Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Αλαβάντας: «Δεν χρειάζεται έναν Βύντρα ο ΠΑΟΚ»

Για τον τραυματισμό του Χακόμπο, αλλά και την περίπτωση του Λουκά Βύντρα, μίλησε η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα".

Για το αν χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση μετά τον τραυτισμό του Χακόμπο: «Αν είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του Χακόμπο θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση σε αυτή τη θέση, καθώς η ομάδα έχει μεν τον Γλύκο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα».

Για την περίπτωση του Λουκά Βύντρα: «Χρειάζεται έναν παίκτη που να κάνει μπασίματα μέσα στη μικρή περιοχή. Η Βύντρα κατά τη γνώμη μου δεν θα πρέπει να είναι προτεραιότητα. Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Βύντρα. Ο Κατσουράνης δε, είναι άλλη περίπτωση. Η ομάδα τον είχε ανάγκη».


πηγή: metrosport.gr
 


Τσάνας: «Έχει τις προϋποθέσεις ο Διαμαντάκος»

Για τον φερόμενο ως "κλεισμένο" για τον Άρη, παίκτη, Δημήτρη Διαμαντάκο, μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας.

"Ο Διαμαντάκος είναι χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων είναι ένας παίκτης κορυφής , με δυνατότητα στο σκοράρισμα, με διάθεση να πιέσει τους αντίπαλους στόπερ" ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Εθνικής και συνέχισε: "Έχει δείξει ότι έχει τις προυποθέσεις για να βοηθήσει την ομάδα του Άρη και αν βρει τον καλό του εαυτό θα είναι μία καλή λύση".

Ενώ για την νέα γενιά Ελλήνων ποδοσφαιριστών, τόνισε: "Οι ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα θα έχουν και τις ευκαιρίες. Οι περισσότερες ομάδες είναι κάτω από μεγάλη πίεση και δεν είναι εύκολο να δοθεί σε ένα νέο παιδί η ευκαιρία, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει υπομονή".


πηγή: metrosport.gr
 


Γιγής: «Ιατρικά είναι έτοιμος ο Γκαρσία»

Για την κατάσταση των Πάμπλο Γκαρσία και Χακόμπο μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα", ο γιατρός της ομάδας, Παπαγιώτης Γιγής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Γκαρσία: «Είναι θέμα της ομάδος της προπονητικής και της ομάδος αποκαταστάσεως. Δεν έχει θέμα ιατρικό, αλλά είναι θέμα υποκατάστασης. Έχει ξεπεράσει τα προβλήματα των θλάσεων κτλ, ιατρικά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, έχει αποκατασταθεί. Αλλά το να μπει και να παίξει, είναι θέμα αποκατάστασης.
Το τεχνικό επιτελείο είναι αυτό που θα αποφασίσει για το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει ξανά και να προσφέρει».

Για τον Χακόμπο: «Είναι μία μεγάλη θλάση που αφορά το μέρος πάνω από την επιγονατίδα, που έκανε ένα τεράστιο οίδημα, πόνο και για αυτό τον κρατήσαμε ένα 24ωρο για να περάσουν τα οξέα συμπτώματα και πλέον τώρα μετά την επέμβαση, θα κάνουμε αναλυτικές εξετάσεις και θα δούμε τον ακριβή χρόνο προετοιμασίας. Θα κάνει βέβαια καιρό. Στον ίδιο μυ είχε και παλαιότερα πρόβλημα».


πηγή: metrosport.gr
 


«Κολλημένος» με τον ΠΑΟΚ!!

Αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Παράλληλα όμως, και ο ίδιος «δέθηκε» στον μέγιστο βαθμό με την κερκίδα της Τούμπας, έχοντας γράψει παράλληλα με ανεξίτηλα γράμματα το όνομά του στην «ασπρόμαυρη» ιστορία, με το γκολ που πέτυχε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» κόντρα στην Φενέρμπαχτσέ.

Ο λόγος φυσικά για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος διαπρέπει από το περασμένο καλοκαίρι στην Κίνα με τη φανέλα της Guizhou Renhe. Παρότι όμως βρίσκεται… 7633 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη και έχει αποχαιρετήσει τον Δικέφαλο από το καλοκαίρι του 2011, ο Βόσνιος στράικερ κάθε άλλο παρά έχει ξεχάσει τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του.

Απόδειξη, η φωτογραφία που επέλεξε χθες για την αρχική σελίδα του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο facebook, με αρκετοί να είναι οι φίλοι του που απόρησαν με την επιλογή του.

«Για την ομάδα της οποίας οι οπαδοί φωνάζουν περισσότερο από όλους» ήταν η εξήγηση του «Μούσλι», ο οποίος ενημερώνεται τακτικά για την πορεία του Δικεφάλου μέσω του διαδικτύου και εκφράζει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη και την αφοσίωσή του στους «ασπρόμαυρους», όπως για παράδειγμα στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη όπου βρέθηκε στις κερκίδες της Τούμπας και παρακολούθησε διά ζώσης το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


πηγή: metrosport.gr
 


Προπονητής του Ηρακλή ο Γιώργος Χατζάρας!!

Το τιμόνι στον πάγκο του Ηρακλή αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζάρας.

Η διοίκηση του Γηραιού με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημοποιεί την συμφωνία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:
«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ.Χατζάρα Γιώργο στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Επίσημη παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού θα γίνει την Τετάρτη 16/1 και ώρα 13:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Μίκρας».

Συλλήψεις στην Καρδίτσα και ανακοίνωση από την Αναγέννηση!

Στη σύλληψη δύο νεαρών, 22 και 26 ετών και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ενός 25χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της Καρδίτσας στη διάρκεια του αγώνα της Αναγέννησης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την περασμένη Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, οι συλληφθέντες έριξαν εναντίον των φιλάθλων του Απόλλωνα κομμάτια τσιμέντου που αποκόλλησαν από την κερκίδα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Χθεςε το βράδυ πάντως η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, με αφορμή και τις δηλώσεις του προέδρου Αχιλλέα Χαραλαμπίδη για τα επεισόδια.

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας:
"Με πραγματική έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς κ. Χαραλαμπίδη σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας.

Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

1. Η διοίκηση της Αναγέννησης κατά πάγια συνήθειά της και βάσει πάντα των αρχών που ασπάζεται φιλοξένησε κατα τρόπο άψογο την αποστολή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τους εκπροσώπους της διοίκησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους φιλάθλους της. Το ίδιο πράττει σε κάθε αποστολή ομάδας που έρχεται στην Καρδίτσα και γι' αυτό το λόγο εισπράττει τα ευχαριστήρια των φιλοξενουμένων ομάδων.

2. Παρά το γεγονός ότι το μάτς είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι απο 2.500 φίλαθλοι της ομάδας μας όλα κατα τη διάρκεια του αγώνα κύλησαν ομαλά και δεν σημειώθηκε το παραμικρό. Με τη λήξη του αγώνα όλοι οι εμπλεκόμενοι έφυγαν απο το γήπεδο ήρεμοι, μέσα σε θαυμάσιο κλίμα, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Καλαμαριάς κ. Παντζιαράς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας.

3. Παρά τις επιφυλάξεις της αστυνομικής διεύθυνσης για τη μετακίνηση οπαδών του Απολλωνα Καλαμαριάς επειδή το μάτς είχε χαρακτηριστικά ντέρμπι, η διοίκηση της Αναγέννησης αποδέχθηκε το αίτημα και εισηγήθηκε θετικά για την μετακίνηση των φιλάθλων απο τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα τους παραχωρήθηκε μια ολόκληρη εξέδρα χωρητικότητας 2.500 θέσεων (πέταλο) και κάναμε ό,τι μπορούσαμε ως διοίκηση για να έχουν όλες τις ανέσεις για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

4. Στο ημίχρονο του αγώνα είναι γεγονός ότι σημειώθηκαν κάποιες αψιμαχίες μεμονωμένων φιλάθλων που για μάς είναι ακατανόητες και τις ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ. Δεν εκφράζουν τέτοιες συμπεριφορές το πνεύμα της ομάδας μας απ' οπου κι αν προέρχονται και φυσικά είμαστε απέναντι.

Η Αναγέννηση έχει γράψει ιστορία στο θέμα της φιλοξενίας, ουδέποτε δημιουργησε γεγονότα εις βάρος άλλων ομάδων και αυτό αποδεικνύεται απο τις δηλώσεις και τα ευχαριστήρια ομάδων που έχουν επισκεφθεί το γήπεδό μας. Σε καμμία περίπτωση μεμονωμένα γεγονότα δεν μπορούν να αμαυρώσουν το όνομα του συλλόγου και τη φιλοσοφία του.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ".

Στη Μπάγερν Μονάχου ο Γκουαρδιόλα!!

Τη συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ανακοίνωσε επίσημα η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ισπανός τεχνικός που απασχόλησε αρκετές μεγάλες ομάδες μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, επέλεξε την γερμανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Γκουαρδιόλα θα αναλάβει τα καθήκοντά του από τις 30.06.2013, δηλαδή την ημέρα που τελειώνει το συμβόλαιο του τωρινού τεχνικού του συλλόγου, Γιουπ Χάινκες, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ομάδας, πως δεν επρόκειτο να συνεχίσει μετά το πέρας του συμβολαίου.







Τα αδύνατα δυνατά για να ενισχυθεί ο Άρης!

Όλοι γνωρίζουν πως ο Άρης δεν διανύει και την καλύτερή του χρονιά. Βρισκεται στην 7η θέση και θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος για την είσοδό του στα πλέι οφ.

Τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε ακόμα χειρότερη θέση. Ας μην ξεχνάμε πως στο ρόστερ του Άρη υπάρχει μόνο ένας Αμερικάνος ο Τζέρεμι Χαντ και ένας κοινοτικός ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Το υπόλοιπο ρόστερ απαρτίζεται από Έλληνες.

Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν αγώνα δρόμου ώστε η ομάδα να μπορέσει να ενισχυθει στα πλέι οφ αν τελικά ο Άρης καταφέρει και μπει. Αρχικά η διοίκηση τα βρήκε με ταν Γάιο Σκορδίλη, ενώ απομένουν και οι οφειλές προς τους Μπετς και Μάιλς.


πηγή: metrosport.gr