Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Καλαφατάκης: «Είμαι διπλά στεναχωρημένος»

Καλαφατάκης: «Είμαι διπλά στεναχωρημένος»
Διπλά απογοητευμένος ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης με την ήττα (73-72) του ΚΑΟΔ από την Καβάλα.

Από τη μία, αυτή ήταν η τέταρτη απώλεια του ροζ φύλλου για τους Δραμινούς στον πόντο, ενώ από την άλλη ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως οι παίκτες του δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία στο ματς, όπως είχαν κάνει και κόντρα στο Περιστέρι.

«Εχω μάθει να ζω με τα δύσκολα. Το άσχημο για εμάς είναι ότι κάναμε τέταρτη ήττα στον πόντο. Μας λείπουν η εμπειρία και το καθαρό μυαλό. Εφησυχάσαμε με τις καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς και τώρα καλούμαστε να ξεκινήσουμε από την αρχή. Σε κάθε παιχνίδι χάνουμε βολές και αυτό δεν έχει να κάνει με προπόνηση ή κάτι άλλο, αλλά μόνο με συγκέντρωση. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί η σημερινή ήττα ήταν μεγάλη», δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος στην αρχή συνεχάρη τον Άγγελο Κορωνιό για την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Καβάλας.

Στη συνέχεια, ο κόουτς των Δραμινών είπε: «Για τον ΚΑΟΔ αυτή η χρονιά είναι χρονιά καταξίωσης και θέλει πολύ προσπάθεια. Είμαι διπλά στεναχωρημένος, γιατί όπως και με το Περιστέρι, ενώ προειδοποίησα τους παίκτες μου για το πόσο δύσκολο ματς ήταν, αυτοί δεν άκουσαν. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά δεν έχει σημασία. Ζητάμε συγγνώμη από τους φίλους μας. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη της ήττας γιατί όλοι μαζί κερδίζουμε, αλλά ο κόουτς χάνει. Επίσης, πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον πρόεδρο που κάνει τα πάντα για εμάς και τον στεναχωρήσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: