Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ρότσα έκανε ήδη τη μισή δουλειά!!

Ο Ρότσα έκανε ήδη τη μισή δουλειά
Κάτι ξέρει ο Ρότσα που είναι αδύνατον να το μάθουν όσοι περνούν ως μισθοφόροι προπονητές από τον Παναθηναϊκό άσχετα με τα αποτελέσματα και τις εντυπώσεις που αφήνουν όταν φεύγουν . Γιατί φεύγουν. Οπως κάθε επαγγελματίας προπονητής που σήμερα βγάζει το ψωμί του εδώ και αύριο κάπου αλλού.
Γράφει ο Γιώργος Χελάκης
Ολοι αυτοί συμπεριλαμβανομένου του Φερέιρα έχουν πλούσιο βιογραφικό και τεχνικές γνώσεις που ξεπερνούν κατά πολύ εκείνους του "ινδιάνου". Είναι αφέλεια να ισχυριστούμε ότι ο Ρότσα μέσα σε ένα μήνα δίδαξε στους πράσινους συστήματα και τεχνικές, τους έμαθε νέα κόλπα, τους έκανε καλύτερους παίκτες.

Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι ο Ρότσα τους απελευθέρωσε. Τους έδωσε να καταλάβουν ότι όταν κάποιος είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού εκείνος έχει το πρόβλημα και όχι ο Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ αντιμετωπίζει προβλήματα οικονομικής επιβίωσης, κανένας δεν είναι διατεθειμένος να της δώσει τα σπόρια από το καρπούζι. Η πράσινη φανέλα όμως εξακολουθεί να μετράει. Μπορεί να την ευτέλισαν με τις πρακτικές τους ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του αλλά όπως αποδείχτηκε στη Νέα Σμύρνη αρκούν τα βασικά για να επιβληθεί ο Παναθηναϊκός.

Ένα καλό πρώτο ημίχρονο που αιφνιδίασε τον αντίπαλο και ο αναστημένος Πετρόπουλος (έργο Ρότσα) έδωσαν τη νίκη.

Η επιλογή του Ελευθερόπουλου να παίξει με δύο αμυντικά χαφ αντί για ένα αλλοίωσε τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα του Πανιωνίου και έβαλε τους κυανέρυθρους σε παθητικό ρόλο για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό για να καθαρίσει το ματς και να δημιουργήσει σκορ ασφαλείας.

Ο Ρότσα έστειλε τους παίκτες του στο γήπεδο για να παίξουν και να νικήσουν έχει κάνει ήδη τη μισή δουλειά η άλλη μισή είναι να τους πείσει πως δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό να κλείνεται στο καβούκι του και να παίζει με το χρονόμετρο για να κρατήσει το σκορ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: