Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κλείνει στη Βαλένθια ο Βαλβέρδε

Οι διαπραγματεύσεις που πραγματοποιήθηκαν επί πολλές ώρες την Κυριακή (2/12) φαίνεται πως αποδίδουν καρπούς και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια.
Οι Νυχτερίδες αναζητούν το διάδοχο του Πελεγκρίνο μετά τη βαριά ήττα από τη Σοσιεδάδ και έχουν ως πρώτο στόχο τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Αρχικά, υπήρχε διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, σε σχέση με το χρονικό διάστημα της συνεργασίας, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να ζητάει κλειστό συμβόλαιο για 1,5 χρόνο και τη Βαλένθια να του προτείνει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Τελικά, φαίνεται πως η χρυσή τομή βρέθηκε, καθώς και οι δύο πλευρές έριξαν τις απαιτήσεις του. Η Βαλένθια πρότεινε λοιπόν στον Βαλβέρδε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με αυτόματη ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να κερδίσει μία θέση από αυτές που οδηγούν στο Champions League.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαλβέρδε έχει αποδεχθεί τη συγκεκριμένη πρόταση και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να πάει στην Ισπανία και ο μάνατζερ του Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ο οποίος βρισκόταν στη Ρωσία, για τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου του Ουνάι Εμερι με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: