Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Αναστασίου: «Να αποφύγουμε χαζά λάθη»

Στα λάθη που κόστισαν απέναντι στην Ουντινέζε στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος περιμένει διαφορετική εικόνα και συγκέντρωση στα κρίσιμα παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ.

Αναστασίου: «Να αποφύγουμε χαζά λάθη»
«Τέλος τα χαζά λάθη» το μήνυμα του Γιάννη Αναστασίου μετά το ματς με την Ουντινέζε όπου λόγω αυτών ήρθε η φιλική ήττα (2-1).

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού περιμένει πολύ πιο συγκεντρωμένη την ομάδα του στα διπλά παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ για τα προκριματικά, ξεκαθαρίζοντας πως γι’ αυτά προετοιμάζεται ο σύλλογος εδώ και μέρες!

Οι δηλώσεις Αναστασίου στην κάμερα της NOVA

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά θέλουμε να αποφύγουμε τα χαζά αμυντικά λάθη. Κάνουμε λάθη χωρίς πίεση και δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο. Από την άλλη, ήταν το πρώτο ματς στη Λεωφόρο, είχαν τα παιδιά έναν ενθουσιασμό, μια διάθεση να δείξουν κάποια πράγματα. Σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι έχουμε δυνατότητες και καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να περιοριστούν τα λάθη και ισχύει βασικά και για την Τρίτη με την Μπριζ».

Για την προετοιμασία ενόψει της Κλαμπ Μπριζ: «Βασικά από την Δευτέρα ό,τι κάναμε κι ό,τι κάνουμε αφορά το ματς με την Μπριζ. Η τακτική, η ανάλυση, οι προπονήσεις, όλα είναι βασισμένα στο πλάνο για το ματς με την Μπριζ. Το σημερινό ήταν ένα απέναντι σε μία καλή ομάδα, με φυσικά προσόντα, δυνατή. Ήταν ένα καλό τεστ. Η προσοχή μας όμως είναι στο ματς της Τρίτης κι εκεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Και κατέληξε: «Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα πάντοτε, το γνωρίζουμε, μας έχει στηρίξει και τον θέλουμε κοντά μας την Τρίτη για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: