Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

«Είμαι o Μπέκαμ και σας κάνω δώρο 100.000 λίρες» (video)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συμμετείχε σε ένα ριάλιτι σόου με στόχο να αλλάξει τη ζωή μιας οικογένειας που αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης.

«Είμαι o Μπέκαμ και σας κάνω δώρο 100.000 λίρες» (video)

Το ερώτημα αυτό όμως δεν ήταν το σημαντικό. Φυσικά και η Κλόντια Γκονσάλες γνώριζε αλλά και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Σημασία είχε, τι είχε στα χέρια του ο βρετανός σούπερ σταρ. Μια επιταγή 100.000 λιρών, δηλαδή, περίπου 143.000 ευρώ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συμμετείχε στο πρώτο επεισόδιο ενός ριάλιτι σόου στις ΗΠΑ στο οποίο ένας επώνυμος εμφανίζεται ξαφνικά στην πόρτα του σπιτιού μιας οικογένειας που έχει ανάγκη τα χρήματα και αλλάζει τη ζωή στα μέλη της.

inner

Έτσι και έγινε στην περίπτωση του Μπέκαμ. Στο επεισόδιο που συμμετείχε ο Άγγλος σούπερσταρ οι παραγωγοί επέλεξαν την οικογένεια Γκονσάλες. Ο πατέρας, Βίκτορ, ήταν παλιά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο Μεξικό αλλά υποχρεώθηκε να τα παρατήσει λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η οικογένειά του.

Έτσι παράτησε το αγαπημένο του άθλημα για να δουλέψει ως εργάτης σε κατασκευαστική εταιρεία.

inner

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί τα μέλη της οικογένειας έμειναν με το στόμα ανοικτό ειδικά όταν ο Μπέκαμ τους έκανε γνωστά κάποια από τα δώρα. Εκτός των 100.000 λιρών, τους δώρισε από ένα iphone με 10 χρόνια προπληρωμένο πρόγραμμα…










inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: