Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

«Βγάζει» μπροστά τους παλαίμαχους!!

Ο Όλε Σκόμποε πρόεδρος και οι Ντίνος Κούης, Γιώργος Ζήνδρος μέλη του ΔΣ… Ο Άλεξ Κάλας έχει αποφασίσει να δώσει τα «κλειδιά» του Άρη στους παλαιμάχους.

«Βγάζει» μπροστά τους παλαίμαχους
Σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα του είναι αποφασισμένος να στηρίξει την νέα προσπάθεια του στον Άρη ο Άλεξ Κάλας.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, ο ελληνοαμερικανός ο οποίος πήρε εκ νέου το χρίσμα της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, πρόκειται να ενεργοποιήσει μέλη της ομάδας της δεκαετίας του ’80 για να λαμβάνουν αποφάσεις και να τρέξουν την ομάδα.

Ο Όλε Σκόμποε πρόκειται να αναλάβει χρέη προέδρου και οι Ντίνος Κούης, Γιώργος Ζήνδρος θα είναι μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ που θα συσταθεί.

Ο Σκόμποε επιβεβαίωσε χθες την πρόταση που έχει στα χέρια του με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Ο Δανός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους κίτρινους από άλλο πόστο. Είχε στα χέρια του τις τύχες της ομάδας επί θητείας Λάμπρου Σκόρδα στη Β’ Εθνική.

«Μου πρότεινε να βοηθήσω από την θέση του προέδρου. Περιμένω να ενημερωθώ πρώτα για να τα ακριβή καθήκοντα μου. Μέχρι τότε δεν μπορώ να απαντήσω. Η καρδιά μου όμως παραμένει κίτρινη και είμαι πολύ θετικός», τόνισε –μεταξύ άλλων- στο Μετροπόλις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: