Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Θεραπεία για τρεις, «ανεβαίνει» ο Γιαννιώτας

Με ουκ ολίγα προβλήματα ξεκίνησε για μια ακόμη εβδομάδα, η προετοιμασία του Άρη, την κυριακάτικη, εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όπως διαφάνηκε και από τη χθεσινή ημέρα, ο Κώστας Καζναφέρης, δεν πρόκειται να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα της θλάσης στο γαστροκνήμιο και για το λόγο αυτό δηλώθηκε μάλιστα για το κυριακάτικο παιχνίδι, ούτως ώστε ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα θεραπείας από τους γιατρούς του Άρη, να καταφέρει να είναι έτοιμος στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα.

Στο ιατρικό δελτίο των «κίτρινων» βέβαια δεν υπάρχει μόνο το όνομα του έμπειρου μεσοαμυντικού αλλά κι αυτά των Αγγελούδη και Πουλίδο. Ο νεαρός φορ που ξεκίνησε στην επιθετική γραμμή στα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη, ένιωσε χθες ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και δεν προπονήθηκε κανονικά, ενώ από την πλευρά του ο Ισπανός στόπερ, ακολούθησε θεραπεία, προκειμένου να γίνει προσπάθεια να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί και να δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα στην αυριανή προπόνηση.

Εξετάζεται και παίρνει το «ΟΚ»

Στον αντίποδα, ενθαρρυντικά είναι τα νέα που έρχονται από το «μέτωπο» που ακούει στο όνομα του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε χθες κανονικά, αφού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας, όμως εκφράζεται αισιοδοξία και βεβαιότητα, ότι θα καταφέρει να δώσει το παρών στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: