Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Καλαϊτζίδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Καλαϊτζίδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»
Στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η Βέροια στάθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά» θεωρεί ότι η ομάδα του αδικείται από την ισοπαλία 0-0, καθώς ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της.

Ωστόσο, τόνισε ότι θα τον προβλημάτιζε περισσότερο αν δεν γινόντουσαν αυτές οι ευκαιρίες, παρά το ότι χάθηκαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καλαϊτζίδης:

«Αμυντικά για πρώτη φορά λειτούργησε καλά η ομάδα. Επιθετικά είχαμε πολλές ευκαιρίες. Εχω καταγράψει τρεις φάσεις τετ ατ τετ, τρεις φορές βγάλανε πάνω από την γραμμή οι αντίπαλοι την μπάλα, είχαμε και ένα πέναλτι. Δεν θυμάμαι να έχει γίνει ξανά αυτό σε άλλο αγώνα της Βέροιας. Περισσότερο θα με στενοχωρούσε αν δεν δημιουργούσαμε αυτές τις προυποθέσεις για γκολ παρά το ότι τις χάσαμε. Η σημερινή Βέροια αδικείται από το αποτέλεσμα, πρέπει να δούμε την συνέχεια. Ηταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα, θεωρώ πως δεν υπήρξαν ακρότητες και αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους, γιατί είναι καλό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων. Ευχαριστώ τους φίλους της ομάδας μας, τους θέλουμε δίπλα κοντά μας για να απομακρυνθούμε από την ζώνη και να παραμείνουμε στη κατηγορία. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τις ευκαιρίες που έχασε η Βέροια, σχολίασε: «Στο τετ α τετ του Ολαιτάν δεν έχει παίξει ρόλο ο τερματοφύλακας, ούτε στο τετ α τετ ο Ιωάννου γιατί πήγε η μπάλα πάνω του. Για μένα είναι άγνωστη δουλειά το άγχος. Ο Ιωάννου όλα αυτά τα χρόνια ήταν σκόρερ, γι' αυτό τον ήθελα στην ομάδα. Ο Μπαργκάν και ο Κόστλι είναι επίσης καλοί παίκτες, οι ευκαιρίες έχουν να κάνουν με την ετοιμότητα των παικτών εκείνη την στιγμή της εκτέλεσης».

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του, αλλά και το χαμένο πέναλτι, είπε: «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο είναι η παρουσία των παλιών παικτών που συνεργάστηκα. Και οι ίδιοι οι παίκτες αυτοί προσπαθούν να πιέσουν τους άλλους να ακολουθήσουν αυτά που δουλεύουμε. Ο Καλτσάς και ο Καφές εκτελούν καλύτερα τα πέναλτι, αυτοί οι δύο είχαν την επιλογή ποιος θα εκτελέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: