Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Χωρίς δύο, αλλά με Λούκας ο ΠΑΟΚ!!

Με δυο απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη Λοκομοτίβα. Χωρίς τους τραυματίες Νομπόα, Χαρίση και τον…. απείθαρχο Περέιρα για την πρόκριση. Μέσα ο Λούκας. Η αποστολή του «Δικεφάλου».

Χωρίς δύο, αλλά με Λούκας ο ΠΑΟΚ
Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Λοκοτίβα Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, όπου θέλει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Νομπόα με ενοχλήσεις στην γάμπα και ο Χαρίσης με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο βγήκαν νοκ-άουτ στερώντας δύο ακόμη λύσεις από τον Ιγκόρ Τούντορ στη μάχη για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League. Το... παρήγορο για τον Κροάτη τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκας που είχε λείψει από το ματς στην Κροατία.

Ο Ισπανός επανήλθε μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει, σε αντίθεση με τον Φακούντο Περέιρα που δεν... συμμορφώθηκε και βρίσκεται εκτός πλάνων.

Η αποστολή: Κίτσιου, Όλσεν, Κοροβέσης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Γκολάσα, Ρατς, Κάτσε, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Μακ, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας και Κουλούρης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: