Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Τακτική και… άγιος ο Θεός!! (WEB TV)

Στο κομμάτι της τακτικής σε δύο συστήματα, το 4-2-3-1 και το 4-3-3, ήταν αφιερωμένο το κύριο μέρος του προγράμματος και της απογευματινής (22/07) προπόνησης της ΑΕΚ στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας.

Τακτική και… άγιος ο Θεός! (WEB TV)
«Μάθε παιδί μου… τακτική» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στις πρώτες προπονήσεις της ΑΕΚ στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του ρίχνουν μεγάλο βάρος στον τομέα της τακτικής και αυτό έγινε και στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, αφού αύριο η Ένωση δίνει το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Χάποελ Τελ Αβίβ με σέντρα στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Όπως και στο πρωινό πρόγραμμα της ημέρας, το κυρίως μενού είχε τακτική στα δύο συστήματα, που δουλεύονται από τις πρώτες μέρες και είναι το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Στο πρώτο σύστημα, επιλέχθηκαν, όπως συνέβη και το πρωί οι: Τζανετόπουλος-Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας, Γκάλο δεξί μπακ, Πεταυράκης αριστερό μπακ, Γιόχανσον και Κορδέρο στα χαφ, Βάργκας επιτελικός μέσος, Γροντής δεξί εξτρέμ, Αραβίδης αριστερό εξτρέμ και Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Το δεύτερο σχήμα είχε μια αλλαγή, με τον Ζόριτς που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, να παίρνει τη θέση του Ανδρεόπουλου στη μεσαία γραμμή, δίπλα στους Σιμόες και Ανάκογλου. Οι υπόλοιποι ήταν: Λαμπρόπουλος-Άρθο στις θέσεις των δύο στόπερ, Βασιλαντωνόπουλος δεξί μπακ, Σοϊλέδης αριστερό μπακ, Πλατέλλας δεξί εξτρέμ, Μπαρμπόσα αριστερό εξτρέμ και μοναδικός προωθημένος ο Κρισάντους

Ο Τραϊανός Δέλλας διέκοψε κάποιες φορές το πρόγραμμα, δίνοντας συμβουλές και οδηγίες στους παίκτες του για το πώς θα στηθούν, που θα βρίσκονται και πως θα πρέπει να περιμένουν τη μπάλα. Επίσης, τους ζητούσε συνεχώς να είναι συγκεντρωμένοι και σοβαροί και να εκμεταλλεύονται όλο τον διαθέσιμο χώρο.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: