Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πασιάλης: «Το πρόβλημα του Άρη είναι το ρόστερ του»

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Πασιάλης. Ο πρώην τεχνικός του Άρη τόνισε μεταξύ άλλων ότι το πρόβλημα των "κίτρινων" είναι το ρόστερ του και πως με 15 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου ο Άρης δε θα έχει πρόβλημα.

Για τον απολογισμό της ομάδα:

«Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολη η χρονιά, χωρίς μεταγραφές έμπειρων παικτών, με λίγους από πέρσι και ουσιαστικά με καινούργια ομάδα. Αναλάβαμε σε μια δύσκολη περίοδο με δυο ντέρμπι να ακολουθούν την ήττα από τον Πλατανιά. Αναλάβαμε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά από τη στιγμή που έγινε η πρόταση δεν μπορούσαμε να την αρνηθούμε. Κάναμε μια προσπάθεια, ότι καλύτερο μπορούσαμε, χρειάστηκε όμως μια αλλαγή όπως αποφάσισε η διοίκηση. Ίσως να αλλάξει κάτι που δεν το έβλεπα εγώ. Το μέλλον του Άρη είναι τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Αστέρα και Ξάνθη και μετά η ομάδα χρειάζεται μια ενίσχυση».

Για την ενίσχυση της ομάδας:

«Μπορεί να πάρει κάποιους δανεικούς εκεί που πονάει η ομάδα για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Η χρονιά φέτος είναι να σωθεί η ομάδα και να βρει άκρη με τα διοικητικά και τα οικονομικά της προβλήματα»

Για το που εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα του Άρη:

«Στην ψυχολογία δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα, ούτε στην τελική προσπάθεια αφού ειδικά στην αρχή κάναμε πάνω από δέκα τελικές. Τα αποτελέσματα είναι το πρόβλημα, αυτά σε κάνουν να έχεις διάθεση, να συσπειρώνεται ο κόσμος για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Είπαμε να ρίξουμε το βάρος στην άμυνα αλλά δεν μας βγήκε. Το πρόβλημα είναι το ρόστερ, έχει άπειρους παίκτες, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο νέος προπονητής θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί από τους παίκτες και να ενισχυθεί τον Γενάρη με 3-4 παίκτες».

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας:

«Με 15 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου ο Άρης δε θα έχει πρόβλημα. Δεν έχει να παλέψει με μεγαθήρια, υπάρχουν ομάδες που μπορεί να τις περάσει. Η ομάδα ελπίζω να πάρει λίγο τα πάνω της με το νέο προπονητή».

Για τον Αλκαράθ:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θα τον ενημερώσω αύριο για την ομάδα και από αύριο θα επιστρέψω στην ομάδα Κ-20».



πηγή: metrosport.gr
 


Εκτίει με Πανθρακικό ο Αθανασιάδης!!

Όπως αποφάσισε ο Γιώργος Δώνης ο Στέφανος Αθανασιάδης που συμπλήρωσε χθες τέσσερις κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, από τις οποίες διαπιστώθηκε πως υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο πέμπτο δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Στο μεταξύ, ο Λίαμ Λόρενς υποβλήθηκε σε επανέλεγχο που επιβεβαίωσε ότι δεν υπέστη τραυματισμό και θα ενσωματωθεί στο ομαδικό πρόγραμμα σε 2 με 3 ημέρες, ενώ Γκαρσία και Γεωργιάδης συνέχισαν και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα.



πηγή: metrosport.gr
 


Σοβαρές καταγγελίες του Super 3!!

Σοβαρότατες καταγγελίες για τις προκλήσεις του διαιτητή Δασκαλόπουλου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη.

Το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου τιτλοφορείται: «Ναι ρε σας έσφαξα» και στη συνέχεια αναφέρεται στα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Άρη ότι τους έλεγε ο διαιτητής.

Αναλυτικά: «Ναι ρε σας έσφαξα τι θες; Αύριο θα με παρακαλάς... Αυτές ήταν κάποιες από τις εκφράσεις που ξεστόμισε ο … Δασκαλόπουλος μετά το τέλος του αγώνα. Έτσι απαντούσε στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας μας… καθαρή σφαγή στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Επιθετικά φάουλ και απλωμένο χέρι για να έρθει το ματς Χ... δεν μας νοιάζει αν η ομάδα γύρισε πίσω η ολιγωρήσουμε σε κάποιες φάσεις... Όταν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος μας ενδιαφέρει μόνο αυτό... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ... Δεν ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα, δεν ελπίζουμε να αλλάξει κάτι όπως δεν ελπίζουμε να ξυπνήσουν κάποιοι εκεί στο Υφυπουργείο αθλητισμού... Ο κόσμος είναι εκτός εαυτού κι εμείς σηκώνουμε τα χέρια μας ψηλά... και έξω είχαμε για επιδόρπιο αλόγιστη χρήση χημικών (κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος όταν οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα) από τους μάγκες που μικροί έπαιζαν μόνο μήλα στο σχολείο αφού τα αγοράκια δεν τους έπαιζαν ποδόσφαιρο…

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛ… ΞΥ-ΠΝΑ-ΤΕ..».

Προτάσοφ: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε κέντρο και άμυνα»

Ο Όλεγκ Προτάσοφ φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε για την παρουσία του στην Ελλάδα:

«Αφού τελειώσαμε στη Λευκορωσία, έχω διακοπές τώρα και κοιτώ να βρω κανέναν καλό παίκτη. Υπάρχουν παίκτες που μπορώ να ασχοληθώ. Τώρα θα δω και το παιχνίδι με ΑΕΚ».

Για το πώς βλέπει τα πράγματα στη Λευκορωσία:

«Το πρόβλημα είναι ότι όποιος παίζει καλά πάει αμέσως στη Ρωσία. Εμείς έχουμε έναν πρόεδρο που θέλει να φτιάξει καλή ομάδα».

Για τον Καρύδα και τη Βέροια:

«Με τον Δημήτρη είμαστε χρόνια φίλοι. Πέρασα από τη Βέροια εκεί που ήμουν προπονητής, ήταν η πρώτη μου ομάδα ως προπονητής».

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ δύσκολος, αλλά οι ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλά και για 90 λεπτά μας κράτησαν το ενδιαφέρον. Μάλλον η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν πολύ καλή. Το πρόβλημα της Βέροιας είναι που δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σε ένα τέτοιο γήπεδο δεν έχει λογική να έχεις τόσες φάσεις και τετ α τετ, δε λειτούργησε καλά η άμυνα του ΠΑΟΚ».

Για το ότι η Βέροια έπαιξε 55 λεπτά με παίκτη παραπάνω:

«Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρόσεξε να μη δεχτούν γκολ και τα κατάφερε. ο Δώνης ήθελε να χτυπήσει το παιχνίδι και με δέκα παίκτες αλλά δεν τα κατάφερε. Η Βέροια ήταν χειρότερη στο δεύτερο μέρος. Μου άρεσε που ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε να χτυπήσει το παιχνίδι και δεν κλείστηκε».

Για τον ΠΑΟΚ που ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια φέτος:

«Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά πράγματα, δεν βλέπω πολλά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ φαντάζομαι ότι από ποιότητας παικτών μπορεί να γίνει πιο δυνατός. Θέλει αν όχι μπροστά στο κέντρο και στην άμυνα ενίσχυση. Οι δύο φορ που είδαμε χθες μπορούν να προσφέρουν και στο κέντρο υπάρχουν καλοί παίκτες αλλά χρειάζεται κάποια ενίσχυση».

Για τον Σαββίδη:

«Όταν πήγα εγώ στο Ροστόφ να δουλέψω ο Σαββίδης είχε φύγει, μόνο ακουστά τον έχω».

Για τη Βέροια:

«Μίλησα και με τον Καρύδα και μου είπε ότι η ομάδα ξεκινάει καλά, κάνει ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν καταφέρνει να κερδίσει».

Για τον Μπαργκάν:

«Χθες έχασε δύο καλές ευκαιρίες, βγήκε μπροστά αλλά δεν ήταν καλά τα τελειώματα του».



πηγή: metrosport.gr
 


Γεωργιάδης: «Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ»

Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Νίκος Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Για το χθεσινό παιχνίδι και ότι έγιναν πολλές ευκαιρίες:

«Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δε συνηθίζεται να γίνονται πολλές ευκαιρίες, αυτό έδειξε ότι οι ομάδες ήθελαν πολύ να κερδίσουν το παιχνίδι. Στο τέλος και οι δύο ομάδες βγήκαν χαμένες. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Αν μου έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα παίρναμε ισοπαλία θα ήμουν ευχαριστημένος, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας αδικεί».

Για το ότι η Βέροια έχασε πολλές ευκαιρίες:

«Είναι καθαρά η τελική προσπάθεια, μας έλειψε το γκολ. Είχαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Θέλει δουλειά γιατί μας έχει ξανά συμβεί. Λέγαμε για ατυχία αλλά κάτι που επαναλαμβάνεται δεν είναι ατυχία. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε».

Για τον Μπαργκάν:

«Το θέμα του γκολ είναι και ψυχολογικό κομμάτι. Ο Μπαργκάν κάνει πολλά και αν βελτιωθεί και στο γκολ θα είναι για υψηλότερο επίπεδο. Οι πολλές ευκαιρίες που χάνουμε δεν είναι ανικανότητα. Απλά είναι ψυχολογικό».

Για το πέναλτι:

«Δεν πρέπει να σταθούμε εκεί, είναι μια ευκαιρία και αυτό. Έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια να χάνονται. Αν ήταν η μοναδική ευκαιρία το πέναλτι θα στεκόμουν εκεί, αλλά κάναμε και άλλες πολλές ευκαιρίες γι? αυτό δεν εστιάζω εκεί».

Για το ότι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω:

«Πιστεύω ότι ήταν αρνητικό ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δέκα παίκτες. Κλείστηκε πιο πολύ και δεν είχαμε τους χώρους που είχαμε όταν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα».

Για τον ΠΑΟΚ.

«Περιμέναμε καλύτερο τον ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες μεγάλης άξιας, δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς αυτό, αλλά τον περίμενα καλύτερο».

Για τη Βέροια:

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι κερδίσαμε κάτι από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Πιστεύω ότι σε προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά απλά μας έλειπε το γκολ. Βάση της εικόνας που έχουμε δείξει σε ορισμένα παιχνίδια, η βαθμολογία μας αδικεί. Σε πολλά παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Για τον Καλαϊτζίδης:

«Με κάθε αλλαγή προπονητή η ομάδα έχει άλλη ψυχολογία. Ο Καλαϊτζίδης είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχει απόψεις που άλλοι δεν έχουν στο πρωτάθλημα. Θα είναι μια διαφορετική Βέροια και αυτό θα είναι σίγουρα θέμα προπονητή».



πηγή: metrosport.gr
 


Σαρακατσάνος: « Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας αφήνει πικρία»

Ο αμυντικός του Πανθρακικού, Αχιλλέας Σαρακατσάνος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και την αισιοδοξία που έχει η ομάδα για το μέλλον.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Δε θεωρώ ότι πήγε κάτι στραβά. Αν μας ρωτούσε κάποιος πριν το παιχνίδι αν είμαστε ευχαριστημένοι παίρνοντας βαθμό σε αυτή την έδρα, θα λέγαμε σίγουρα ναι. Έτσι όπως εξελίχθηκε όμως το παιχνίδι μας αφήνει πικρία. Δεχτήκαμε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε, κάτι κρατάμε την καλή εμφάνιση. Μας Βγήκε και η κούραση από τα πολλά παιχνίδια που παίξαμε μέσα στην εβδομάδα.

Οι μετακινήσεις δε μας βολεύουν πολύ, πέρα από αυτό όμως είχαμε την ατυχία στο παιχνίδι με τον Άρη που τραυματίστηκαν κάποια παιδιά και αναγκάστηκαν πολλά παιδιά να παίξουν τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Η ομάδα επέδειξε ότι στάθηκε επάξια».

Για το αν είναι αισιόδοξοι για το μέλλον:

«Σίγουρα είμαστε. Πατάμε γερά στα πόδια, έχουν έρθει τα καλά αποτελέσματα και αυτό μας δίνει ψυχολογία. Σκοράρουμε, δημιουργούμε ευκαιρίες. Θέλουμε να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε για τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ:

«Έχουμε μέρες μπροστά μας. Θα ξεκουραστούμε πρώτα ώστε να φανούμε δυνατοί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από το παιχνίδι αυτό το οποίο θα είναι και μέσα στην έδρα μας».



πηγή: metrosport.gr