως έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους. Την μεγαλύτερη πίεση την έχει ο ΠΑΟΚ», δήλωσε ο τεχνικός της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ που ταξίδεψε στην Ελλάδα με το υπέρ της 2-1 από τον πρώτο αγώνα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, το οποίο γνωρίζετε όλοι. Όταν λέω πως είναι το φαβορί, το εννοώ. Έχουμε μια πρώτη νίκη που μας έκανε να μειώσουμε την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το γνωρίζουμε πως μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας με μια ποιοτική ομάδα που είναι ξεκούραστη εδώ και οχτώ μέρες -συγκριτικά με εμάς- και πως έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους.

Αν έχουμε σε μισή ώρα καλό αποτέλεσμα, τότε θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες για τον αγώνα. Εκείνο που επιθυμούσα είναι να είμαστε εδώ και στον δεύτερο αγώνα κι ας γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολος. Την μεγαλύτερη πίεση την έχει ο ΠΑΟΚ και εκεί ποντάρουμε από την πλευρά μας. Η Λοκομοτίβα θα είναι ακόμη καλύτερη. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο τα αδύνατα σημεία μας».


Γιατί λογίζει τον ΠΑΟΚ φαβορί: «Φτάνει να δούμε μόνο τα αποτελέσματα που έχει στην Ευρώπη, μεγάλο ρόλο παίζει και η εμπειρία των παικτών μιας ομάδας. Είναι και το μέγεθος του ΠΑΟΚ που είναι μεγάλο και τους κάνει φαβορί».

Για το αν αποτελεί έκπληξη και για τους ίδιους ενδεχόμενη πρόκριση σε βάρος του «Δικεφάλου»: «Θεωρώ τον ΠΑΟΚ δυνατό φαβορί, αλλά ποτέ δεν έχουμε αρνηθεί την διάθεση και την βούληση να αναμετρηθούμε με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Και πριν από το πρώτο ματς, είχα πει η ποιότητα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Μπορεί να μην νίκησε αλλά έχει δεδομένη ποιότητα. Και αυτό που ανέφερα πριν είναι πως έχει λιγότερα παιχνίδια από εμάς».

Για τον Ιγκόρ Τούντορ: «Είχα την δυνατότητα να γνωρίσω τον Τούντορ από την ομάδα νέων, σαν παίκτης έχει κάνει σπουδαία καριέρα. Όσο ήταν προπονητής της Χάιντουκ φάνηκε και αυτό το ταλέντο του, τον διακρίνει φιλοδοξία και θα προσφέρει πολλά στην ομάδα του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: