Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Θα τα… πουν στη Θράκη!!

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν στη Ριζούπολη Απόλλων Σμύρνης και Πανθρακικός, καθώς ήρθαν ισόπαλοι 1-1 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θα τα… πουν στη Θράκη
Τις… διαφορές τους θα λύσουν στην Θράκη ο Απόλλων Σμύρνης με τον Πανθρακικό, μετά την ισοπαλία 1-1 για τους «16» του Κυπέλλου.

Η «Ελαφρά ταξιαρχία» προσπάθησε να κάνει και πάλι το… θαύμα της, όπως είχε κάνει στον προηγούμενο γύρο με τον ΟΦΗ, προηγήθηκε με τον Τσιλιγκίρη στο 77’, ωστόσο, προδόθηκε από τον τερματοφύλακά της στο τέλος και δεν μπόρεσε να πάρει μία μεγάλη νίκη που θα την έφερνε σε θέση… οδηγού ενόψει της ρεβάνς.

Στον αντίποδα ο Πανθρακικός με… ήρωα τον Κοντογουλίδη δύο λεπτά πριν το τέλος πήραν την ισοπαλία που τους δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8». Ωστόσο, η ομάδα της Θράκης διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Σερφά στο 58’ ως οφσάιντ, σε μία ομολογουμένως δύσκολη φάση.

Στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης βρέθηκε και το νέο απόκτημα του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Μπάρκογλου.

Ο Πανθρακικός ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, πίεσε, δημιούργησε φάσεις, χωρίς όμως, να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα που θα τον έφερνε σε θέση… οδηγού. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του χάθηκε για την ομάδα της Θράκης στο 18ο λεπτό, όταν ο Μίνγκας βγήκε μόνος του απέναντι στον Αθανασίου, ωστόσο, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Παρά τις προσπάθειες και των δύο το 0-0 έμεινε στο πρώτο μέρος.

Η ομάδα της Θράκης ξεκίνησε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε το γκολ με τον Σερφά στο 58’, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μία πολύ δύσκολη φάση, καθώς ο αμυντικός του Πανθρακικού φαίνεται να βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς του Απόλλωνα. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν στο 77’ να ανοίξουν τον σκορ με τον Τσιλιγκίρη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα μετά την απόκρουση του Κουτσόπουλου στο σουτ του Μανιά και να κάνει με πλασέ το 1-0. Ο Πανθρακικός πίεσε για την ισοφάριση και στο 88’ ο Κοντογουλίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αθανασίου, ο οποίος έχασε τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουνάφο και έκανε το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Αθανασίου, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Δεληζήσης, Κύργιας, Κωνσταντίνου, Λεοντίου (82’ Αντωνόπουλος), Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Καραδέμητρος (88’ Κατσίκης), Ντιαλό (71’ Μανιάς).

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπονγκ (49’ Κοντογουλίδης), Καστσελάν, Μίνγκας, Μουνάφο, Λουσερο, Κυβελίδης (78’ Παπαδόπουλος).



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: