Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πασιάλης: «Το πρόβλημα του Άρη είναι το ρόστερ του»

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Πασιάλης. Ο πρώην τεχνικός του Άρη τόνισε μεταξύ άλλων ότι το πρόβλημα των "κίτρινων" είναι το ρόστερ του και πως με 15 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου ο Άρης δε θα έχει πρόβλημα.

Για τον απολογισμό της ομάδα:

«Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολη η χρονιά, χωρίς μεταγραφές έμπειρων παικτών, με λίγους από πέρσι και ουσιαστικά με καινούργια ομάδα. Αναλάβαμε σε μια δύσκολη περίοδο με δυο ντέρμπι να ακολουθούν την ήττα από τον Πλατανιά. Αναλάβαμε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά από τη στιγμή που έγινε η πρόταση δεν μπορούσαμε να την αρνηθούμε. Κάναμε μια προσπάθεια, ότι καλύτερο μπορούσαμε, χρειάστηκε όμως μια αλλαγή όπως αποφάσισε η διοίκηση. Ίσως να αλλάξει κάτι που δεν το έβλεπα εγώ. Το μέλλον του Άρη είναι τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Αστέρα και Ξάνθη και μετά η ομάδα χρειάζεται μια ενίσχυση».

Για την ενίσχυση της ομάδας:

«Μπορεί να πάρει κάποιους δανεικούς εκεί που πονάει η ομάδα για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Η χρονιά φέτος είναι να σωθεί η ομάδα και να βρει άκρη με τα διοικητικά και τα οικονομικά της προβλήματα»

Για το που εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα του Άρη:

«Στην ψυχολογία δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα, ούτε στην τελική προσπάθεια αφού ειδικά στην αρχή κάναμε πάνω από δέκα τελικές. Τα αποτελέσματα είναι το πρόβλημα, αυτά σε κάνουν να έχεις διάθεση, να συσπειρώνεται ο κόσμος για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Είπαμε να ρίξουμε το βάρος στην άμυνα αλλά δεν μας βγήκε. Το πρόβλημα είναι το ρόστερ, έχει άπειρους παίκτες, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο νέος προπονητής θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί από τους παίκτες και να ενισχυθεί τον Γενάρη με 3-4 παίκτες».

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας:

«Με 15 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου ο Άρης δε θα έχει πρόβλημα. Δεν έχει να παλέψει με μεγαθήρια, υπάρχουν ομάδες που μπορεί να τις περάσει. Η ομάδα ελπίζω να πάρει λίγο τα πάνω της με το νέο προπονητή».

Για τον Αλκαράθ:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θα τον ενημερώσω αύριο για την ομάδα και από αύριο θα επιστρέψω στην ομάδα Κ-20».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: