Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γκέκος: «Ψάχνουμε παίκτη»


Γκέκος: «Ψάχνουμε παίκτη»
Σε αναζήτηση ενός ψηλού βρίσκεται ο Κολοσσός, όπως αποκάλυψε ο Μηνάς Γκέκος μετά την ήττα (86-66) από τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο τεχνικός των Ροδιτών τόνισε πως η ομάδα του πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, όπου σε αυτό έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι πολλοί τραυματισμοί την εβδομάδα που πέρασε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μηνάς Γκέκος:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς Πρίφτη και την ομάδα του που έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Εμείς πρώτη φορά παίξαμε τόσο άσχημα. Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και είμαστε στην αγορά για να βρούμε παίκτη που θα μας βοηθήσει. Λήξαμε το συμβόλαιο του Ντόλαρντ και γι’ αυτό δεν έπαιξε. Οι συνεχείς τραυματισμοί δεν μας βοηθούν. Ο Ίκαρος είχε πολύ υψηλά ευστοχίας στα τρίποντα. Η άμυνα μας ήταν ανύπαρκτη και το γεγονός ότι δεχθήκαμε 50 πόντους στο δεύτερο μέρος τα λέει όλα. Το επόμενο ματς με τον ΚΑΟΔ είναι πολύ κρίσιμο. Ψάχνουμε να βρούμε έναν ψηλό, γνωρίζοντας πως είναι δύσκολη η αγορά».

Από την πλευρά του, ο Φάνης Κουμπούρας δήλωσε: «Δεν ήρθαμε στο παιχνίδι, με εξαίρεση το αρχικό 20-27. Στο υπόλοιπο ματς δεν κάναμε τίποτα από αυτά που μας ζήτησε ο κόουτς και αφήσαμε τον Ίκαρο να κάνει ότι ήθελε. Έχουμε αρκετές σερί ήττες και πλέον έχουμε ένα κρίσιμο ματς με τον ΚΑΟΔ. Έμπειροι είμαστε, καλή ομάδα είμαστε, θα βρούμε τρόπο να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: