Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Σκόνδρας: Δεν χτύπησε η μπάλα στο χέρι μου

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για το γκολ της ισοφάρισης στο ματς με τον Αρη, τονίζοντας πως δεν χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει την μπάλα.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» o παίκτης του Ατρομήτου τόνισε: «Δεν χτύπησε η μπάλα στο χέρι μου. Ούτε το χρησιμοποίησα για να κοντρολάρω. Ο διαιτητής ήταν τόσο κοντά και αν η μπάλα έβρισκε στο χέρι να είσαστε σίγουροι ότι θα το έδινε χωρίς δεύτερη σκέψη. Φυσικά δεν είπα ποτέ ότι έκανα παράβαση και απορώ πώς ο Παπαζαχαρίας δήλωσε ότι το παραδέχτηκα κιόλας».
Τόνισε ακόμα πως ο βαθμός που κέρδισε ο Ατρόμητος από τον Αρη ήταν παλικαρίσιος:
«Ο βαθμός μας ήταν παλικαρίσιος γιατί παίζαμε με δέκα παίκτες σχεδόν ένα ημίχρονο. Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα, θα παίρναμε και τη νίκη. Πεισμώσαμε και με την αποβολή και γιατί δεν παίζαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο».
Οσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να «παγώνει» το ενδιαφέρον του για την απόκτησή του, τόνισε: «Δεν με απασχολεί αν με έκοψαν ή το πάγωσαν ή οτιδήποτε άλλο λέγεται. Ξέρω ότι δεν είχα κάποια χειροπιαστή πρόταση. Οταν αυτό συμβεί, θα το συζητήσω και, αν είναι καλή, θα φύγω. Τώρα ανήκω στον Ατρόμητο και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: