Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Γκουαρντιόλα: «Ελπίζω να εργαστώ στην Premier»

Την επιθυμία να καθίσει κάποια στιγμή στον πάγκο μίας αγγλικής ομάδας εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Γκουαρντιόλα: «Ελπίζω να εργαστώ στην Premier»
Το μήνυμα ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Αγγλία έστειλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας σε εκπομπή στο πλαίσιο του εορτασμού των 150 χρόνων από την ίδρυση της FA.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την επιθυμία κάποια στιγμή να εργαστεί σε κάποια αγγλική ομάδα, όπως είχε πράξει στο παρελθόν ο Ζοσέ Μουρίνιο.

«Πάντα έβρισκα συναρπαστικό το αγγλικό πρωτάθλημα, την ατμόσφαιρα και τους οπαδούς του. Στην Αγγλία με έχουν εκπλήξει οι οπαδοί με την υποστήριξη που δείχνουν στις ομάδες τους και αυτό είναι καλό», ανέφερε αρχικά ο 41χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Σαν ποδοσφαιριστής, δεν κατάφερα να εκπληρώσω ένα μεγάλο όνειρο και να αγωνιστώ στην Premier League, όμως ελπίζω σαν προπονητής, πολύ σύντομα να βρεθώ σε μια ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδόσφαιρου».

Καταλήγοντας, ο Γκουαρντιόλα τόνισε: «Θέλω να βιώσω κι εγώ την εμπειρία αυτή. Θεωρώ ότι είναι κάτι μοναδικό. Η αφοσίωση των οπαδών στις ομάδες τους, το περιβάλλον, η αντιμετώπιση από τα Μέσα Ενημέρωσης, η απήχηση στον υπόλοιπο κόσμο. Όλα αυτά. Είμαι ακόμα 41 ετών και πιστεύω ότι έχω χρόνο για να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: