Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Προτάσοφ: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε κέντρο και άμυνα»

Ο Όλεγκ Προτάσοφ φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε για την παρουσία του στην Ελλάδα:

«Αφού τελειώσαμε στη Λευκορωσία, έχω διακοπές τώρα και κοιτώ να βρω κανέναν καλό παίκτη. Υπάρχουν παίκτες που μπορώ να ασχοληθώ. Τώρα θα δω και το παιχνίδι με ΑΕΚ».

Για το πώς βλέπει τα πράγματα στη Λευκορωσία:

«Το πρόβλημα είναι ότι όποιος παίζει καλά πάει αμέσως στη Ρωσία. Εμείς έχουμε έναν πρόεδρο που θέλει να φτιάξει καλή ομάδα».

Για τον Καρύδα και τη Βέροια:

«Με τον Δημήτρη είμαστε χρόνια φίλοι. Πέρασα από τη Βέροια εκεί που ήμουν προπονητής, ήταν η πρώτη μου ομάδα ως προπονητής».

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ δύσκολος, αλλά οι ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλά και για 90 λεπτά μας κράτησαν το ενδιαφέρον. Μάλλον η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν πολύ καλή. Το πρόβλημα της Βέροιας είναι που δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σε ένα τέτοιο γήπεδο δεν έχει λογική να έχεις τόσες φάσεις και τετ α τετ, δε λειτούργησε καλά η άμυνα του ΠΑΟΚ».

Για το ότι η Βέροια έπαιξε 55 λεπτά με παίκτη παραπάνω:

«Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρόσεξε να μη δεχτούν γκολ και τα κατάφερε. ο Δώνης ήθελε να χτυπήσει το παιχνίδι και με δέκα παίκτες αλλά δεν τα κατάφερε. Η Βέροια ήταν χειρότερη στο δεύτερο μέρος. Μου άρεσε που ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε να χτυπήσει το παιχνίδι και δεν κλείστηκε».

Για τον ΠΑΟΚ που ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια φέτος:

«Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά πράγματα, δεν βλέπω πολλά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ φαντάζομαι ότι από ποιότητας παικτών μπορεί να γίνει πιο δυνατός. Θέλει αν όχι μπροστά στο κέντρο και στην άμυνα ενίσχυση. Οι δύο φορ που είδαμε χθες μπορούν να προσφέρουν και στο κέντρο υπάρχουν καλοί παίκτες αλλά χρειάζεται κάποια ενίσχυση».

Για τον Σαββίδη:

«Όταν πήγα εγώ στο Ροστόφ να δουλέψω ο Σαββίδης είχε φύγει, μόνο ακουστά τον έχω».

Για τη Βέροια:

«Μίλησα και με τον Καρύδα και μου είπε ότι η ομάδα ξεκινάει καλά, κάνει ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν καταφέρνει να κερδίσει».

Για τον Μπαργκάν:

«Χθες έχασε δύο καλές ευκαιρίες, βγήκε μπροστά αλλά δεν ήταν καλά τα τελειώματα του».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: