Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

«Λύγισε» ακόμα και ο ιατροδικαστής!!

Μια ανατριχιαστική σύμπτωση την μέρα που «έφυγε» ο 16χρονος παίκτης του Άρη Άγγελος Τσιπούρας, έκανε ακόμα και τον ιατροδικαστή να «λυγίσει». «Ντου στα Αποδυτήρια» από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog. Αυτά που σκαρώνει η κακιά στιγμή δεν μπορεί να τα εμπνευστεί κανείς σκηνοθέτης στο σινεμά. Η μοίρα παίζει τα πιο άσχημα παιχνίδια καμία φορά. Και οι συμπτώσεις είναι ικανές να σε τρελάνουν.
Μένεις ή δεν μένεις με ανοιχτό το στόμα μ’ αυτό που συνέβη χθες Δευτέρα; Τη μέρα, δηλαδή, που άφησε την τελευταία του πνοή το 16χρονο παλικαράκι του Άρη, ο Άγγελος Τσιπούρας.
Δεν μπορείς να το αντέξεις
Και μόνο που διαβάζεις ότι ένα παιδί 16 ετών «έφυγε» από την ζωή, σε πιάνει η ψυχή σου. Δεν μπορείς να το χωνέψεις αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να το αντέξεις. Πολύ περισσότερο όταν είσαι ο γονιός. Αβάσταχτος ο πόνος. Ποτέ δεν ξεπερνιέται…
Θρήνος
Πήγε κατά τις 7.30 το πρωϊ ο πατέρας να ξυπνήσει το παιδί του, άκουσε ότι δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και αυτό ήταν! Προδόθηκε από την καρδιά του, όπως είπε ο ιατροδικαστής. Θρήνος. Ατέλειωτος πόνος. Στην οικογένεια, στους φίλους του, στον Άρη, στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία ολόκληρη.
Και βγαίνει κάποια στιγμή στην τηλεόραση ο ιατροδικαστής, ο Ματθαίος Τσούγκας, κι όποιος τον άκουσε τι έλεγε, κοκάλωσε. Λες σαν τηλεθεατής «δεν γίνονται αυτά, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα…».
Η κλήση για την εθνική…
Πώς το είπε ο ιατροδικαστής αργά το βράδυ της Δευτέρας; Έτσι ακριβώς: «Μερικές συμπτώσεις σήμερα ήταν ανατριχιαστικές. Μου είπε ο πατέρας ότι σήμερα, μόλις λίγες ώρες αφότου ξεψύχησε το παιδί, ήρθε στο σπίτι ένα έγγραφο με την κλήση για τον Άγγελο στην εθνική Ελλάδας κάτω των 17 ετών! Την μέρα του θανάτου του. Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τέτοιες συμπτώσεις».
Δεν υπάρχουν άλλα λόγια…
R.I.P.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: