Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ματς δίχως αύριο!!


Τη νίκη με την οποία θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Τον Κουλούρη επιλέγει για την επίθεση ο Τούντορ.

Ματς δίχως αύριο!

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα, ένα αποτέλεσμα που αφήνει αρκετές ελπίδες στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ που έχει λιγότερα προβλήματα να διαχειριστεί σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Κροάτη προπονητή επέστρεψαν ο Λούκας Πέρεθ και ο Ευθύμης Κουλούρης, ενώ σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι Ρατς, Μακ και Τζιόλης. Εκτός παραμένουν ο τιμωρημένος (για πειθαρχικό παράπτωμα) Περέιρα, και οι τραυματίες Αθανασιάδης, Γλύκος.

Όλα δείχνουν ότι ο 37χρονος τεχνικός θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον «Δικέφαλο του Βορρά». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Όλσεν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τζιόλης και Κάτσε, με τους Μακ και Πέλκα στα πλάγια. Ο Λούκας θα έχει ελεύθερο ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κουλούρης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοροβέσης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Γκολάσα, Ρατς, Μαντούρο, Μελίσσας και Μυστακίδης.

Το πιθανότερο σχήμα για τους φιλοξενούμενους είναι με τους Ζελένικα, Μάρτολετς, Μρτσέλια, Πρέγκαλ, Μπρούσιτς, Μπεγκόνια, Σόφτσιτς, Λέκο, Αντριάσεβιτς, Μάριτς και Κόλαρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: