Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Μπουχαλάκης: «Να τον βγάζω ασπροπρόσωπο»

Να ανταποδώσει τη στήριξη του Μάρκο Σίλβα με ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα επιδιώξει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Τι είπε για το φιλικό με τη «Φενέρ».

Μπουχαλάκης: «Να τον βγάζω ασπροπρόσωπο»
Τον καλύτερό του εαυτό για τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται να δείξει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό τεστ για μας, κρατάμε τα θετικά και ο προπονητής μας είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει στις αδυναμίες για να γίνουμε καλύτεροι στα πράγματα που είδε», είπε ο Έλληνας μέσος για το χθεσινό φιλικό με την Φενερμπαχτσέ (3-2) και στην συνέχεια αναφέρθηκε στη στήριξη που του δείχνει ο νέος προπονητής της ομάδας, Μάρκο Σίλβα:

«Πρέπει να τα δίνεις όλα για να δείχνεις κάθε στιγμή ότι αξίζεις να βρίσκεσαι σε αυτό το ρόστερ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Εγώ προσπαθώ μέσα από την προπόνηση, ο προπονητής μου έχει δείξει στήριξη μέχρι στιγμής και σε κάθε παιχνίδι που θα μπαίνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα προσπαθώ να τον βγάζω ασπροπρόσωπο».

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το φιλικό ματς με τη Φενερμπαχτσέ: «Σίγουρα το φιλικό με τη Φενερμπαχτσέ δεν είχε καμία σχέση με τα άλλα δύο φιλικά. Η ομάδα της Φενερμπαχτσέ ήταν πιο έτοιμη, αλλά μιλάμε και για άλλο επίπεδο και για άλλο υλικό. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο αν και δεχτήκαμε γρήγορα ένα γκολ να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, δεχτήκαμε πάλι γκολ από λάθη δικά μας περισσότερο, όμως γι’ αυτό τον λόγο γίνονται τα φιλικά, για να βλέπουμε τις αδυναμίες μας και μέσα από την προπόνηση σιγά - σιγά να τα διορθώσουμε για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό τεστ για μας, κρατάμε τα θετικά και ο προπονητής μας είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει στις αδυναμίες για να γίνουμε καλύτεροι στα πράγματα που είδε».

Για τις εμφανίσεις του στα φιλικά προετοιμασίας: «Όλα τα παιδιά προσπαθούμε όταν μας δίνεται η ευκαιρία να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός, ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι και δεν πρέπει ποτέ να είσαι άνετος. Πρέπει να τα δίνεις όλα για να δείχνεις κάθε στιγμή ότι αξίζεις να βρίσκεσαι σε αυτό το ρόστερ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Εγώ προσπαθώ μέσα από την προπόνηση, ο προπονητής μου έχει δείξει στήριξη μέχρι στιγμής και σε κάθε παιχνίδι που θα μπαίνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα προσπαθώ να τον βγάζω ασπροπρόσωπο».

Για την συνάντηση με τον Βίτορ Περέιρα: «Πριν λίγους μήνες ήμασταν μαζί με τον κύριο Περέιρα, κατακτήσαμε δύο τίτλους. Από την πλευρά μου θέλω να του ευχηθώ καλή χρονιά στη Φενερμπαχτσέ, με τίτλους, καλές πορείες και όλα καλά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: