Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κουστένης: «Κάλο μάθημα από τον Παναθηναϊκό»

Κουστένης: «Κάλο μάθημα από τον Παναθηναϊκό»
Ως ένα καλό μάθημα κόντρα σε αντιπάλους επιπέδου Ευρωλίγκας είδε ο Τζίμης Κουστένης την ήττα (76-41) του Περιστερίου από τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων τόνισε πως αυτό που κόστισε περισσότερο ήταν η κακή τρίτη περίοδος, με το μυαλό όλων πλέον να είναι στην αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στην Καβάλα, όπως δήλωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίμης Κουστένης:

«Αυτό που μας πρόδωσε ήταν η τρίτη περίοδος, που συνήθως είναι η καλύτερή μας. Μας γύρισε... μπούμερανγκ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ενέργεια. Εδώ φαίνεται η διαφορά επιπέδου και ποιότητας. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε περισσότερη ενέργεια, εμείς υποπέσαμε σε λάθη και ήμασταν άστοχοι. Ήταν ένα καλό μάθημα για το πώς πρέπει να αντιδράς απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, που διαθέτουν τέτοια κορμιά, τέτοιους παίκτες. Πλέον το μυαλό μας είναι στην Καβάλα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Φώτης Ζούμπος υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν σοβαρός. Ποντάραμε στην κούρασή τους απ' την Ευρωλίγκα. Όσο είχαμε ενέργεια, ήμασταν κοντά. Έπειτα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος κι εμείς άστοχοι. Συνεχίζουμε τη δουλειά για την παραμονή. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια, όπως το επόμενο με την Καβάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: