Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ολοταχώς για Λάσμε!!

Απόλυτη ανατροπή και ο Παναθηναϊκός πάει φουλ για Στέφαν Λάσμε! Το τριφύλλι προσέγγισε ξανά τον Γκαμπονέζο σέντερ και όλα δείχνουν πως είναι κοντά στο να ντυθεί εκ νέου στα πράσινα.

Ολοταχώς για Λάσμε!
Από ανατροπή σε ανατροπή όσον αφορά το πεντάρι που θα πλαισιώσει τον Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, μεγάλο φαβορί για αυτή τη θέση είναι ο Στέφαν Λάσμε, αφού Τάιους δεν υπάρχει πλέον στο προσκήνιο, ενώ και το θέμα του Μεζρί κάπου... πάγωσε (σκέφτεται και το NBA ο Τυνήσιος)!

Μπορεί, λοιπόν, ο Γκαμπονέζος σέντερ να βρισκόταν μια... ανάσα απ' την Γαλατάσαραϊ, μπορεί σε πρώτη φάση ο Τζόρτζεβιτς να μην ήταν ιδιαίτερα «ζεστός» για την απόκτησή του, ωστόσο ήρθαν τα πάνω-κάτω κι ο αγαπημένος της πράσινης εξέδρας είναι κοντά στο να επιστρέψει Ελλάδα.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν προχωρήσει πολύ την υπόθεση του 31χρονου άσου (που όταν έμαθε το επίσημο ενδιαφέρον του τριφυλλιού, παραμέρισε τις άλλες προτάσεις που ‘χε στα χέρια του) και είναι πολύ πιθανό τις προσεχείς ώρες να υπάρξει οριστική συμφωνία και να φορέσει εκ νέου τα πράσινα.

Ο Λάσμε, άλλωστε, γνωρίζει τα... κατατόπια του Παναθηναϊκού, έχοντας περάσει δύο πετυχημένα χρόνια στην ομάδα, έχοντας παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του κι έχοντάς την εκτοξεύσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: