Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Πρόκριση για τη Φούλαμ του «Κάρα»

Η Φούλαμ, με τον Γιώργο Καραγκούνη να παίζει και στα 120 λεπτά της ρεβάνς με τη Μπλάκπουλ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, πήρε τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Πρόκριση για τη Φούλαμ του «Κάρα»
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 116’ αγωνίας για τον Μάρτιν Γιολ και τους παίκτες του και συνάμα ελπίδας για την Μπλάκπουλ. Ωστόσο, η Φούλαμ πήρε την πρόκριση με σκορ 2-1, με γκολ στα τελευταία λεπτά της παράτασης.

Πρόκριση και για την Στόουκ, η οποία επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας στον έξτρα χρόνο, όπως και η Χαλ της Λέιτον Όριεντ.

Η Φούλαμ κατάφερε και πήρε την πρόκριση, στο πιο θεαματικό από πλευράς εξέλιξης ματς από τα τρία που πήγαν στην παράταση.

Η ομάδα του Μάρτιν Γιολ έμεινε στο 1-1 στο 90λεπτο κόντρα στην Μπλάκπουλ, «ισοφαρίζοντας» το σκορ του πρώτου αγώνα. Τα γκολ σημειώθηκαν στο τελευταία δεκάλεπτο, με την αγωνία να παίρνει παράταση, μετά το γκολ του Ρίτσαρντσον στην τελευταία φάση.

Στον έξτρα χρόνο το σκηνικό δεν άλλαξε, μέχρι το 116΄, όταν ο Μπρέντε Χάνγκελαντ σκόραρε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντέιμιεν Νταφ, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς, που συνόδεψαν την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Βασικός σε όλο το ματς, ο Γιώργος Καραγκούνης.

Αντίθετα, η Στόουκ τα κατάφερε πιο εύκολα, αφού το 1-1 της κανονικής διάρκειας με την Κρίσταλ Πάλας μετατράπηκε σε 4-1, με τα γκολ των Γουόλτερς στο 95’ και 110 και του Ζερόμ στο τελευταίο λεπτό.

Τέλος, την πρόκριση πήρε και η Χαλ, καταφέρνοντας να σώσει τα …προσχήματα από ενδεχόμενο αποκλεισμό από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίστηκαν σε 1-1 από τη Λέιτον Όριεντ στο 87΄και το ματς οδηγήθηκε στην παράσταση, εκεί όπου ο Κέιρνι έκανε το τελικό 2-1 στο 117’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών:

Μπλάκπουλ – Φούλαμ 1-2 παρ. (1-1 κ.α.)

Μπόρνμουθ – Γουίγκαν 0-1

Μπρέντφορντ – Σάουθεντ 2-1

Λέιτον Όριεντ – Χαλ 1-2 παρ. (1-1 κ.α.)

ΜΚ Ντονς – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-0

Στόουκ – Κρίσταλ Πάλας 4-1 παρ. (1-1 κ.α.)

Σάντερλαντ – Μπόλτον 0-2

Γουέστ Μπρομ – ΚΠΡ 0-1

Μπέρμιγχαμ - Λιντς 1-2



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: