Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Σαρακατσάνος: « Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας αφήνει πικρία»

Ο αμυντικός του Πανθρακικού, Αχιλλέας Σαρακατσάνος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και την αισιοδοξία που έχει η ομάδα για το μέλλον.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Δε θεωρώ ότι πήγε κάτι στραβά. Αν μας ρωτούσε κάποιος πριν το παιχνίδι αν είμαστε ευχαριστημένοι παίρνοντας βαθμό σε αυτή την έδρα, θα λέγαμε σίγουρα ναι. Έτσι όπως εξελίχθηκε όμως το παιχνίδι μας αφήνει πικρία. Δεχτήκαμε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε, κάτι κρατάμε την καλή εμφάνιση. Μας Βγήκε και η κούραση από τα πολλά παιχνίδια που παίξαμε μέσα στην εβδομάδα.

Οι μετακινήσεις δε μας βολεύουν πολύ, πέρα από αυτό όμως είχαμε την ατυχία στο παιχνίδι με τον Άρη που τραυματίστηκαν κάποια παιδιά και αναγκάστηκαν πολλά παιδιά να παίξουν τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Η ομάδα επέδειξε ότι στάθηκε επάξια».

Για το αν είναι αισιόδοξοι για το μέλλον:

«Σίγουρα είμαστε. Πατάμε γερά στα πόδια, έχουν έρθει τα καλά αποτελέσματα και αυτό μας δίνει ψυχολογία. Σκοράρουμε, δημιουργούμε ευκαιρίες. Θέλουμε να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε για τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ:

«Έχουμε μέρες μπροστά μας. Θα ξεκουραστούμε πρώτα ώστε να φανούμε δυνατοί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από το παιχνίδι αυτό το οποίο θα είναι και μέσα στην έδρα μας».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: