Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γεωργιάδης: «Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ»

Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Νίκος Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Για το χθεσινό παιχνίδι και ότι έγιναν πολλές ευκαιρίες:

«Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δε συνηθίζεται να γίνονται πολλές ευκαιρίες, αυτό έδειξε ότι οι ομάδες ήθελαν πολύ να κερδίσουν το παιχνίδι. Στο τέλος και οι δύο ομάδες βγήκαν χαμένες. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Αν μου έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα παίρναμε ισοπαλία θα ήμουν ευχαριστημένος, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας αδικεί».

Για το ότι η Βέροια έχασε πολλές ευκαιρίες:

«Είναι καθαρά η τελική προσπάθεια, μας έλειψε το γκολ. Είχαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Θέλει δουλειά γιατί μας έχει ξανά συμβεί. Λέγαμε για ατυχία αλλά κάτι που επαναλαμβάνεται δεν είναι ατυχία. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε».

Για τον Μπαργκάν:

«Το θέμα του γκολ είναι και ψυχολογικό κομμάτι. Ο Μπαργκάν κάνει πολλά και αν βελτιωθεί και στο γκολ θα είναι για υψηλότερο επίπεδο. Οι πολλές ευκαιρίες που χάνουμε δεν είναι ανικανότητα. Απλά είναι ψυχολογικό».

Για το πέναλτι:

«Δεν πρέπει να σταθούμε εκεί, είναι μια ευκαιρία και αυτό. Έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια να χάνονται. Αν ήταν η μοναδική ευκαιρία το πέναλτι θα στεκόμουν εκεί, αλλά κάναμε και άλλες πολλές ευκαιρίες γι? αυτό δεν εστιάζω εκεί».

Για το ότι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω:

«Πιστεύω ότι ήταν αρνητικό ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δέκα παίκτες. Κλείστηκε πιο πολύ και δεν είχαμε τους χώρους που είχαμε όταν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα».

Για τον ΠΑΟΚ.

«Περιμέναμε καλύτερο τον ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες μεγάλης άξιας, δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς αυτό, αλλά τον περίμενα καλύτερο».

Για τη Βέροια:

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι κερδίσαμε κάτι από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Πιστεύω ότι σε προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά απλά μας έλειπε το γκολ. Βάση της εικόνας που έχουμε δείξει σε ορισμένα παιχνίδια, η βαθμολογία μας αδικεί. Σε πολλά παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Για τον Καλαϊτζίδης:

«Με κάθε αλλαγή προπονητή η ομάδα έχει άλλη ψυχολογία. Ο Καλαϊτζίδης είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχει απόψεις που άλλοι δεν έχουν στο πρωτάθλημα. Θα είναι μια διαφορετική Βέροια και αυτό θα είναι σίγουρα θέμα προπονητή».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: