Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Βαγγελόπουλος: «Ο Ηρακλής θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Σταύρος Βαγγελόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο ματς με την Καβάλα αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, δηλώνοντας αισιόδοξος πως ο Ηρακλής θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι του Ηρακλή με την Καβάλα:
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η πιο σημαντική μέχρι τώρα με βαθμολογική αλλά και ψυχολογική σημασία. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε στην έδρα μας αλλά ήρθε μια πολύ καλή νίκη, σημαντική για τη συνέχεια. Πριν αρχίσει το παιχνίδι το θεωρούσαμε δύσκολο αλλά όταν άρχισε το ματς είδαμε πως ήμασταν καλύτεροι και μόλις βάλαμε το γκολ ανεβήκαμε ψυχολογικά. Καλύτερα να ξεχάσουμε αυτά που φάγαμε παρά αυτά που βάλαμε στο 90?.»

Για την αγωνιστική ανάκαμψη του Ηρακλή:
«Ήταν αναμενόμενο. Ο Ηρακλής στην αρχή δεν ήξερε που θα παίζει. Κάναμε μεταγραφές σε χρονικά διαστήματα. Δεν ήταν εύκολο να δέσουμε σε ένα μήνα. Όμως αρχίζουμε τώρα και «δένει το γλυκό». Η συνέχεια δεν θα είναι ευκολότερη αλλά δυσκολότερη. Εμείς θα το κάνουμε πιο εύκολο.»

Για το αν είναι αισιόδοξος:
«Πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Έρχονται τα Χριστούγεννα και πιστεύουμε πως θα ενισχυθεί ο Ηρακλής και θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι αν κάνουμε τώρα ένα διπλό και μετά κερδίσουμε τον Φωκικό, θα είναι όλα με το μέρος μας.»

Για το ρευστό φετινό πρωτάθλημα:
«Είναι πολύ ρευστό το φετινό πρωτάθλημα και οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη διάφορα σε ποιότητα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η έδρα, για αυτό και βλέπουμε ομάδες να χάνουνε εύκολα εκτός και να κερδίζουν μόνο στην έδρα τους.»
Για τη βαθμολογική θέση του Ηρακλή:
«Κανονικά θα έπρεπε να ήμασταν εμείς στη θέση του Απόλλωνα. Στο μεταξύ μας ματς ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να έχουμε τους βαθμούς που έχει ο Απόλλωνας.»

Για τις άλλες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ:
«Πιστεύω πως θα υποχωρήσουν κι άλλο τα Γιαννιτσά. Η Καβάλα έχει πολύ καλή ομάδα και καλό μπάτζετ, μπορεί να ανέβει μετά τον Ιανουάριο. Όλα είναι ρευστά.»

Για τον κόσμο του Ηρακλή:
«Ο κόσμος με βροχή, με ότι καιρό και να έχει, είναι εκεί και μας υποστηρίζει. Εμείς θέλουμε να τους δώσουμε δύναμη και να τους πούμε να έρθουν στο γήπεδο. Θα υποσχεθούμε πως θα παμε στο Φωκικό να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: