Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πλέον, προσφέρει και θέαμα...!!


Πλέον, προσφέρει και θέαμα...
Ο Παναθηναϊκός των τελευταίων τριών εβδομάδων δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που είχε ηττηθεί από τον Ίκαρο Καλλιθέας και… αγκομαχούσε στην Ευρωλίγκα. Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ, συνέτριψε 76-41 το Περιστέρι εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και είχε για ένα ακόμα ματς κορυφαίους τους Μπράμος και Ματσιούλις.

Η ομάδα του Πεδουλάκη που επέστρεψε στο γήπεδο του Περιστερίου, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, «πάτησε γκάζι». Έπαιξε πολύ καλή άμυνα, βρήκε λύσεις στην επίθεση από το… καυτό χέρι του Μπράμου που σημείωσε 14 πόντους με 2/4 τρ. αλλά και από τον μαχητικό Ματσιούλις (11π). Όσο η διαφορά μεγάλωνε, τόσο το Περιστέρι δεν είχε λύσεις.

Στην επιθετική εξίσωση των «πράσινων» μπήκαν και οι Ούκιτς, Διαμαντίδης, Γιαννόπουλος και κάπως έτσι η διαφορά έφτασε στα επίπεδα του τελικού αποτελέσματος.

Το ματς:

Χωρίς ιδιαίτερα καλό ρυθμό άρχισε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός απέναντι στο Περιστέρι. Οι «πράσινοι» χρειάστηκαν τις ενέργειες και τους πόντους του Μπανκς αλλά και να φτάσει το ματς στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου για να αποσπαστούν από τους γηπεδούχους και να φτάσουν στο 18-12.

Το Περιστέρι παρέμενε ανταγωνιστικό και κοντά στο σκορ με τον Παπαντωνίου να κάνει καλή δουλειά. Όμως για τους «πράσινους», ο Μπράμος για ένα ακόμα ματς, μπήκε πολύ ζεστός από την γραμμή των 6.75μ, διατηρώντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» πρόλαβε να φτάσει στους 14 πόντους και ουσιαστικά από τα δικά του χέρια διαμορφώθηκε το 37-25 στο ημίχρονο.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν… εκρηκτικό για τον Παναθηναϊκό που με την βοήθεια πλέον και των Διαμαντίδη, Ματσιούλις και Λάσμε ολοένα και διεύρυνε το προβάδισμά του. Η διαφορά πλέον ξεπέρασε και τους 30 πόντους και το παιχνίδι είχε γίνει τυπική διαδικασία καθώς το Περιστέρι είχε «ξεμείνει» από λύσεις στο σκοράρισμα ενώ στην άμυνα δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τους παίκτες του Πεδουλάκη.

Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι αντιστάσεις του Περιστερίου, μειώθηκαν ακόμα περισσότερο. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 40 (31-71) και το μόνο που έμενε ήταν να γίνει γνωστό το τελικό σκορ. Αυτό ήταν τελικά το 41-76.

Τα δεκάλεπτα:12-18, 25-37, 29-63, 41-76

Περιστέρι: Παπαντωνίου 11, Κομποδιέτας 5, Θορν 4, Κανονίδης 9, Μάντζαρης 4, Ουίλιαμς 6, Χάινς, Μελισσαράτος, Ψαρόπουλος 2, Λάκας, Ζούμπος, Παπαγιάννης

Παναθηναϊκός: Μπράμος 14 (2/4 τρ), Πάνκο 2, Ματσιούλις 11, Ούκιτς 9, Λάσμε 5, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 10, Κίτσεν 8, Μπανκς 6, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 8, Σκορδίλης 1



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: