Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Θέλουμε βελτίωση»

Πεδουλάκης: «Θέλουμε βελτίωση»
Την ανάγκη του Παναθηναϊκού να βελτιωθεί επεσήμανε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» είπε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να ανεβάσουμε στροφές» ειδικά ενόψει Ευρωλίγκας. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιστροφή του στο γήπεδο του Περιστερίου ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους των «πρασίνων».

«Στην πρώτη περίοδο υποπέσαμε σε λάθη χωρίς λόγο. Ήταν συγκεκριμένα λάθη. Ήταν χαλαρό το μυαλό μας. Στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε. Θέλουμε βελτίωση. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικά βιώματα. Πρέπει να ανεβάσουμε στροφές. Είναι ένα πρόβλημα. Δεν πρέπει μόνο να κάνεις, αλλά να κάνεις και γρήγορα, ιδίως στην Ευρωλίγκα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα που είχε για τον ίδιο το παιχνίδι:

«Δεν είναι εύκολο. Είχαμε προετοιμαστεί, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ευχαριστώ την ΚΑΕ που με τίμησε. Από εκεί και πέρα κάναμε τη δουλειά μας. Το Περιστέρι έχει επιδείξει μία εικόνα δυναμική, ανταγωνιστική. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά υποπέσαμε σε εύκολα λάθη στην επίθεση, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Στην τρίτη περίοδο επιστρέψαμε πολύ δυνατά στην άμυνα, είχαμε περισσότερες λύσεις. Κάναμε και ροτέισιον. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι, αν συνεχίσει ενωμένο, θα πετύχει τους στόχους του. Καλή συνέχεια στον Δημητρό (σ.σ. Τζίμη Κουστένη), κάνει καλή προσπάθεια, έχει εμπειρία».

Τέλος αναφέρθηκε και στον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Ήταν ευχάριστο που είδα κόσμο κι απ' τις δύο ομάδες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που ακόμη μία φορά ήταν κοντά μας και μας στήριξε».

Ο Χάρης Γιαννόπουλος από την πλευρά του σημείωσε:

«Καλή συνέχεια στο Περιστέρι, μακάρι να πετύχει τους στόχους του και να παραμείνει κατηγορία. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι πριν αρχίσει. Ποτέ δεν είναι εύκολο σε τέτοια έδρα. Αρχίσαμε νωθρά, στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό, βγάλαμε περισσότερη ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο αποδώσαμε καλύτερα και μέσω άμυνας πήραμε τη διαφορά και την εύκολη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: