Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Αμαραντίδης: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Την πεποίθηση ότι η Βέροια θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (0-0) εξέφρασε ο Δημήτρης Αμαραντίδης.
Ο αριστερός μπακ της «Βασίλισσας του Βορρά» ακόμη τόνισε πως δεν αγχώνονται από τη βαθμολογική τους κατάσταση, προβλέποντας πως έξι με εφτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν θα έχουν λύσει το θέμα της παραμονής τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την αναμέτρηση και τις συνθήκες:

«Ήταν ένας αγώνας που πραγματοποιήθηκε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς πρέπει να παίζεις σε όλα τα γήπεδα. Ωστόσο, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, όμως έτσι όπως εξελίχτηκε δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, αξίζαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα καλό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παίξεις σε αυτές τις συνθήκες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις δύναμη».

Για το ότι πολλοί θεωρούσαν φαβορί τον ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι φαβορί δεν υπάρχουν σε αυτές τις συνθήκες. Εμείς θέλαμε να είμαστε κερδισμένοι στις μονομαχίες, θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Είχαμε διαβάσει τον ΠΑΟΚ και κάναμε τη δουλειά μας. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο μετά. Η απόδοσή του ήταν ίδια με τις προηγούμενες αγωνιστικές».

Για το χαμένο πέναλτι:

«Ο Καλτσάς εκτελεί τα πέναλτι και στην προπόνηση. Ο Νίκος το πίστεψε, αλλά δεν του βγήκε. Έτσι είναι ,είτε το βάζεις, είτε το χάνεις. Στη συνέχεια έχοντας έναν παίκτη περισσότερο είχαμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για τη βαθμολογική κατάσταση της Βέροιας:

«Δεν αγχωνόμαστε από τη θέση μας. Το γεγονός ότι είμαστε με πολλές ομάδες κοντά δεν μας λέει κάτι. Εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θέλουμε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο από κάθε αγώνα και να είμαστε πιο άνετοι. Πιστεύω ότι έχουμε καλό ρόστερ και έξι ή εφτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος δεν θα είμαστε σε δύσκολη κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: