Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Τα βρήκαν Παρί – Γιουνάιτεντ για Ντι Μαρία!!

Τη συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία αποκαλύπτει σήμερα το γαλλικό περιοδικό «France Football».

Τα βρήκαν Παρί – Γιουνάιτεντ για Ντι Μαρία!
Θετικά απάντησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρόταση των 65 εκατ. ευρώ που κατέθεσε η Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Ένα χρόνο μετά τη μετακόμισή του στην Αγγλία για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων» ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία. Ο διεθνής άσος δεν ήταν στα πλάνα του Λουίς Φαν Χάαλ για τη νέα σεζόν, κάτι που θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι Παριζιάνοι για να κάνουν δικό τους τον 27χρονο παίκτη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «France Football», οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν στα 65 εκατ. ευρώ για τον Ντι Μαρία, ύστερα από καθημερινές συζητήσεις που είχαν ο εκτελεστικός διευθυντής του βρετανικού συλλόγου, Εντ Γουντγουόρντ, με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Ολιβιέ Λετάνγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αρκετά πιθανό ο Αργεντινός να αντιμετωπίσει σύντομα τη Γιουνάιτεντ, καθώς οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε φιλικό στις ΗΠΑ στις 30 Ιουλίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: