Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Στράντζαλης: «Δείξαμε απίστευτη θέληση για νίκη»

Ο Γιώργος Στράντζαλης ήταν ικανοποιημένος διπλά χθες. Τόσο για τη νίκη, όσο και για την εμφάνιση της ομάδας. Προφανώς και για τη διαχείριση στο δεύτερο μέρος.

Αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή ήταν απόλυτα χαρούμενος με την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα: "Το πρώτο ημίχρονο μας ανήκει ολοκληρωτικά. Πιάσαμε πολύ καλή απόδοση και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο" είπε.

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Στράντζαλης υπογράμμισε:
"Μιλάμε για έναν αντίπαλο που για μένα, μαζί με την Καλλονή, είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και είναι από τα φαβορί για την άνοδο, καθώς έχει πολύ καλό ρόστερ, με ποιοτικούς παίκτες. Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές όμως σήμερα (σ.σ. χθες), είχαν απίστευτη θέληση για τη νίκη. Έβγαλαν τρομερό πάθος και ψυχή και αυτά είναι στοιχεία που τα χρειαζόμαστε".

Δεν παρέλειψε να εκθειάσει (απόλυτα δίκαια) τον Ζούνιο Χουάντερσον για την παρουσία του:
"Η συμπεριφορά του γκολκίπερ μας ήταν άψογη και ήταν καιρός να κερδίσουμε και ένα παιχνίδι με μία όχι τόσο καλή εμφάνιση και αναφέρομαι καθαρά στο δεύτερο μέρος" παραδέχθηκε για να εξηγήσει: "Βλέπουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει μεγάλα σκορ, με πολλά από τα παιχνίδια να κρίνονται στο γκολ". Πάντως αναφέρθηκε και στους συνεργάτες του: "Θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους μέσα από την ομάδα για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Τους αξίζει. Αναφέρομαι στον κ. Τσολακίδη, τον κ. Γκιζέλη, τον κ. Αμπατζίδη και τον κ. Θεοδοσιάδη, τα μέλη του τεχνικού μας τιμ".

Πέρασε ως αλλαγή τον Πασχάλη Βουτσιά στο 61' και τον αντικατέστησε στο 82', με τον ποδοσφαιριστή να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του. Ο Γιώργος Στράντζαλης, σε ερώτηση που δέχθηκε για την αλλαγή αυτή, απάντησε:
"Η αλλαγή έγινε καθαρά για τεχνικούς λόγους. Σε κάποια σημεία του αγώνα θα πρέπει να βλέπουμε την ομάδα και όχι τον ποδοσφαιριστή. Θέλησα να προστατέψω την πλευρά εκείνη, καθώς δεν βοήθησε καθόλου από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο. Να ξέρετε ότι την ευθύνη για τέτοιες επιλογές την έχει πάντα ο προπονητής".



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: