Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

«Κολλημένος» με τον ΠΑΟΚ!!

Αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Παράλληλα όμως, και ο ίδιος «δέθηκε» στον μέγιστο βαθμό με την κερκίδα της Τούμπας, έχοντας γράψει παράλληλα με ανεξίτηλα γράμματα το όνομά του στην «ασπρόμαυρη» ιστορία, με το γκολ που πέτυχε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» κόντρα στην Φενέρμπαχτσέ.

Ο λόγος φυσικά για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος διαπρέπει από το περασμένο καλοκαίρι στην Κίνα με τη φανέλα της Guizhou Renhe. Παρότι όμως βρίσκεται… 7633 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη και έχει αποχαιρετήσει τον Δικέφαλο από το καλοκαίρι του 2011, ο Βόσνιος στράικερ κάθε άλλο παρά έχει ξεχάσει τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του.

Απόδειξη, η φωτογραφία που επέλεξε χθες για την αρχική σελίδα του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο facebook, με αρκετοί να είναι οι φίλοι του που απόρησαν με την επιλογή του.

«Για την ομάδα της οποίας οι οπαδοί φωνάζουν περισσότερο από όλους» ήταν η εξήγηση του «Μούσλι», ο οποίος ενημερώνεται τακτικά για την πορεία του Δικεφάλου μέσω του διαδικτύου και εκφράζει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη και την αφοσίωσή του στους «ασπρόμαυρους», όπως για παράδειγμα στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη όπου βρέθηκε στις κερκίδες της Τούμπας και παρακολούθησε διά ζώσης το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: