Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πετρόπουλος: «Ευχαριστώ τον κ. Ρότσα»

Πετρόπουλος: «Ευχαριστώ τον κ. Ρότσα»
Με τον ερχομό του Χουάν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Αντώνης Πετρόπουλος παίρνει περισσότερες ευκαιρίες και γι’ αυτό το λόγο θέλησε να ευχαριστήσει τον Αργεντινό τεχνικό, μετά τη νίκη των «πράσινων» κόντρα στον Πανιώνιο (2-1). «Ήμουν για 1,5 χρόνο στη ναφθαλίνη χωρίς λόγο και αιτία», ανέφερε σχετικά με τον παραγκωνισμό του.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στην Αγγλία να τα δώσει όλα για να παίξει την πρόκρισή του στο Europa League.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μακάρι να είμαστε υγιείς και να προχωρήσουμε έτσι. Είχαμε πολύ καλή απόδοση σήμερα, αν και πιθανώς το μυαλό μας να βρισκόταν και στην Τότεναμ. Κανονικά δεν πρέπει να κοιτάμε τα άλλα ματς, αλλά… Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, γιατί έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, ωστόσο βελτιωνόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι».

«Σίγουρα πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην Τότεναμ. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι δεδομένα σκληρή ομάδα, δύσκολη και θα αγωνιστεί και μέσα στην έδρα της. Ο Παναθηναϊκός όμως κυνηγά αυτά τα ματς και αν είμαστε σε καλή μέρα μακάρι να πάρουμε την πρόκριση».

«Θέλω και δημόσια να ευχαριστήσω τον κ. Ρότσα και το τεχνικό τιμ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Μου δίνουν λεπτά και προσπαθώ να αξιοποιώ το χρόνο για το καλύτερο της ομάδας. Μπορώ και θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Ήμουν για 1,5 χρόνο στη ναφθαλίνη χωρίς λόγο και αιτία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: